167

Учуден

преди 2 години

Този е човекът на ДЯВОЛЪТ!Нали си е татуирал,че ще ни докара Адът на земята на гърбът си?!Помните ли го като увещаваше жалкия ф,атмак,баджо си,Грипена,че трябвало да се втурне в политиката,че било лесно видите ли?!Щом един пожарникар можел,що един пилот да не можел.И рузкия аватар взе,че му повярва и я докарахме до днес, стотици проценти инфлация на ток,горива,храни и каквото се сетиш!Здравна криза,ум,ирачка!А той сега зел да разсъждавца на глас,да го видим колко е умен и загрижен за мбецилите!!

166

Ментора бай Иван

преди 2 години

Славчо , не ставаш за четник чадо , непрекъснато предаваш четата си!Издигаше Кунева , тя предаде атомната ни енергетика , закри 4 блока ,сдуши се с Бойко Борисов , той пък ни окраде и създаде мафиотската държава в България!Сега се включи в подкрепата на харвардското правителство , но от немай къде!Дали ще устискаш или пак ще се издъниш?

165

Анонимен

преди 2 години

Диван войводо на вас Кой ви плаща масрафа

164

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕСТЪПНИКА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ НЕ Е ИЗПЪЛНИЛ НИТО ЕДНО СВОЕ ОБЕЩАНИЕ! НИТО ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ , МАШИННО ГЛАСУВАНЕ НЕ Е ЕЛЕКТРОННО! НИТО СУБСИДИЯ 1 ЛЕВ, НИТО МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ! НИЩО!!!

163

Наблюдател

преди 2 години

нали искахте 120 а не 240 депутата какво стана ?

162

Коментатор

преди 2 години

Копейкин си търси имение в троянския балкан. имало някакви имоти до имението на братя Бобокови. На пътя нагоре от Ново Село към Севлиево декари с гледка към Ботев и Марагидик. Там ше почива Копейкин.

161

Анонимен

преди 2 години

завидя Славчо делят кинтите без него

160

-

преди 2 години

ИТН то БЕЗ субсидия! И без това при следващи избори сте аут! Ортака на Доган и Тиквата щял да прави промяната - ай сик....р бе!

159

Анонимен

преди 2 години

След като партията на Слави е взела само 37000 лева, моля да обяснят, кой ги финансира? Стига са пълнили главите на *** избиратели, че субсидиите са проблем. Проблем са приоритетите ви в народното събрание и мижавите левчета, които след големите лозунги подхвърлихте на пенсионерите. Проблем са всички подмени на ръководни постове и бордове, всички лъжи, Корнела също е проблем. Затова, не се правете, че мислите за народа, моля, а кажете, кой спонсорира целия преврат?

158

Възхитен

преди 2 години

Славчо, ко праим сега?

157

Чалгар

преди 2 години

Вожде, Така ще е при "промяната". Свиквай. Я кажи какво сега да го правим македонския космонавт?

156

Вьзмутен

преди 2 години

Жалко славчо който уж бе борец против статутковото пръв се сдуши с тях и си заформиха клалициикаКолко хора подведоха тоя и кирчо канадеца

155

Соня

преди 2 години

Мутро, писна ми от лицемерието ти.Освен депутатите ти да лапат големите пачки от нашите пари и да лъжат като тебе, нищо друго не правите.Едно полезно нещо не сте направили за България от 9 месеца.Про..сти , некадърници, най ви бива в плюв...ните само ,че с плюв...ни не се управлява, а с акъл дето вие го нямате.Безспамник нагъл

154

Анонимен

преди 2 години

Бабин ден е! фнимафтайте Бойко се е пременил като родилна Бабуля да не бръкне из чекмеджеата за кюлчета и зимбюлчета, а? Мъ гуем майстор е . еднаж каже че бил дедо, после дедото па каже че Бойко ич не го е бил а само малко и са аде смяна- Баба бил. та видиме иутре и Пиерекоф на женското колко бабаи че се кланят че ги Бойко ич начи таковат утепал шо не казали дека са смотали пендарето и евраретата

153

На тия новите

преди 2 години

Депутати и министри не само субсидиите но и заплатите трябва да им се спрат. Тия доведоха народа до просешка тояга за няколко месеца само!

152

Анонимен

преди 2 години

Един маке отишел на луната със Слави двамата се ***

151

Един от Юг

преди 2 години

А бе, къде се изгуби Тошко африкански министъео на Халтурата ве?Това ли му беше зора?

150

Двама от север

преди 2 години

Другаря Си дава купичка с ориз на всеки севернокореец, да живее другаря Си!

149

Един от Юг

преди 2 години

СлаФчу изчагъртвача иска хем да е власт хем да е опзиция! Само не разбрах сега ще пращаме ли северномакедоски космонаФт или не?

148

Sk

преди 2 години

Като си представя, че хора, които СРИЧАТ в Парламента,вземат такива огромни заплати, направо побеснявам . А образованите хора ги държат с мин заплата, направо побеснявам.