55

до 61 от славянин

преди 2 години

А ти прочете ли си поста 57, за да разбереш че в него освен общи приказки друго не си написал!?

54

Анонимен

преди 2 години

До до 59 от славянин Не се интересувам от фантасмагориите ти. Попитах те дали си прочел пост 57 и какво си разбрал от него?

53

Анонимен

преди 2 години

Затварянето има за цел да стресира хората като ги лиши от нормално общуване за да поискат после да ги бодат за да си възвърнат старото положение. Докато се подчиняват няма оправия. Пландемията е замислена от много време, единствения начин е неподчинение.

52

до 59 от славянин

преди 2 години

Ще ти дам съвмем пресен пример - влиза човек с бъбречна криза в болница, без никакви респираторни оплаквания, разбира се правят му тест, той излиза положителен, вкарват го в ковид отделение, започват да го ''лекуват'' протоколно от нещо, от което няма никакви оплаквания и след десетина дни го изкарват в хоризонтално положениe, починал ''от ковид''! Защо са го лекували ''от ковид'' без да е имал никакви ковид симптоми и оплаквания е ''неизвестно''!?

51

Анонимен

преди 2 години

До до 57 от славянин "Освен общи приказки от теб така и не получих никакви обяснения с аргументи защо по света и у нас има такава разлика в общата смъртност през последните 2-3 десетилетия!?" Ти прочете ли пост 57 и ако си го прочел, какво разбра от него?

50

до 57 от славянин

преди 2 години

Освен общи приказки от теб така и не получих никакви обяснения с аргументи защо по света и у нас има такава разлика в общата смъртност през последните 2-3 десетилетия!? Вероятно причината според теб е единствено в умрелите, които просто са сбъркали, че са умрели!?

49

Анонимен

преди 2 години

До славянин Въпросът ти е на неосведомен. Дай информация колко струва болничното лечение на един болен от Ковид и колко изплаща Касата за него.

48

славянин

преди 2 години

Как според ''умните и образованите'' една здравна система може да бъде предпазена от претоварване след като самата здравна система има финансов интерес да бъде претоварвана с ''тежко болни'' хипохондрици!?

47

Анонимен

преди 2 години

До до 54 от славянин Това се нарича липса на правилно установяване на адекватни причинно-следствени взаимоотношения. В твоя случай твърдението, смъртността в България по принцип е висока, явно служи за заместител на ВСИЧКИ причини за смъртността в България. Неграмотност пар екселанс. В България може да има повишена смъртност И от Ковид И от други фактори. За щастие, имаме статистика, която показва ТОЧНО кога смъртността от Ковид е започнала и каква е.

46

до 54 от славянин

преди 2 години

Ами като си се осведомил отговорил ли си си защо има такава разлика в смъртността по света и у нас през последните 20-30 години!? И образованието не дава интелигентност, дава някакво знание, а не интелигентност! Природно пр.стият и десет висши образования да има пак си остава природно пр.ст!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен54: Какви борчета? Това са лапищаци, дето едвам са се научили да пишат и се правят на велики великани. Основната им работа в ИНЕТа е да правят ножки и да пишат тъпотии.

44

Анонимен

преди 2 години

До до 44 от славянин Осведомил съм се. Борчета със средно образование нищо не могат да ми предложат по отношение на осведомяването.

43

АМБЪР

преди 2 години

От утре умрелите да са по 400-500 като начало! Имаме нова услуга - конвеирна кремация!

42

до 44 от славянин

преди 2 години

Ами осведоми се каква е общата смъртност в България и останалата част от Европа от последните 20 години и ще разбереш каква е тя! Ама дали ще разбереш причината защо има сериозна разлика в нея е друг въпрос!

41

Анонимен

преди 2 години

До до 45 от славянин Май приключи с "аргументите".

40

Анонимен

преди 2 години

15 ковиваксъни се преселили в метавселената на Света кунча Третонаваксана само за ден...

39

Анонимен

преди 2 години

До Аха до 40 "Просто посочвам, че ти изопачаваш данните." Нищо не "изопачавам", напротив, прецизирам опитите ти да размиваш ефективността на ваксините, като посочвам, че концентрацията на ваксинираните сред най-рисковата група е много по-висока от тези 30% общо за населението на страната. Ясно е, кой се опитва да манипулира цифрите.

38

до 45 от славянин

преди 2 години

В болница се озовават такива изперкали хипохондрици като теб, които при всяко изпускане на газове изпадат в паника, че са ''тежко болни от ковид''!

37

до 36 от славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, аз съм бил причината, че на някой детето му ''умряло от ковид'', защото се ''правило на герой''!? Ти психопат ли си или да!? Аз такива търкалджии познавам доста и винаги съм готов да се срещна с такъв, за да си премерим ''противоепидемичните'' аргументи!

36

Анонимен

преди 2 години

До до 39 от славянин Заразен не означава, че ще се озове в болница, но както казах, за антиваксърите няма логическо несвързано твърдение, което да не направят.