31

Анонимен

преди 2 години

До 31 Това е шега ама споко простено ти е, че се си схванал. Толкова са ти възмооожностите.

30

Анонимен

преди 2 години

Дс стои зад 80% от бизнесмените.Едни шават други бизнесо хората.

29

до 28

преди 2 години

Аз и всички около мен работим за останалите 80. Значи проблемът е някъде в теб.

28

до 29

преди 2 години

Стани ти работодател и не бъди такъв. Кой ти пречи? Май мрънкането, викането на неволята цял живот и нулевата квалификация?

27

Анонимен

преди 2 години

Българските работодатели са изедници.

26

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо все работим за останалите 20%

25

Чок Селям

преди 2 години

На кои?На минималните ли?Чок селям серсеми!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Дай му на българина да мрънка как увеличения нямало и били глупости. Стои и чака да му дойде от небето. По-нисък от тревата, не смее да поиска увеличение, мишкува и се скатава на работното си място, никакво желание за развитие, никаква конкурентноспособност. Е как да дойде увеличението?! То си е до самия работник.

23

до 22

преди 2 години

Аз съм консултант в ИТ сектора. Работя по Б2Б модел. Цените на проектите много скочиха, рейтовете на служителите- също. Респективно заплатите- също. Така че- има доста вярно.

22

Анонимен

преди 2 години

Как на никой проверяващ не му прави впечатление, че във фирмите за алуминиева дограма осигуряват хората на минимални заплата и дали не е сив сектор.

21

Анонимен

преди 2 години

Заплатата и доходите са въпрос на личен избор. Ще имаш някакви редки и търсени умения или цял живот ще въртиш геврека на баничарката, тира, таксито или ще местиш кашони в склада. Или може би ще реализираш собствени идеи и интересен бизнес модел или пък ще береш малини на запад?! Пазарна икономика е. Ти се продаваш на пазара на труда, ти определяш цената си. Някои продукти са по-търсени и по-скъпи на пазара. Бъди от тях. Развивай се, квалифицирай се. Не стой със знанията си от 1980-та. Ненужни са

20

БО

преди 2 години

В секторите Консултантска дейност и Банки, финанси и застраховане се наблюдава най-голямото увеличение на допълнителните придобивки над 50%. Не знам откъде са тези данни, няма нищо вярно.

19

Анонимен

преди 2 години

Искат ама нямат желание

18

Реалния ЕС

преди 2 години

До АнонименЕС не ти е виновен ,че гласуваш за комунисти и наследниците им. Уча в Дания и ходех по няколко дни в месеца или седмицата в зависимост от лекциите на работа в един Съботен ден ходих на работа за 6 часа ми платиха сума =850 лв. Работата беше да сглобя празни картонени щайги, имаше безплатно кафе и закуски и минерална вода.А и дъщерята на шефа ни докара мъфини който беше направила сама ,после ни помага -беше супер мацка на около 21г.

17

Анонимен

преди 2 години

Увеличението си зависи от самия човек. Ако не ти харесва даден работодател и смяташ, че друг ще ти даде повече, сменяш моментално работата. Прелива от работа, има тотален недостиг на квалифицирани кадри. През 2011-та започнах работа за смешните 1500лв.. Днеска взимам повече от десетократно на това. Всяка година имам някакво увеличение, развивам се, сменям позиции и работодатели.

16

Анонимен

преди 2 години

Много се съмнявам да има увеличение, защото нашият работодател ни каза, че никой не държи насила и който иска може да напусне. И без това щял да съкрати 12 души.

15

Анонимен

преди 2 години

Глупости

14

аз

преди 2 години

До Hoqsan - последния който чух да казва това фалира 4 години след това изказване

13

Фейк статия

преди 2 години

Явно почти всички сме в останалите 20 процента. Това е като коледните премии. Преди всяка нова година власта пуска платени статии как 80/90% от работодателите щели да раздават премии, за да ги накара да го направят.

12

Хик

преди 2 години

Моят НЕ!