42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Благодаря Ви Севернокорейци! Благодаря Ви,че сте един красив и крепък народ! Да живее Комунизмът на на Свободата,Равенството и Братството! Обичам Ви! Не на капитализмът! Не на икономическите и политически шизофрении!

41

Норт хаус

преди 2 години

Така иформацията която имам двама заподозряни за убииството в младост,единият беше на блок 531и между532 и ровеше по кофите с черно яке и черен анцунг без качулка лицето му се виждаше дибидюс цялото,другият беше на спирката на 111 младост 4 до бизнес парка с черно яке и черни дънки с качулка със сини очи слаб прегледаите камерите в диапазона от 7 до 10 този втория несъм сигорен дали се качи на 111 с мен засега толкова.

40

Анонимен

преди 2 години

И още един заподозрян имам отивам да вида кои блок беше там вчера ровеше по кофите един от двамата със сигорност не са от младост следмалко ще ви дам кординати.

39

Анонимен

преди 2 години

Имам заподозрян за убииството в младост на жената в парка вчера беше в диапазона осем,девет и половина на спирката на 111 на теленора бизнеспарка облечен с черно яке и черни дънки със сини очи.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - Ти разправяш , ама *** НЕ слуша - Същото е за Русия , чули едочули за единия Бояршник и толкоз ! Какво очакваш от хора дето не знаят нищо , не са прочели НИЩО и не ги интересува нищо повече от това да излъжат и да откраднат днес пък утре ще му мислят - Резултата накрая е препълнените кофи и мизерията от другата статия !

37

rusnak

преди 2 години

Да се забавляват, докато Ким не ги тресне с няколко ядрени и хиперзвукови, че тогава хич няма да им е до смях.

36

Анонимен

преди 2 години

Кой казва, че е? Обсебването е мийм щот са палячовци и всеки го вижда.

35

Анонимен

преди 2 години

"Но много от тези истории са неоснователни или преувеличени, а понякога напълно фалшиви."______Това го обяснявам от над 10 години в този сайт.

34

Анонимен

преди 2 години

Слава за Ким Че Ун!

33

Анонимен

преди 2 години

Защото трябва да има сензации. Ако беше разрешено щаха да пускат порно, а сега са принудени да фалшифицират новини! Тук не е ли същото?

32

Анонимен

преди 2 години

"Защо Западът е толкова обсебен от Северна Корея?"_____Защото иска да изкопира идеологията на корейците, съдейки по това, в което се превърна запада покрай пандемията.

31

none

преди 2 години

Защо днес бг преписва стати от чужди саитове?

30

Анонимен

преди 2 години

Защото като ударят Япония и Южна Корея с ядрено оръжие в един ден, на света ще му трябват 15-20 години, докато възстанови автомобилостроенето, производството на компютри и телефони.

29

Равнопосавеност

преди 2 години

До ном. 20 - то ако си говорим за ваксинация може и да се окаже, че и те ни водят. Там имат образование, а не икономически-сексуално ориентиран конвейер за неграмотници. А после защо хората не се ваксинират. Ми те са среднисти, но нали си плащат и има разни свободни, дистанционни, виртуални и имагинерни "университети" и получават уж някаква диплома, но си остават неграмотници и после се чудим как вярват на 5G чипове във ваксините...

28

Анонимен

преди 2 години

Ето математическото неравенство България<СК. Докато вас ви ваксат като *** и същевременно вече са ви сварили с галопиращата инфлация в СК няма нито един набоден с генните модификатори, няма епидемия и локдауни, няма инфлация. Докато СК строи заводи, селско стопанство и ракети, вие миете чиниите на запада вече 32 години за все по-малко пари. На относително същата територия са 25 милиона, а вие намалявате с 1 милион за десетилетие. Да продължавам ли?....

27

Анонимен

преди 2 години

До 36 - а дано си най-отпред, най-отпред дядо бай дън пък след те, пък след теб...

26

Анонимен

преди 2 години

Китай може да им даде всичко и да купи всичко от тях. И работа им дава. Колко ли от стоките по нашите магазини са произведени в севернокорейски фабрики.

25

Анонимен

преди 2 години

Защото Запада обича ракетите и не се интересува от перални и печки и телевизори.

24

Анонимен

преди 2 години

Една от държавита които нямат ковид-19, по пропагандата за 5-летката, за другата 5-летка също

23

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е в пъти по добре от нас драги ми евроатлантици всичко това дето се говори че в Северна Корея е лошо е западна пропаганда, Северна Корея всичко си имат армия, дисциплина, а безработни хора няма! Много важно че не може да се патува в чужбина