46

Асан

преди 2 години

Урсула ше дава 1000 евро МРЗ у Шенгеня :)))

45

Сатир

преди 2 години

""Част от решенията са в етап на обсъждане. Към настоящия момент законопроектът няма предвидими разпоредби върху промяна на кръга на лица. Няма да има припокриване, защото ще бъдат предложени изменения, където ясно да се регламентират компетентностите на разследващите органи", отговори Йорданова." - Те това не може да се измисли и не може да се разбере!

44

Анонимен

преди 2 години

Е какво като сме длъжници. И НРБ с БКП задлъжня народа с 8 милиарда $ 1989г.към Запада и какво стана. На народа 1990г. БСП обра спестяванията им. И някои пострада ли от комунистите - станали социалисти.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "Така без да питате народа ни натикахте в ЕС -фекта го виждаме : съсипана Енергетика , газопреносна ситема и обедняване на народа ." С такива лъжи и изкривяване на релността - жална ви вЕра. Нищо, Евразийците от Кремъл ще ви "оправят" ама тоя път може и да е окончателно.

42

Анонимен

преди 2 години

А питане на народа със Референдум за влизане във Шенген ? А някой ще обясни ли на народа че като влезем в Шенгем приемаме активите и пасивите на държавите членки ? Ми само Италия дължи вече към 800 милиарда евро .. Така автоматично ставаме съпричастни и вече длъжници , да не забравяме и Клаузата че обедняваме автоматично със - 15 % . Така без да питате народа ни натикахте в ЕС -фекта го виждаме : съсипана Енергетика , газопреносна ситема и обедняване на народа .. За Нато вноскката е 1,6% от БВП

41

Моля

преди 2 години

До два месеца сме в шенген? Закаквото до два месеца ще ви изгонят с камъни антиваксърите.

40

Доживяхме!

преди 2 години

Доживяхме една секретарка на един недоучен адвокат (без права), Пинокио , да се изцепва какво ще прави държавата !!! Смех ! Я си налягай кюлотите, другарко Йорданова и си гледай секс-поръчките, а не се прави на министър !!! Още през април ще си пак на улицата ! Само Пинокио може да те прибере !

39

Анонимен

преди 2 години

Българите не протестират срещу очевидния и нагъл опит на ДС да сложи ръка и на последния източник на власт, който все още не е под техен контрол. Явно искате да живеете в диктатура оттук нататък.

38

oz

преди 2 години

Шенген, ЕС, НАТО................това не е най-важното за България!!!Целта трябва да бъде една..............просперитета, щастието и здравето на българите.............всичко останало е булшит!!!Кога ще го разберете???Добър вечер, селяни прости!!!

37

????

преди 2 години

Стига с тоя Шенген!!!!Това не може да е национална кауза!!!Затова ли загинаха Ботев и Левски?????Или работете за това...........българите да са по-богати и по-щастливи...............или се махайте!!

36

Робот

преди 2 години

Танцът на калинките!

35

izh

преди 2 години

И Путин очаква същото, както и живеещите тук хиляди руснаци с двойно гражданство

34

!!!!

преди 2 години

Само не продавайте българската история(казуса С. Македония) с/у членството в Шенген и визи за САЩ!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с Лустрацията, на срещите с избирателите си пламено обяснявахте как ще започнете от първият ден.Май и те не са ви повярвали, след като с клизма едвам събрахте 6 %

32

Чубака

преди 2 години

Моме слези на земята, стига лъга, изборите минаха!

31

Анонимен

преди 2 години

То и Баце имаше една буда само да боядиса та 12 години все още не са ни приели.Така че моме с очаквания и разходки по телевизиони студия нещата не се получават

30

Анонимен

преди 2 години

Аз досега не съм имал ограничения от това, че не сме в Шенген, тъй че точно какви проблеми ни решава това?

29

xaxsasбв

преди 2 години

Аре действайте го, че латиноамериканските миньончета са сред най-сладките, колоритни и усмихнати туристи обикалящи из Шенгенското пространство! Пък и са ни братя по манталитет А: "Давай да поработим..." Б:"Маняна, брат ми, днес е почивен ден!"

28

Очаквам

преди 2 години

до месец -два на госпожата да й приключи мандата и да си ходим без визи в Америка. Пък ако и трябва - да си подава оставката. Тази трябва да мисли за хората.

27

Анонимен

преди 2 години

"Предвижда се специфичен механизъм, при който да бъде определен нарочен разследващ магистрат, като механизмът за назначаване на този магистрат да бъде автоматизиран и да не включва човешка намеса," Машинки от Мадуро?