10

Анонимен

преди 2 години

намирам този "стил" на писане на заглавия (нещо си ЛИ? .....) за доста селски.

9

Додо

преди 2 години

Човек без да иска ги смята за нормални хора. Западна Европа е "напълно ваксинирана" с дози, бустери и Пфайзери, но гори от Омикрон - вирусът на хората, с опропастен имунитет от антиваксините на Пфайзер, Модерна и Сие!

8

Велес

преди 2 години

Ами, това, че са под домашна карантина, в много случаи не означава, че са болни от ковид....Както и това, че някой ако е болен от ковид, е и под домашна карантина..... Аха...

7

славянин

преди 2 години

Браво на двамата, така трябва да се прави за ужас на д.билизираните хипохондрици!

6

Инспектор Дюдю

преди 2 години

В затвора ... поне за 7 години . И организирайте преследване . Интерпол трябва да бъде уведомен. Обявете ги за общоевропейско издирване . Оковете ги във вериги и ги показвайте по панаирите в изолиран от вируси стъклен контейнер . Нека справедливоста възтържествува .... щото тя така и така няма шанс да се изяви.Що изнасилввачи , крадци и убиййци напуснаха страната докато са под полицейско наблюдение . Що народни пари и исторически ценности изчезнаха зад граница.Ама такава аларма не се е вдигала.

5

До Анонимен

преди 2 години

Определено не сте ли,ла,ви,балъци сте.

4

Анонимен

преди 2 години

Заразени сме с ковид цалото семейство. Днес жена ми трябваше да отиде на лекар. Иска разрешение от РЗИ и от полицията, за да отиде. Явно ние сме балъци.

3

Анонимен

преди 2 години

Никой не следи карантираните дали се изолират или ходят в кафенетата, хипермаркетите или контактните дали ходят на работа. Рашков Дамаджаната и МВР са заети да търсят Мата Хари. Над 35 убийства има за един месец, но МВР търси само Мата Хари, друга задача нямат. Дамаджаната се е фиксирала само във фикс идеята да помага на олигарсите клиенти на прокуратурата. Върнаха ни в 90-те години когато всяка сутрин новините започваха с трупове. Карантинираните са последна грижа на ПП ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОТЪВАНЕТО.

2

Анонимен

преди 2 години

Браво на хората! Прекланям се пред такива хора! Плюя на всички ,които затварят насила населението.

1

Анонимен

преди 2 години

На електрическия стол веднага. Сигурно и сертификат са нямали.