19

Нане

преди 2 години

Помнете ми думата! Ние, ще сме първата страна в света, освободена от ковидфашизма! Заклех се!

18

Мегатрон

преди 2 години

Дайте на докторите примерно по 500лв. На излекуван и (0лв. или глоба) за починал пациент и да видиш как изведнъж няма да има натоварване на здравната система! А се хвърлиха милиарди за разни бизнеси, тестове и какво ли още не и ефект никакъв!

17

Нюрнберг 2022

преди 2 години

да ги почваме!

16

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

До 1Няма как индивиди, които в работно време протестират, и са явно безработни да са работодатели на някой.

15

Нане

преди 2 години

Следващият път, кат начало молотовки... Ние имаме опита на хайдушко и партизанско движение... фесовете не можаха 500 годин ни поробят... Та вие ли слуги ционистки...)))

14

Никакви Приеми

преди 2 години

за 2 години колко правителства се смениха - все същото, не ни трябва правителство, трябва незабавен Народен Съд, Трибувал и възстановяване на Конституционният Режим в България. Конституцията на Републиката изрично забранява в цели 2 члена, Медицинските Експерименти върху хора, дори в Извънредно Положение!!

13

Всеки сам си преценя

преди 2 години

Еми да се прави един референдум и да се свършва! Нали народа си определя съдбата!

12

Анонимен

преди 2 години

намира ли се някой, който все още да плаща за постове срещу Баце или бившите протестъри, превърнали се през лятото в чалгари, а сега почтени радевчета със зелени чорапи ГО ПРАВЯТ БЕЗПЛАТНО, те така или иначе останаха извън назначенията на Почтените и пак са на улицата, така сигурно се топлат и се чувстват сити, може да направят и по някоя и друга лицева опора

11

Анонимен

преди 2 години

Защо лицемера Костадинов е ваксиниран? Защото целта да поведе овцете не са ваксините, дреме му за колко ще умрат и дали ще се ваксинират, целта е друга.....Платена поръчка е получил този.........А сега ако има държава, малко да го подведат под отговорност за това, че обрича хиляди на заразяване.....една колежка с течащ нос решила да отиде на работа и сега цял офис болни и под карантина....Нормално ли е????

10

Анонимен

преди 2 години

Махайте сертификата, който оцелее оцелее, руска рулетка. Но, нека всички, които не са съгласни с мерките, да си плащат лечението!

9

Анонимен

преди 2 години

Някой сериозно мисли ли, че ще има диалог. Целта е някой да е набит, да се прави после на жертва. Сценарият е ясен, виждали сме го.

8

Анонимен

преди 2 години

Тая дебелана е аптекарка, какво разбира една аптекарка от болни хора и здравеопазване?

7

Да бе

преди 2 години

Протестиращите са пушечното месо на хибридните атаки от братската държава. Червен фашизъм.

6

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим колко е сербез и ще махнат ли сертификатите заради които е цялата олелия.

5

Анонимен

преди 2 години

Асена се виде преди години в НДСВ.

4

иво

преди 2 години

Да отменят сертификатите незабавно.И да вкарат хора като Боко Тиквата,Пеевски,Доган и тн.по затворите.Хората искат справедливост.Хората искат да видят най-после осъдени корумпирани политици.

3

Анонимен

преди 2 години

Предполагам и предлагат да пуснем всички да се заразят и пандемията да изгори горивния материал - естествено неваксинираните масово: деца, пенсионери и т.н..Демек така за 1-2 седмици всички да клекнат по диваните и кой каквото му излезе от томболата?

2

Анонимен

преди 2 години

Асена ще излезе по-мъж от мъжете в правителството и НС. Можеше и тя да се изниже през някоя врата с някакво оправдание. Не знам какъв диалог е протекъл, но все пак е застанала пред протестиращите.

1

иванчо

преди 2 години

Не Асена приема а протестиращите я приемат, щото са й работодател и началник, а тя - техен слуга ....