40

Istinata

преди 2 години

Какво ще мислиш бе, със Изо Хазарта и Слави Чалгата ли, и онази, двукрантата председателка на НС, която не знае разликата между обструкция и възражение. Или с Кирето Петков, който не знае български? С тях ли ще мислиш бе, лумпееен? ОСТАВКА!

39

Анонимен

преди 2 години

От вече 3 месеца новото правителство се занимава с всичко друго но не и с икономиката и масовото обедняване на народа! Сега е времето да подхванем конституцията, няма нужда да гледаме към инфлация или други драми, най-ключово е да преборим конституцията!

38

Анонимен

преди 2 години

Тва е Христо Иванов.С каквото се е захванал все е провал.

37

Анонимен

преди 2 години

Абе Ристьо, като потомствен отечествено фронтове не си ли хвърли лидерската оставка поради лошите изборни резултати? Пък и със срамно ниската подкрепа, която получиха на изборите да иницират промени в конституцията не е ли малко нагло?

36

Анонимен

преди 2 години

Ясно време е за вкарване на 3,4,5 и 6ти пол в конституцията, Истанбулската конвенция и още и още. Ясно, е че ще искат да се бетонират на власт с промени в конституцията, което не трябва да се позволи по никакъв начин! Какво и е на конституцията, че да се променя? Ще кажат ли какво искат да променят или ще трябва да я променим за да разберем какво са писали. Щото сегашната им пречи на противоконституционните ограничения които целят да наложат и искат да я променят за да се върнем към диктатура?

35

жалка история

преди 2 години

През април ще има избори!

34

конституция ли

преди 2 години

На това му викат "некадърност"!Все едно да хванеш разстройство и да хукнеш да взимаш виагра!Ми пробвайте,няма проблем!Що си мисля,че някой много лошо ще го отнесе!?Дано не съм прав!!!

33

Този на снимката

преди 2 години

Със 6% на изборите от 20% гласували (толкова са реално, останалите докарани с машините), кой му дава право да си променя конституцията както на него му е кеф !? Цялата врява за Гешев, прокуратурата и конституцията е управляващата коалиция да си направят така нещата, да могат спокойно да си разиграват коня, тоест да крадат без някой да ги притеснява ! Иначе ги чака съдбата на В. Божков. Ц. Василев. Галеви. Арабаджиеви. Баневи и сумати митничарчета изобличени от Бойко и жадни за мъст.

32

Анонимен

преди 2 години

""Колегите от ГЕРБ не могат да не си дават сметка, че носят изключително тежко бреме. Напускането на зала, отказът да се чуе по-голямата част от обществото за тяхното наследство, не е път напред, смята Иванов." Не е път напред политическите гонения и остракизирането на политическа партия, за която гласа си са дали значителна част от българските гласоподаватели на последните избори, но комунистическото отроче Бойкикев тези неща ги намира за нормални, защото така е възпитаван.

31

Цеко

преди 2 години

Тук ще се препъните, вече.....161 гласа за промени...Няма да ви се получи....

30

Дръндер

преди 2 години

Тия не трябва да пипат конституцията, че ще си патим и ние от техните "промени"!

29

Анонимен

преди 2 години

И пак нищо не могат да направят. Ако искат да извадят прокуратурата от съдебната власт им трябва изцяло Велико народно събрание. Има решение на Конституционния съд, че това ще е изцяло преформатиране на властите и затова не става с обикновени промени. Тези просто не знаят какво да правят. Некадърни са явно да спрат инфлацията и цените на тока и от нема и къде само за съдебната власт говорят.

28

Отговор

преди 2 години

До SS! ГЕРБ са последният проблем на узурпиралите властта превратаджии! Ясно е ,че са некадърни да се справят с кризите, които натвориха, и по чист комунистически маниер, бързат първо да се разправят с опозицията! Явно искат да разиграват евтини сценарии, да се карат помежду си, и Фелдфебелът Радев сам да си създаде и управляващи, и опозиция! Няма да ви мине номерът! Просто хората няма да ви издържат!

27

Зозо

преди 2 години

За 161 гласа в парламента Бойкикев трябва поне 6 месеца да ходи да смуче догановия в Росенец :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) И тогава не е сигурно....

26

г

преди 2 години

Тези мръсни, американо-еврейски ръце не трябва да пипат нищо, ама глупавия български народ пак си избра рая на чужди държави да го управляват.

25

Анонимен

преди 2 години

Не се ли направят промените, България изчезва.

24

Гешевата ръкавица

преди 2 години

Тръгнал Гешев за Златица изгубил си ръкавица...И в нея се намърдали Мишана, Зайо, Лиса, Вълчо и Мецана. Какво мислиш бре, човече! Гешев сам на себе речеи ръкави си възпрете,и с тоягата удари,и повтори и потрети

23

Че

преди 2 години

До анонимен 21: Ами то Гешев ги почна и те сринаха държавата. Олигархията, това, чрез машите си Президент Радев, шайката военни около него, прекрасната му президентска администрация и детската градина на Кирчо.

22

Анонимен

преди 2 години

Пипнете ли конституцията, ще има саморазправа!

21

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА и да ги почва Гешев!