43

Сербезова,

преди 2 години

Каквото и да направите оттук-нататък, няма НИКАКВО значение. Всички участници в представлението отиват на трибунал !

42

Анонимен

преди 2 години

БГ е изчезваща страна,населението намалява провинцията.Втози студ няма хора по улиците,и е смешно да се ториризират и затвярят хората в провиницята. Имаме 2 града само където има много хоа,и пак не сме като в другите държави където много млн живеят в един град.Така,че посмалете малко.

41

Анонимен

преди 2 години

Комитета за какво са назначени и получават огромни заплати и привилегии от данъкоплатците? За да наблюдават ли и да прехвърлят отговорността върху други ли? Това го може всеки и без да е на държавна издръжка.

40

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да не са нужни мерки на национално ниво. Няма смисъл да се затварят Пешо от горно нанадолнище при положение, че в селото живеят 100-200 човека на кръст, но пък за големите градове, където гъстотата на населението е огромна и би трябвало да се вземат мерки, които да могат да се контролират за да не са само на хартия преди ситуацията да се изпусне от контрол. Не само да получават тлъсти заплати, да обикалят телевизиони студия и да наблюдават.

39

Наблюдател

преди 2 години

Откакто поставиха тази милионерка на власт , веднага лекарствата станаха 2 и 3 пъти по-скъпи , а доста от тях и изчезнаха ! Скоро и българите -пенсионери ще започнат да изчезват !!! Това е грижата на Сербезова. Виж , грижата на Сербезова за повече откраднати милиони е важната! Мамичката ви ненанситна !!!!!!!!!! Господ вижда ли ?????

38

о.р. майор

преди 2 години

Мисля,че няма да дочакате на власт достигането на критериите за премахване на зеления сертификат. Как може да се увеличи ваксинационният обхват, като все още няма ваксини срещу ковид. Правете разлика между истинските ваксини и сега наличните субстанцци,въведени в употреба "под условие" и с прехвърляне на всички отговорности върху потребителите.

37

Анонимен

преди 2 години

Покажете банковата и сметка!

36

Анонимен

преди 2 години

А Борисов го плюеше че нищо не се прави ,а тя като министър прехвърли отговорността на някаква комисия и си кротува ни лук яла ни лук мирисъла.И ТЯ ЧАКА ПРОМЯНАТА ..........

35

до 42

преди 2 години

Ако не бяха ваксаните да разпространяват да доведат до делти, омикрони и да го разпространят при нас неваксаните, сега нямаше да имаме 5 вълна. Кой докара омикрон при нас бе, ваксаните ковид гета на Европа

34

Анонимен

преди 2 години

Сваляй мерките Сербезова и остави хората да решат дали да се ваксинират. Тая лъжа ще ви излезе през носа, щото идея нямате на колко народ съсипахте живота. Колко ти платиха, за колко се продаде? Колко пари струва народа на България??

33

Анонимен

преди 2 години

Ей, каква беше г-жа Сербезова когато я бяха погнали от предишната власт и всеки ден ходеше в 7/8 тв да търси съпричастност и подкрепа ! А сега в какво се е превърнала и тя: нагла, подла и бездушна женица, за която даже нейната адвокатка сподели каква невероятна трансформация е настъпила още първите дни след овластяването й същата като с Кацаров!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43Ако небеше карантината отдавна щяхме да сме забравили за ковид

31

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха антиваксърите пандемията отдавна да е приключила.

30

Анонимен

преди 2 години

Нужна е принудителна ваксинация за българското стадо като в Австрия. Останалите народи не са длъжни да търпят прoкaжения ***.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42Българите сме умен народ и заобикалям правата.Аз например почти никога не съм носил маска на носа и на устата.Слагам я под брадичката и минава номера За сертификата имам един от тест и ми е достатъчен след малка редакция за да влизам на различни места

28

Анонимен

преди 2 години

НУЖНА Е ОСТАВКАТА НА СЕРБЕЗОВА

27

Анонимен

преди 2 години

До БаткоЧаст от заведенията не спазват мерките а за останалите трябва ти трябва фотошоп сертификат за да влезеш или сертификат на баба или дядо ако не можеш да си го направиш.

26

Анонимен

преди 2 години

Давайте, ще станете още по популярни

25

Батко

преди 2 години

Тази много скоро ще бъде изритана от там където е! Малката булка с четири брака нищо не разбира от здравеопазване освен да служи на интереса на фармацевтичната мафия. Кирчо и компания са събрани от резидента Радеф - Сертификата дава свобода, интересно ми е кой ще им спазва новите мерки?

24

Анонимен

преди 2 години

До оклиЗатова най-добре е да се влезе в едно таково отделение и дас е пита дали хората са били ваксинирани преди да влязат в отделението и това водео да се излъчи навсякъде.