199

Анонимен

преди 2 години

Всички щамове на вируса - кои са тези всички щамове? Досега има само един щам с варианти. Появи ли се нов щам, това си е друга пандемия. Имунитет след преболедуване на Ковид-19, май само ни се иска да го има, а се оказва, че не е баш така. За негативните последици след преболедуване като стерилитет и други, отново се мълчи.

198

111

преди 2 години

До Анонимен"Heвaкcиниpaнитe, от друга страна, ще придoбият тpaeн, ако не и пocтoянен имyнитeт към всички щaмoвe на пpeдпoлaгaeмия виpyc", освен ако не умрат, което е около 40 пъти по-вероятно, ако се разболеят. Всеки сам си прецЕня

197

Анонимен

преди 2 години

До Краси Не, не разбират. То трябва да имаш в лавата и малко акъл освен спринцовки.

196

Краси

преди 2 години

ВИЕ не разбирате ли,че винаги е имало вирусни пандемии-по 10-15 години,докато се изчезнат-запознайте се с историята на медицината,как така нашето половинвековно поколение да не го сполети никакъв вирус,при тази глобална маса хора,които търчат из планетата и из африканските джунгли.Баба ми е боледувала от тиф,като дете и едва е оцеляла,била отписана но имала късмет да остави поколение селд себе...Така че,поспрете малко и се замислете,поне не говорете глупости-ваксинирайте се ако искате....-

195

Анонимен

преди 2 години

В своя 42-и Дoклaд за нaблюдeниe на вaкcинитe cрещу СОVID, Mиниcтepcтвoто на здpaвeoпaзвaнето на Oбeдинeнoто кpaлcтво обявява на страница 23, че Нивaта на N aнтитeла изглeждa са по-ниcки при хoра, които се зapaзявaт след двe дoзи вaкcинaция. По-нататък се казва, че този cпад в aнтитeлaта е по cъщecтвo пocтoянен. В дългoсрoчен плaн вaкcиниpaнитe са много по-пoдaтливи на вcякaкви мyтaции в шипoвия пpoтeин, дори ако вече са били зapaзeни и излeкyвaни вeднъж или повече. Heвaкcиниpaнитe, от друга страна, ще придoбият тpaeн, ако не и пocтoянен имyнитeт към всички щaмoвe на пpeдпoлaгaeмия виpyc,

194

Herr Muller

преди 2 години

До Нео --- Стават и много неприятни случаи. На мой колега му се удължи грехомера, а една колежка след имунизацията, заяви, че *** не й трябват. Действително Астра Зенека подвежда към сексуални изстъпления, но не води до изпедерастяване или олезбостяване. Затова я наричат "стрейт ваксина". Има данни, че лекува сексуални отклонения.

193

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 207 --- Новият вариант е хванал, но НЯМА да умре - гарантирано !!!

192

Нео

преди 2 години

Първо окапват ушите, но това вече няма значение, защото се придобиват телепатични способности. Пък и 5G си ловиш навсякъде, в мрежата си, знаеш всичко и си част от нея.

191

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че днес.бг пази БЛС, които пък от своя страна се опитват да смачкат свободата на словото в България. Изтриват упорито телефоните и емейла на БЛС ако искате да протестирате решението им да дадат на етичната комисия Доц. Мангъров. Просто отидете на страницата на БЛС. Нашата съдба е в ръцете ни. Пазете се и Бог да е с нас. Засега България успява да се опази.

190

Емейла на БЛС

преди 2 години

Искат да сплашат Доц Мангъров. Емейла на БЛС е blsus blsbg На празното място е знак за електорнна поща.

189

Анонимен

преди 2 години

Моя приятелка с бустерна доза в Лондон - в момента с Ковид.

188

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!

преди 2 години

Българи, в пост ЛЪЖИ? по-долу е даден пътя до данните на ООН за страничните ефекти от ваксините срещу Ковид. Вижте ги с очите си. Ако смятате, че БЛС се опитва да сплаши български епидемиолог, който говори на база на практиката си, на база на науката и на база на обективните доказателства, протестирайте пред БЛС.

187

освен

преди 2 години

слабоумие, инфаркт и удар , се наблюдава и раздвоение на личноста , халюцинации и маниакално депресивни мисли че си Наполеон и всъщност вече си умрел

186

ЛЪЖИ?

преди 2 години

До кога ще бъдем директно лъгани от властта? Хора, отидете сами да видите цифрите. Vigiaccess.org Това е базата за данни на ООН. Придвижете се в дъното на страницата и кликнете върху квадратчето срещу I confirm that --- Ще се отвори нов прозорец. Сложете ключови думи covid-19 vaccine. Отворете всички полета. В поле Geographical distribution ще видите картината на унищожението на бялата раса. Повече от 3 мил човека осакатени. 48 % от тях са в Европа. 38% в Америка. Другите континенти са ОК.

185

До 199

преди 2 години

По твоята логика евреите и англичаните трябва първи да стигнат до Дядо Господ, като едни от най-ваксинираните нации. А ти не злорадствай много-много да не започнеш след 6 месеца да чувстваш страничните последствия от опустошения ти от ковид организъм. Или някоя бактериална инфекция да те спипа. Та по-кротко с разсъжденията, а?

184

Точка

преди 2 години

Оня ден съда в САЩ се произнесе срещу задължителното ваксиниране .А Австрия са си родно място на национал-фашизма и бездарни художници от едно време.

183

Juls

преди 2 години

Скоро филма с паландемията ще приключи. Онези които поръчваха музиката ще си останат в сянка, а слугите им ще бъдат дадени курбан, хората ще искат справедливост когато се разкрие цялата схема и ще я получат, затова са бушоните. Това няма да подмине и проституиращите журналисти!! Само ако знаеха, цената която ще платят никога нямаше да се включат в прпагандната машина, горко им донякъде ги съжалявам за това което ги очаква.

182

До 199

преди 2 години

Гледай да не стане обратното.

181

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните ще умрат след една две години максимум и светът ще се отърве от ваксарите, измислени вируси и пандемми

180

Istinata

преди 2 години

То вГермания само по телевизията умряха толкова след трона ваксинация, иначе няма странични реакции, как ще има. Ми нали Морос купи ДВ, какво ще се чудим.