92

тез пък

преди 2 години

Толкова зор за болест с 0.06% смъртност в световен мащаб. Само си хвърлят парите за глупости.

91

Джендю

преди 2 години

До 112. Те така са се оплескали в лъжи и пропаганда... Бе могът вече сами да се разберат, брат!!!

90

Анонимен

преди 2 години

"от 9,4-милионното население в Израел" -> "Между 24 и 30 декември бяха регистрирани средно по малко над 1 милион инфекции на ден. " -- Я някой от известните тв математици да каже дали при тия числа е останал някой за заразяване ???

89

Анонимен

преди 2 години

Стаден имунитет се постига за кратко (няколко месеца) , ако всички едновременно се ваксинират или преболедуват. След това рестарт и отново.

88

Анонимен

преди 2 години

Колко ли трябва да си промит, за да хвалиш един нарцистичен псевдолекар, с провалени политически амбиции, отговорен за смъртта на родителите ти или прародителите ти, на колеги и приятели? А може би и на детето ти?

87

Анонимен

преди 2 години

Увеличаващия брой на заразени може да е задължително условие,но не е достатъчно за стадиен имунитет понеже не е достигнато пълно здравословно лечение на всички нужно за пълното постигане на пълен имунитет понеже от ваксини може да се постигне частичен имунитет за даден момент,като за това след всяка ваксина се наблюдава мястото на ваксиниране как първи контакт и щом е зачервено като за инфекция значи се е задействала имунната система с/у вируса,даже замерват ширината в кръг за ефект от ваксината

86

Анонимен

преди 2 години

Доц. Мангъров има диплом и професията, за да знае повече от теб и всеки от нас! Той не е против ваксинацията, а против внасянето в организма на експериментални субстанции.За хората, опиращи се на науката, колективният имунитет се придобива след боледуване. Експериментите с "ваксините" бяха за възрастните "съчки" за да се види ефектът. Възрастните не трябват на никого след 60 в неморално общество. Дай, Боже, всички да остареят. Никой не остава вечно млад.

85

ева

преди 2 години

До АнонименГодина след преболедуван ковид имах 1.5 антитела....баща ми се разболя ,аз се водех контктна и го обгрижвах.2 пъти правих тест-отрицателни.

84

Анонимен

преди 2 години

Мангъра искаше всички да ви подложи на уханския вариант. В момент , когато никой нищо не знаеше за вируса, нямаше ваксини, не достигаха тестове , нито лекарства и болните умираха като мухи. Това си е чист геноцид! В нормална държава щеше да бъде осъден на затвор. После дойде британския, после делтата , после ваксинацията и сега омикрона, който е суперзаразен, но за ваксинираните е безопасен. Това е огромната разлика.

83

Анонимен

преди 2 години

Мангъра искаше всички да ви подложи на уханския вариант. В момент , когато никой нищо не знаеше за вируса, нямаше ваксини, не достигаха тестове , нито лекарства и болните умираха като мухи. Това си е чист геноцид! В нормална държава щеше да бъде осъден на затвор. После дойде британския, после делтата , после ваксинацията и се омикрона, който е суперзаразен, но за ваксиниранате е безопасен. Това е огромната разлика.

82

Ваксините заразяват

преди 2 години

files.fm/u/4sc8hv4ch#/view/ggans8734 --Алберт Бурла, главен изпълнителен директор на Пфайзер, който възторжено разказва как жителите на планетата ще бъдат контролирани дали редовно и на равни порции си взимат всяка експериментална субстанция, която либерал-глобалистите са решили, че трябва да бъде приемана.За това искат да ви жигосват постоянно да ви наблъскат с чипове, с които да ви контролират.

81

До 13

преди 2 години

Не бързай професоре бяха 5% набодени болни днеска ударихте 25 набодени 75% неваксани.Сега ще ми развива теории че си купили сертификат тези 25%.Ще си дойдем на бройката.

80

Samo minavam

преди 2 години

Ще се боцкате, такава ви е орисията, да си пазите парите. Но ако боцкането, разрешаваше проблема, щяха да го забранят.

79

От 24-ти

преди 2 години

До днес по 1млн на ден трябва всички да са се заразили.

78

Анонимен

преди 2 години

Стаден имунитет придобит от ваксинация с ваксина... от която имунитет изчезва напълно след 10 седмици. Мда, има смисъл. Ако си овца. Или култист ваксист. То разликата в интелегентността е в полза на овцата.

77

До 95 Ваксиниран

преди 2 години

Ееееей ваксиниранияГендер. Пиши колкото можеш повече сега, че след няколко дена ще заминеш в отвъдното и няма да можеш да драскаш простотиите си тука

76

Анонимен

преди 2 години

Много ваксинации за настинка хахаха

75

мммм да

преди 2 години

Където има садое възможно. Но не се пасе трева навсякъде.

74

Анонимен

преди 2 години

Аз имам 2450 bau / ml 11 месеца след втория файзер. А синът 18 000, 8 месеца след втора модерна. Преболедувалите са с доста по-ниски титри антитела.

73

Анонимен

преди 2 години

Много ми е чудно има ли в БГ свинчета набодени с файзер серия EJ6796?