40

????

преди 2 години

И аз какво сега??Да ми е жал за поредния продал се на ционистите??Не казвам евреите............обикновените евреи също са жертва на техните господари!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ни интересува

38

ганЮ бугарски

преди 2 години

изгониха ли го от там?

37

ганЮ простака лЕща

преди 2 години

гледа от външната тоалетна и вика мене чесанЪ ми помага.

36

Анонимен

преди 2 години

Айде сполай на влибените, да си живеят заедно докрая.

35

балканските макаци

преди 2 години

Някой да обезпаразити балканските макаци! С тоз бит и култура не могат да виреят извън резервата за балкански талибани! Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните пътеки

34

Ох

преди 2 години

в бьрзината прочетох, концлагера Австрия като заглавие. То май не е далеч от истината.

33

Анонимен

преди 2 години

Яко ще се мре!!

32

Анонимен

преди 2 години

В Австрия може да влезеш в затвора, ако не се ваксинираш............аз на това му викам фашизъм!!!Но досега един политик не е умрял от короната.............не го мислете тоя, ще го излекуват............за разлика от обикновените хора.............за него има специална медицина!!

31

Веселинъ 7112136869

преди 2 години

Еврейска мода. Всички евреи твърдят,че са болни от Ковид. После ще реват,че сме ги заразили ние. Толкова ли не схващат някои,че австрийците и германците са турко-евреи? Вижте му фейса на тоя!

30

Анонимен

преди 2 години

Бийте му спешно още един бустер, че го изтървахме човека.

29

Дедо

преди 2 години

Защо няма тестове за обикновен , сезонен грип ? За безсимптомен грип с температура 37,5 има задължителни тестове , а за тежкия сезонен грип няма !? В тая работа има много повече политика отколкото медицина !

28

Ибн Ебн Ал Камил

преди 2 години

Е как така е с три дози и е болен?! Да дойде да му сложа аз една ваксина (Мъдурна) - от същата дето слагам на камилите ми! Нали се сещате какво има в нея?! ХАХА

27

Анонимен

преди 2 години

Мангъров: Затварянето само удължава агонията. Бустера на бустера е абсурд и безумие!

26

Анонимен

преди 2 години

Защо се е изолирал ? Не се ли тръбеше, че заразата престоявала толкова малко време в 3-иглениците, че просто вируса нямало как да свари да заразява. Ако заразява, защо набодените може да си ходят тук и там без сертификат и потенциално да сеят зараза? Нали трябва да сме отговорни. Орговорни, отговорни... ама към печалбите на фармафията. Всичко друго е наукиго-нагодиго. За пари нагаждаме според желанието на клиента... казват днешните учени.

25

Jg

преди 2 години

Какво да кажа????? Добро утро!

24

Анонимен

преди 2 години

Коронавирусът е с канцлера на Австрия. Те са заедно.

23

Анонимен

преди 2 години

Защо всеки ваксър почва да ми говори за интензивни отделения не разбирам. Ами бил съм, последно вчера. И какво? Какво променя факта че съм виждал как хора се борят за живота си в условията на нашето "здравеопазване". Какво общо това с колко пъти някой е набоден. И да, ако някой ви разправя че ваксите го карат по леко... ами не го. Всеки го кара според състоянието и генетиката си. Някои не го изкарват уви.

22

Hoho_Boho

преди 2 години

Нема да се плаши. Като му мине, да си бие едно бустерче. Така препоръчват световните специалисти.

21

Анонимен

преди 2 години

Нашият канцлер Кирчо нищо не го лови, само диабет. Захаросват го олигарсите клиенти на прокуратурата, а жена му прави диетични тортички да го лекува понеже много сладката Елена ще го докара до Хипергликемия.