59

КАК ГО РАЗБИРАТЕ?

преди 2 години

Алиансът "отново подава ръка" на Русия, но "в същото време се подготвя за най-лошото" - аз го разбирам като: с едната ръка маха, а със другата, зад гърба е скрила нож. Та това е НАТО със 'отворена' позиция, така ли?

58

Анонимен

преди 2 години

На мен ми харесва да имам айфон, харесва ми да имам и евтин ток. Като се замисля мога да се откажа от ябълката.

57

Анонимен

преди 2 години

Важното е че в братска Румъния идват още US солджъри, а от юг са Турция и Гърция така че руският преврат в Нрб то си остава химера, както беше химера 2020 година с ОФ радевият юмрук- путин/ чегевара! Смотана и жалка губерния сме това е истината- следваме заповедите на москва и винаги ще сме на дъното като русийсата!

56

Анонимен

преди 2 години

Украйна не може да стане сама член на НАТО, трябва да бъде поканена. Това иска Русия от НАТО, към Украйна да не бъде отправена покана. Защо да не последва примера на Австрия след ВСВ? Ама нали трябва да се рови около Русия. Не си седнаха да д-то краварите, все си намират повод да нападнат някоя страна, в друга да спретнат преврат, трета да санкционират и ядосват по всевъзможен начин. Не могат да живеят без конфликт, не могат да се стоят в С. Америка и да не се месят на другите.

55

до78

преди 2 години

Ами то като у нас. 1 от 100 живее горе-долу добре.

54

Анонимен

преди 2 години

"Няма промяна, няма да има промяна". Блинкен, от къде си толкова сигурен? Крайната дума и действие е за Госугаря Путин. Поживьом - увидим.

53

Анонимен

преди 2 години

И в допълнение - да, Русия се слави със своята военна мощ. Но с какво друго се слави? Велик бизнес ли имат, висок стандарт на живот ли, медицина, университети, обновена инфраструктура, с какво? Хората живеят, за да вържат двата края, по-зле са от нас. Изключая едно 200 000 души и роднините им, които живеят на гърба на бедния народ. 1 на 100 човека живее добре. Голямо развитие

52

Анонимен

преди 2 години

Да се чуди човек как някакви гламоци тука се радват, че може да има война. Ако си ***, радвай се, но поне да си в Бразилия или Австралия. Ние сме на един хвърлей от ситуацията и сме не на един шамар, а на един повей вятър живот, а тези *** се плюнчат тука. Дори и Путиф да вземе Донбас и Луганск, вас какво ви брига? Да не би Русия да се превърне в добра страна за живот след това велико дело?

51

Анонимен

преди 2 години

До Военен експерт. "руската армия никога не е била кой знае колко способна просто е била много днес и много не е". --------- Явно си в Генералния щаб на армията на Шака Зулу. :)

50

Реално погледнато

преди 2 години

Русия иска писмена аргументация, защо е разположила хиперзвукови ракети във южното полу-кълбо. Американците имат подозрения, но скоро ще дигат пара!

49

търсят диалог

преди 2 години

НЯМА ОТСТЪПКИ - и това 'търсене на диалог' ли е? И какви са тия словесни сглобки тогава?

48

Анонимен

преди 2 години

Колко забавно е да гледаш дъртите русофилчета тука как подскачат радостно че чичо им Владко марширува с войска.Добре че няма нещо което им трябва или лежим на нефт, че да видите тогава как ще дойде да изрине домовете и семействата им, даже напротив - няма и на крак да дойде. Една далекобойна ракета и отиде бостана на село. Така че преди да целувате ногите на Путин, имайте тази мисъл в перспектива, щото вие по далеч от носа не виждате. Комунизма ви е дресирал по този начин.

47

Анонимен

преди 2 години

Може и да се появят ракетки в Куба, Венецуела и Никарагуа, може би не! Но Русия няма силите да устои на тази надпревара. Ще се изтощи и ще рухне. Този филм го гледахме с СССР-то.

46

Анонимен

преди 2 години

То беше ясно че няма в писмен вид да се откажат от Укропия. Истината е че в момента договарят кой колко ще вземе и при какви условия.

45

Резюме

преди 2 години

Ние ще се разширяваме, а вие ще си мълчите. Готови сме дори да прескочим критериите за членство само за да ви го натресем по-дълбоко. Иначе сме готови за диалог и празни приказки.

44

dogan

преди 2 години

До запознатЗа суверенната Кърджалийска Република чувал ли си? Анадолския аскер има ли право да я защитава?

43

Анонимен

преди 2 години

65- Ама на заглавието пише друго бе, първокласнико гнил (търсят диалог),което означава че ще клекнат на килимчето пред император Путин.

42

Анонимен

преди 2 години

Отказали им исканията и търсят диалог.. .. ще намерят един космат.. ..руснаците им казаха че не търсят диалози, тупкане на топката и празни бръщолевения. Американците се правят на тАпи. Скоро ще видят кон боб яде ли.

41

Анонимен

преди 2 години

до 50- Я я повтори! - УКРАЙНА МОЛДОВА И ГРУЗИЯ ЛИ ПИШЕ? - ОЩЕ ЕДИН ПОЛУДЯЛ. ЕЙ ОТ ВАКСИНИТЕ И ПСИХИЯТРИЯТА НЕ СПАСЯВА.

40

Анонимен

преди 2 години

"Няма отстъпки по основните искания във връзка с Украйна и НАТО"! Поняли?