12

Анонимен

преди 2 години

Ако може и мут рите да унищожат, ще е супер.

11

Анонимен

преди 2 години

Туризма ще се възстанови бързо,като приключи кризата. С другите сектори не е така. Освен това,повечето ресторанти въртят даже по-големи обороти с храна за дома, ама повечето работят направо нелегално.

10

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят тея дето ги мързи да готвят

9

Анонимен

преди 2 години

Която държава инвестира в туризъм, произвежда сервитьорки.

8

nekoj

преди 2 години

100% Ваксинирани = 100% Заразяващи! Не че ми пука да хвана настинката, но т.н. 'правителство' са консистентни - наказват и будалите които са се набоцкали - и ще пълнят болниците!

7

Анонимен

преди 2 години

Този защо още не е изчегъртан?! Какъв е тоя измислен институт, който оглавява и за какво изобщо се бори? Аман от алчни хотелиери , айде баста Туризмът не е важен за развитието на България. Освен това достатъчно пари им наляха, а резултатът е обратен. Нали им намалиха ДДс-то Какво стана? Цените намаляха ли?

6

Тънков

преди 2 години

Естествен отбор!Сори т.н. ни туризъм бе създаден в друго време на гнил фундамент.Ние сме единствената страна със сезон 2 месеца дето разчита на чужди туристи.В средиземноморието сезона е 6-8 месеца и там едва изкарват двата края.Няма как хотел струваш десетки и стотици милиони да си избие парите с 2-3 месеца работа.Персонала също.Ако вземем данните на летищата в Бургас и Варна - положението е плачевно 60% спад спрямо 2019.За съжаление тази година няма да е по добре.

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

БЪЛГАРИНА ЩЕ ИЗЧЕЗНИ ТУРИЗМА НЕ

4

Предложение

преди 2 години

Предлагам всички без зелен сертификат, за наказание, да ходят задължително на кръчма два пъти седмично и на хотел веднъж месечно. Така им се пада! А ваксинираните, за награда, ще си готвят вкусно в къщи.

3

taschunka witko

преди 2 години

Може и без тях.Те са в сивата икономика и данъци не плащат , ако плащатедва 9 % ДДС.

2

Анонимен

преди 2 години

Вчера в НС лобисти коментираха как Държавата трябва да подпомага развитието на туризма ни, ако той пострада от развиваща се война в Черно море лятото! Туризмът бил 15% от икономиката, било важно разни западни тьотки да могат да лежат необезспокоявани по наще плажове! Абе, Драганов, засрами се малко, бре!

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИИИИИИИИИ СЕГА ОСТАВА И ДА НИ ЗАДЪЛЖАТ ДА ХОДИМ НА СИЛА ПО РЕСТОРАНТИ ИЛИ НА ПОЧИВКА