60

Анонимен

преди 2 години

Комунистическото парвителство на Радев умишлено спря всички инфраструктура ни проекти, в момента икономиката ни се движи стремглаво надолу.

59

Време е

преди 2 години

за предсрочни местни избори във всички големи български градове, в които управляват ГЕРБ ерастки кметове. Няма нужда още две години да бъдат загубени. В страната има нова рвалност и рвшимост за реформи, модернизация и изкореняване на корупцията и порочното мародерстване, за което ГЕРБерастката напаст само ще пречи и осуетява просперитета на местно ниво. Затова още напролет предсрочни местни избори!

58

Валери

преди 2 години

До Василев. Ти да не си бил в кома 8 месеца? Защото оттогава Борисов го няма, защо искаш още да си ходи?

57

ВИНЕТУ

преди 2 години

До 64. Глу.пак, така е в очите на мръссни озлобени антигербаджии, нахлузили червените очила, които живеят само с омразата си към ГЕРБ и не виждат направеното.

56

Гражданин

преди 2 години

Ами да, новите варвари не са построили и 1 км път, не са сложили и една тухла някъде. Тотални некадърници.

55

Анонимен

преди 2 години

Не виждам нищо за цензура в истината, че некадърни'ците чакат някой да им даде пари в замяна на свободата им.

54

Димитров Г.

преди 2 години

Не се ядосвайте. Сега с Кирчо, Кокорчо и Корнелия петилетката ще се завърши за две години.Начело ще ги води др. Радев.Асфалт ще ядем.

53

Анонимен

преди 2 години

плескуните от партия Гроб пак са нахлули - явно са си взели последните коледни бонуси

52

Анонимен

преди 2 години

Както беше писал един: Преди се крадеше и строеше. Сега само се краде

51

Оставка

преди 2 години

Все нулева ще е докато не махнем агентите на червената мафия на Фигуранта!

50

пияница мистик

преди 2 години

Да попитам само един реторичен въпрос: КОГА КОГАТО КОМУНИСТИТЕ СА СЕ ДОКОПВАЛИ ДО ВЛАСТТА ЕВРОПА Е ДАВАЛА ПАРИ? Кажете, защото всичко за което аз се сещам, е, че те когато са на власт Европа веднагически спира парите. Така че бандата на Фигуранта, Кире Ментата и Кокорчо крадеца да не се надяват на лапалома от ЕС, ами да се обърнат към джуджето Пyтиk, може да им отпусне някоя и друга рубла за вярна служба или към техния спонсор - мафиота Череп

49

Моля за внимание!

преди 2 години

Какво искате още? Да ни затваряте още предприятия? Да ни крадете житото? Да ни манипулирате? Стокхолмски синдромова да ни облъчвате? Да ни преследвате? Да ни убивате? Момичетата ни да изнасилвате? От децата ни да крадете, от нас да крадете и с крадените от нас пари да строите жилища, които да ни продавате пак на нас за да си десеторите кражбите? Мене ми се струва, че и роб ме направихте вие с милиардите! Децата на българите най-глупави в Европа? КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ ШОКОВО ИЗВЕРГИИИ? ОТЛЪЧЕТЕ ГИ...

48

Анонимен

преди 2 години

Българите мразят Гешев и Борисов, защото не обичат крадците.

47

ЕС ГУЛАГ

преди 2 години

Мда, лагера на ЕС на балканите.

46

Анонимен

преди 2 години

Егати фалшивата държава щом за 30 години демокрация не можаха едни обикновени пътища да построят със собствени усилия и собствен бюджет.До кога ще чакаме подаяния и дарения от ЕС за всяко нещо? Затова ли влязохме в тоя съюз? За да просим?

45

Моля за внимание!

преди 2 години

Заслужаваш ли да си български гражданин след 3 милиарда откраднати с хазартна финансова пирамида? Заслужаваш ли защита от държавата? Ми ти бе - робски труд в образованието? Ей южняшки навици не умират никога? Ми ти бе ? С тия 50000 копия за 600 милиона - нема детска болница, че требвало да свиеш от образование и здравеопазване? Къде вие сте част от това племе? Как се виждате като част от това племе? Вие като мислете само за собствените си ***, кво искате от нас? Да ни крадете още. Отлъчени!

44

Анонимен

преди 2 години

Каквото ГЕРБ остави всичко се събра в едно чекмедже с мръсни чорапи.

43

ГЕРБ остави

преди 2 години

Едни осем милиарда в бюджета за ифраструктура. Промяната е че тез пари изчезнаха от бюджета по време на служебните правителства. Пари нема и магистрали нема - действайте!

42

Анонимен

преди 2 години

Бегето е погранична територия на ЕС с Турция. Каква инфраструктура ви гони?

41

Моля за внимание!

преди 2 години

Аз съм алтруист гадняр господа - алтруизмът е една философия на човеколюбие и племенно начало. Да се помага, но на който иска да му се помогне и си заслужава да се помогне. Нас някой помогна ли ни 30 години в този ад! Как ме виждате да ми е жал за хора дето ни съсипаха. Моят съвет е отлъчете ги и когато някой звъни да каже, че ще бъде екстрадиран любезно му кажете: Лицето е отлъчено, то е вече ваш проблем!Укривате ги, искате си ги, нямате проблем!А те ще им свалят звезди от небето.Не правя четки