36

Анонимен

преди 2 години

Боен дух путинягите нямат. Заградотрядите на марионетката кадиров стрерят в тила на руснаците,ако решат да дезертират . Една армия се бие,но още една втора армия е нужна,за да се бие с първата,ако не иска са се бие. Старинисти,сър.

35

Star

преди 2 години

Руснаците не разбраха ли до сега че живеят в условия на режим.Мирните демонстрации няма да им решат вътрешният основен проблем.проблем номер едно в Русия е,че едни и същи хора са укопирали власта в Кремъл и не желаят да я дадат без бой.По врем на избори и преди това в Русия се ликвидират всички кандидат президенти,ако се наложи и показно.Това е много години насам.

34

Анонимен

преди 2 години

Митинги има и в Европа .СРЕЩУ НАТО !

33

Анонимен

преди 2 години

Масови арести, - демокрацията на Путин

32

Z

преди 2 години

Победа будеть за нами...........слава России!!

31

ИСТИНАТА

преди 2 години

Украйна ще спечели,защото влиза супер модерно оръжие за защита от САЩ и Великобритания. Украйна се бори да запази държавата си от руския фашизъм и това и дава двойни сили. На много места прогонват агресорите. Руските войници са гладни и все по=малко са мотивирани. УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!!!!!!!!!!!!!!!

30

реалист

преди 2 години

Едва ли Украинците ще спечелят войната без да се намеси НАТО, но пък колкото повече окупатори избият - толкова по-добре

29

Лаборатории

преди 2 години

в които се разработва биологично оръжие са открити на територията на Украйна..........над 10 такива биолаборатории..............финансирани от фирми и организации, свързани със синчето на американския президент стария Джо-Деменцията...........корупция и много пари!!!

28

Z

преди 2 години

Специалната военна операция на руснаците с/у украинските фашисти, нацисти, бандеровци, *** от "Десен сектор" ще продължи до пълното им унищожаване!!Слава на Русия! Победата ще бъде наша ! Амин!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Предателите на Русия...............в затвора............или в Сибир...........при белите мечки, да научат, че родината не трябва да се предава!!!

26

Мира

преди 2 години

На запад се възцари комунизмът в на-тежката му форма - цензура, пропаганда, одържавяване на имущество на богатите. Русия поне превъзхожда САЩ в културен и исторически аспект. Лицемерието на либералната демокрация стигна своя краен предел, човешкият живот за тях няма никаква стойност, САЩ обърнаха братски страни една срещу друга, същото ще направят с нас и Македония. Разделяй и владей - стар англосаксонски подход.

25

Анонимен

преди 2 години

Meanwhile - В НАТО без война имаше над 300 протеста за пЛандемията. Стотици глобени за маски, стотици прибрани без причина, само в Германия над 600 ареста за 1 седмица. В Канада хиляди със спрени банкови сметки и със задигнато гориво. За всеки Навални в България тръшкаха по десетима младежи на купчина зад колоните на ЦУМ. Свобода на словото колкото искате, половината коментари в youtube и "новинарските сайтове" изтрити, акаунта в Туитър на New York times. също, че пишели пропаганди за Байдън jr.

24

Анонимен

преди 2 години

Россия священная наша держава,Россия любимая наша страна.Могучая воля, великая слава -Твое достоянье на все времена!

23

Анонимен

преди 2 години

Някой да обясни на мутрофанова какво мисли руският народ за правителството на путин :)

22

България

преди 2 години

СЛАВА НА Русия ,МАЧКАИТЕ ФАШИЗМА.....ПОСЛЕ В БЪЛАГАРИЯ И ЕВРО АТЛАНТИЦИТЕ.

21

Анонимен

преди 2 години

Половината порни актриси са рускини

20

Анонимен

преди 2 години

пак ли продължавате-с лъжите си недейте копирата би би ст

19

Анонимен

преди 2 години

Не, чакат някой като Зеленски в Париж - да им каже свобода, братство и равенство. А нас ни чака военно унищожение или глобалфашизъм в две разновидности: либералфашизъм или неонацизъм. Изборът ни предстои тия дни. Това е положението. Който мисли, че само Путин е виновен за войната в Украйна и световното положение, е GLUPAK!

18

Анонимен

преди 2 години

Къде ги побират толкова много арестувани? Русия само от затвори ли се състои? Само някой да посмее дори да си помисли против управляващите, и вече е в ареста.

17

Анонимен

преди 2 години

Не мисля че нашите русофили искат и тук да е такава "демокрация", но не мога да разбера защо така защитават Русия и Путин?