34

К

преди 2 години

Откриха топлата вода, а до миналия месец плямпаха обратното.

33

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш,почва да се пропуква митът,че вълшебните отвари наречени"ваксини"били незаменими!

32

Анонимен

преди 2 години

Няма защита, разберете, всичко е графен, метал, който разяжда органзима. Може 100 пъти да се заразите, независимо че сте преболедували, 100. И няма значение ваксинирани ли сте или не. Васините само ДОБАВЯТ повече графен. Махнете вакснини, маски,, тестове и след 2 месеца ще има НУЛА заразени и умрели, НУЛА. Докога да го повтаряме това?

31

Анонимен

преди 2 години

Ааа ха хааааа ! Програмистааа,регистриран в " днес" илиМодератор , или *** на сороско НПО , или герберски ***. Кое от всичките си ? Аз се досещам ама ти си кажи.

30

Програмата

преди 2 години

До програмиста. Още ни си споменал днес каква заплата получаваш а как пие от най-скъпото

29

От 29 до Програмист

преди 2 години

За момент ми стана интересно, очаквах да предоставиш източника си на информация. Ако се чудиш къде може да прегледаш, пробвай в pubMed. За твоя изненада работя в CRO. По начина, по който отговаряш, бих предположил, че по-скоро твоята информация черпиш от новини из съмнителни сайтове. Остани си със здраве.

28

Анонимен

преди 2 години

"най-ниска защита - при тези, които нито са се заразявали с COVID-19, нито са с поставен препарат" - Я пак ? Че нали защитата се придобива с ваксина или преболедуване .И вече е препарат , не ваксина ?

27

Алекс

преди 2 години

Че естествения имунитет след боледуване е най-добрият имунитет,беше ясно и преди проучването.Проблемът е,че понякога естествения имунитет се постига след тежко боледуване или се стига до фатален изход.Има избор:по-лекия път до имунитета-ваксина;по-трудния и коварен-естествен имунитет.

26

34

преди 2 години

Цялата идея на ваксините винаги досега е била да предпази от заболяването. В момента, в който се разболееш и преболедуваш - няма вече смисъл от тази ваксина. Доста странна статия е това...Напоследък цялото събирано с години знание взе да се размива в съмнителни статии из медиите и с помощта на некомпетентни и жадни за пари политици.

25

АнонимеН

преди 2 години

ВАКСА МАНИЯТА СЪС НЕЙНИТЕ 103 БУСТЕРА АКО НЕ ВИ ДОКОПАТ ПЪРВИТЕ 10 Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗЕМЯТА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ИЗЛИШНИТЕ ПОЛЗВАТЕЛИ И ДА И ОЛЕКНЕ! ПЕНСИОНЕРИТЕ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ ТАКА ТЕЖАТ НА ДЪРЖАВИТЕ , ЧЕ Е НЕЩО СТРАШНО , НЕ СЛУЧАЙНО ЗАДЪЛЖИХА ВСИЧКИ НАД 60 ГОДИНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ И ПРЕВАКСИНИРАТ В ЧЕХИЯ , ЗАЩОТО ТАМ ЖЕНИТЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ НА 60 ГОДИНИ! ВАКСИНАТА Е ПЛЮС ЗА ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ А НЕ ЗА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ И!

24

Случаен

преди 2 години

Давайте им Нобеловата награда на тези гении !

23

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕБОЛЕДУВАНЕТО НА БИЛИ-КОВИД19 И ПРОИЗВОДНИТЕ МУ Е УЛТРА ЕЛЕМЕНТАРНО! ПРОПОЛИС ТИНКТУРА И МАЛКО ЧЕСЪН ЗА ЛЕКИТЕ СЛУЧАЙ! ЗА ПО-ТЕЖКИТЕ ПРОПОЛИС ТИНКТУРА С ЦИТРОСЕПТ И ЧЕСЪН! ЧЕСЪНА РАЗРЕЖДА КРЪВТА И НЕ СЕ ОБРАЗУВАТ ТРОМБИ МОЖЕ И АСПИРИН ПРОТЕКС ЗА РАЗРЕЖДАНЕ НА КРЪВТТА И СРЕЩУ ТРОМБИ! ИМА И БИЛКИ ДОПЪЛНЕНИЕ- КОТЕШКА СТЪПКА, ЧЕРВЕНА ХВОЙНА ПЛОД, ЕХИНАЦЕЯ, МРАВЧЕНО ДЪРВО! И ТОВА Е ПРЕ ДОСТАТЪЧНО НЕ ЗА КОВИД19 , А НАПРАВО ДА УБИЕТЕ Х-И-В! ВАКСА МАНИЯТА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ! ОТДАВНА ГО ИЗКАРАХ!

22

Анонимен

преди 2 години

Експерименталните препарати не дават обещаната защита. Разчитаха хората да са преминали през вируса и да лъжат че имунитета бил благодарение на препаратите. А тези които не го преболедуваха и се разболяваха ги използваха за да слагат още подсилващи дози и накрая разбит имунитет. Точно това се случи с президента на ЕП Давид Сасоли, при него стана по-бързо защото беше с отслабен имунитет. При здравите хора този процес ще е по-бавен.

21

преболедувал

преди 2 години

Добро утро и добър ден. :)

20

До Програмист

преди 2 години

"Да ама от ваксината не се оглупява и няма пост-ковид синдром" - това откъде го знаеш? Няма нито една научна публикация, която да го е доказала.

19

Дц Мангьров голям

преди 2 години

Кацнаха на мангьрката след 2г лутане

18

Анонимен

преди 2 години

Това всеки го знае, е, с изключение на "учените", здравните власти и няколко милиарда ваксани балъка. Още в момента, в който започнаха да увеличават дозите и да съкращават интервалите, трябваше им е станало ясно.

17

Анонимен

преди 2 години

До 21. Ами не съм, нито преболедувал, нито ваксиниран. Що около мен е пълно с болни ваксъри, не знам. Само такива.

16

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е да се бодем на всеки ляв крак,а пък придобитият имунитет кучета го яли!

15

Очевидно

преди 2 години

"Преболедуването е с по-голяма защита от ваксината при Делта". Преболедувалите абсолютно всяко заболяване са с по-добра защита от ваксинираните, не само Делта. Това го учат в специалност Медицина още в първи курс и не е някаква новина (независимо какво казват продачатите на ваксини).