35

ДДРОнег

преди 2 години

Елементарно, Столтенберг, плановете на Русия са същите, както и на САЩ - да владее света !!!

34

кой

преди 2 години

Дмитрий Песков определи тази информация като празно и безпочвено нагнетяване на напрежението.Абсолютно!!

33

Анонимен

преди 2 години

Верно НАТо е отбранителен съюз. Отбранява интерсите на щатските корпорции, а другите, кактл е казаа едно хамериканско аташе "да го таковат таковата европейците" толкоз за отбранителното нато, отбранява частни интереси докато му е изгодно. Иначе заминава с газоносачите в Азия да си гледа келепира.

32

Т.Шак

преди 2 години

И аз не съм сигурен вече дали искам да сме в ЕС и НАТО.

31

българина

преди 2 години

А за вашите сме сигурни, доброволно няма да напуснете Европа! Може би трябва да почваме с партизанските движения като Ира?

30

Анонимен

преди 2 години

Ба си началника биил несугуре. Да им пратим Херо Мустафа да ги оправи таз разпусната из-мет за да станат сигурни поне в нещо. Точно началник НАТО да афишира несигурност ми говори нещо много кофти.

29

Анонимен

преди 2 години

Тази ли стресната мижитурка е началник в НАТО? Със сигурност всеки ден лежи на диванче пред психотерапевта си и му споделя сексуал ните си фантазии.

28

115

преди 2 години

Но Русия е сигурна за плановете на НАТО, извинете Америка, и няма да ви се даде, голям залък е за вас, и ще ви приседне. Русия не е България, за да пласирате за министър председатели чуждопоклонници, и марионетки

27

Анонимен

преди 2 години

Ще им узнаете плановете, ако започнете война. Само да не стане така, че още поне 200 години да празнуват нов день победы.

26

Анонимен

преди 2 години

Америка и Нато ги е страх.

25

До Тъпиии

преди 2 години

Няма нужда, само теб да пратим им стига на руснаците да напълнят *** :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Макарон си бара ушаците скрит под полата на баба,а па другите да се бият

23

Анонимен

преди 2 години

Разузнаването ни е слабо. Изгониха руските шпиони от България, които можеха да бъдат подслушвани и да предаваме информация за плановете на Русия. Гешев унищожи разузнаването на НАТО в България. Затова да подава оставка. Просстият Каскет разби цялата шпионска система на НАТО в България.

22

Анонимен

преди 2 години

НАТО - Несигурна Атлантическа Терористична Организация....................НАТО преминава в партизански режим. Шопът НАТО казва: "Моем да се бием, моем и да не се бием."

21

Анонимен

преди 2 години

НАТО показва несигурност и Столтенберг е несигурен началник на НАТО. НАТО е Организация за колективна несигурност. НАТО осигурява нашата несигурност.

20

Аре сега пък.....

преди 2 години

....три месеца три пъти на ден медиите пищят как Русия щяла да напада Украйна пък сега не било сигурно, нямало доказателства и т.н. Пък накрая ще хванат да ударят Зеленската смрад

19

моник бонева

преди 2 години

Аз ще ви ги кажа.Баба меца ви чака в бърлогата да си подадете главата за да ви я откъсне!Който няма мозък и си навира главата в мечата бърлога не му и трябва глава на такъв!Тя им реве да отстъпват назад,а те се чудят какво ще направи ами какво да ви прави бе Столтенберг,като сте толкова прости?Русите са си у дома.Вие накъде пълзите и го разширявате НАТО въоръжаване и нови бази,въоръжаване и разполагане на нови бази, нали не очаквате извън земно нападение?!Срещу кого тогава е, ако не срещу Русия?

18

Анонимен

преди 2 години

хънтър байдан иска война с русия защото по неговите тръби в украйна няма газ

17

Анонимен

преди 2 години

Русия има право да разполага войската си където реши на територията си............така е ..............Украйна пак ще бъде в сферата на влияние на Русия.............западняците да свикват!!

16

Ха-ха

преди 2 години

От всички най-добре е Макрон-винаги може да се скрие под полата на бабата. Другите да му мислят.