79

Анонимен

преди 2 години

Да ви излйъжат 1 път добре, но да виждате , че тази течност в инжекция не работи и ти се натискаш за 3та 4та доза, това вече е дoбитaк

78

Пловдив

преди 2 години

Пий ги пустите хапчета,няма да се оправиш иначе.

77

Пловдив

преди 2 години

Така ще говориш на баща ти на синът,слабоумния.

76

GoF

преди 2 години

До Пенчо /// Пено недей философства ами си налягай парцаля и отивай да те бодът!

75

Пловдив

преди 2 години

До 111:Имаш спешна нужда от специализирана помощ на 4-ти км ,не отлагай.

74

Кунчо

преди 2 години

Ами да щом се заразили значи са имали фалшиви сертификати,който се заразява с зелен сертификат директно в панделата,еее много фалшиви сертификати,те надминаха и нас.

73

Пенчо

преди 2 години

До GoFНе ти се разбира много словореда, научи се да формулираш мисълта си първо и тогава пиши

72

GoF

преди 2 години

Да какво бе Пенчо? Какво искаш да кажеш не си ли чувала Пено, че ваксината първо се тества и тогава се слага върху избрани хора.. Има немски Опел има и китайски ттоест произведен за китайския пазар ***. Има ваксина за избрани като мен и за случайно и като теб!

71

Пенчо

преди 2 години

До Мдаааа...Ще ти препоръчам да прочетеш някоя медия, която не служи на пропагандата и масовата психоза създавана умишлено. Ако си чувал за Ранд Пол и знаеш английски, ще разбереш за какво иде реч. Ако си чувал за "gain of function", ще разбереш за какво иде реч също. Ако не си, по добре да не знаеш...

70

Мдаааа...

преди 2 години

Винаги когато питаш антиваксаджия за научни доказателства относно теърденията написани в коментара му получаваш минуси. Не се съмнявам, че и този път ще е така, но ме учудва, че и до днес не съм прочел нито едно научно доказателство за изкуствен произход на вируса, доказан с линк или нещо друго от същите антиваксаджии. Надявам се един ден да доживея опровержение на думите си, (за предпочитане), преди да умра. ...ако може...

69

Пенчо

преди 2 години

До АнонименПро-ваксърите кога ще проумеят, че Омикрон не подбира, а кара на ред. Това, че си с три дози, не те прави недосегаем, иначе нямаше да ревеш. И кога, ще наречете генната терапия с истинското и име, а именно генна терапия. Хайде да повторим пак, мРНА не е ваксина, а генна терапия! И когато проумеете, че е генна терапия, ще проумеете, че има и други ефективни терапии, които се използват в третосветските държави.

68

Анонимен

преди 2 години

Наемни убийци трябва да се се заемат с правителствата. Няма друг начин.

67

Анонимен

преди 2 години

Споко! Умират в 99% от случаите предимно стари хора със сериозни придружаващи заболявания. Няма място за паника...

66

Анонимен

преди 2 години

Това е заради почивните дни около Нова година. Не са ги отчитали няколко дни и сега ги събират накуп.

65

Българино

преди 2 години

Прави се на бабаит докато те интубират!

64

Анонимен

преди 2 години

Не знам на кои страни казваш "бели", но Европа, Северна Америка и Австралия са държави управлявани в момента от неонацисти, в тях има масов мор и геноцид и ... най-много заразени и убити "от ковид". Нещо не изглеждат привлекателно. "Бели" отдавна пък не са. Злобата чак те задавя. Не гълтай толкоз злъч.

63

111

преди 2 години

Тъй нареченото " антиваксърство" трябва и ще се криминазира както е по-белите страни на, който не му харесва сега е момента да побегне към руската тайга!

62

Анонимен

преди 2 години

71, ти си просто едно елементарно озлобено същество. Ще се задавиш от злоба. Намерило си на грешно място виновни за болестната си хипохондрия. Хората не са ти криви, че химията, в която вярваш, не работи. На грешен господ си се молило. Само си се объркало.

61

Анонимен

преди 2 години

Дoлни антиваксаджии... Вие сте способни да унищожите всяко добро начинание. Но това няма да подмине и вас, което е по-лошото. За съжаление ще страдаме всички заради вас. Мога да ползвам и по-остра антиваксърска риторика, но просто не съм антиваксър и плоскоземец. Дано въпреки всичко нещата се оправят.

60

Анонимен

преди 2 години

Добре че ваксината спира вируса, хахаха. И сега, понеже вируса протича по-леко, да знаете че е от ваксината, няма да е защото варианта е по-слаб... хахахах. И да бягате за четвърта доза, че идва камерунския вариант. Направо на хахави ви направиха, ей!