68

Анонимен

преди 2 години

Джокович каза НЕ на тиранията!

67

Росен

преди 2 години

Какъв номер 1 е този недоказан к.лоун ??????????????????????????????????????????????????

66

Христина

преди 2 години

Много се изложи Джокович и няма да си върне формата....а да се сравнява с двамата големи на тениса или пък със Сампрас и Агаси е просто абсурдно. Като отшуми циркаджийският му номер, бързо ще бъде забравен !

65

Tони

преди 2 години

Жоко приключи...никога няма да стигне КРАЛЯ на тениса РАФАЕЛ НАДАЛ !

64

Атанас Велмазов

преди 2 години

Сръбския Бай Га.я ,НИКОГА, ама НИКОГА няма да задмине Рафа Надал- най-великият тенисист на всчики времена ! На *** кариерата му може да се каже, че вече приключи !

63

До 106

преди 2 години

Пишеш глупости! Дори любимата ти ваксмафаия призна, че чудодейния им джус помагал само два месеца, ако помага въобще де- толкова лъжи и измятания натвориха за година. И за тия два месеца с вакса не позволяват на здравите набодени хора, да създадат истински групов имунитет, с което да приключи пладемията. Локдайните са със същата цел.

62

Анонимен

преди 2 години

Съвсем скоро, по улиците на градовете в цял свят ще има пребити и обесени ваксо фашисти!

61

Анонимен

преди 2 години

Защо приемат в болниците ваксинирани, след, като твърдят, че ваксините помагат за лекото боледуване.... Защото повече ваксинирани стигащи до болницата са фиктивно ваксинирани!

60

Анонимен

преди 2 години

Джоко Джоко = Доко Доко

59

Киндзадза

преди 2 години

Джокович съвсем скоро ще се превърне в най-великият... АвстралопУтеците показаха какво е диктатура на демокрацията. Макенроу каза истината за случващото се. Останалите не се осмелиха, освен малцина. Голяма е баницата, нямат топки и сърце за това. Скоро този престъпен експеримент срещу човечеството ще бъде разкрит и ще лъсне истината за милиардите печалби на гърба на излъгани и увредени хора. Ваксините не защитават, позволяват свободно придвижване, чрез зелен сертификат на болни хора без симптоми

58

Анонимен

преди 2 години

Е поне ще играе в Англия . Изненадващо но там тази лудост май премина.

57

Анонимен

преди 2 години

специално за всички ваксъре ,една сръбска наденица от Джокович

56

Joker

преди 2 години

Все едно на следващото световно по футбол да депортират националния отбор на Бразилия. ***.

55

Леша

преди 2 години

Противоречиво наследство защото не си е инжектирал графен? Този свят изпатка! Хубавото е, че инсталацията на новия е почти завършена. Следва разруха, погром за англосаксите и ото-германските варвари и въздигане на феникса.

54

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред ,Джокович! Напред,Сърбия! Да живее Българо-Сърбо-Румънската антиеврейска Държава! Долу Турция и Русия! Долу САЩ и Германия! Смъртъ за Изсраел!

53

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред ,Джокович! Напред,Сърбия! Да живее Българо-Сърбо-Румъндката антиеврейски Държава! Долу Турция и Русия! Долу САЩ и Германия! Смъртта за Изсраел!

52

Анонимен

преди 2 години

Посолствата се почти легални шпионски централи. Джоко подава молба за виза и локалната АУС централа-послство му я издава. На процесите в АУС тия тяхни дипломати ги няма за да бъдат разпитани и от Прокурора и от Адвокатите на Джоко. Излиза че цялата дандания е нагласена заради лъжите в които ауст правителство бе обвинено от Франция за подводниците. Адвокатите на Джоко как па не се запреха да поискат изслушване на дипломатите издали визата. Тия те предадоха.Но има ХАГА. *** там и започни процесите

51

Дд

преди 2 години

Ей неспират да го разнасят по новините...как върви турнира и други тенисисти няма ли!?Човека се прибра в родината си,която го ПОДКРЕПЯ!И няма нито едно директно изказване срещу ваксинте.А ние макар също Балканци все сме разединени!И медиите спомагат успешно затова,като извъртат нещата както на тех е удобно...

50

преди 2 години

Номер 1 и като човек! Колко други звездички се оказаха раболепни слуги, които си треперят над благинките.. Не и Джокович!

49

Анонимен

преди 2 години

И Франция ти отказаха ако не си ваксиниран. Може да се менсионираш вече