53

Ние сме ДРС

преди 2 години

Деляне, Велико Търново те обича!С теб сме.Цола

52

Do Мееметчу

преди 2 години

Време е вие и такива като тебе да копаете тютюно a ние, чистокръвните турци да си управляваме държавата...

51

черния

преди 2 години

До Данчо______________________________________________________________________________ ДПС е единствената партия, която се грижи за народа. Хората го знаят това отлично и гласуват само за парти, коит служат на Сарая. Всякаки соросисти ще изчезнат яко дим преди първа пролет, защо целият народ ги мрази и се отвращава от всякакви д ж е н д е р и!

50

Дo Anonimen 48

преди 2 години

Как искаме пак да организирате една " голяма екскурзия"Да видим дали този път, тази екскурзия ще е на югоизток или на североизток към степите на Русия от където сте дошли едно време.Молим се на Аллах да предприемете нещо подобно, колко се може по-скоро, защото остарявам. А аз искам да заема дейно учаcтие в събитята...

49

Данчо

преди 2 години

България е ДПС! Пеевски премиер!Победа!

48

Курейшо

преди 2 години

От ДПС има нужда единствено фабриката за сапyн....

47

Мееметчу

преди 2 години

Карадайъ, що не си свалиш очелките, бе, аркадаш??? Я оди да копаш Тутунъ на полето на баба си да видиш балъци растът ли?

46

47

преди 2 години

Кои мутри от политиците са в затвора

45

Анонимен

преди 2 години

ХА-ХА-ХА-хъ-ъ-ъ-ц-глъц-г-ъ-ъ-а...

44

Никак

преди 2 години

Ич даже нема нуЗда от дпс .Има нужда да се поскриете барабар с гербавите

43

пасарела

преди 2 години

Карадайъ , едвам ти написах "българското " име , не се излагай , добре сте се нагушили с Меди Доган и си трайте !!Електрората ви е честен , но глупав , вие го манипулирате както си искате !! Поне си кротувайте , че такъв султанат няма да намерите никъде , че ще ви изгонят веднага !! Трай си и паси трева докато не са те изгонили !!!

42

Баба мара

преди 2 години

нямаме нужда от такава демокрация с купени гласове да влизате в нс турски гражданида ни определят бъдещето кои права и свободи и на кого са отнети та вие ще гизащитавате

41

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Сата НАТО Ами да видим колко пъти не е мамил конституциата на РБКогато е в София и когато е в Истамбул? Или когато е в Делиормана,говори на турски и подстрекава гласоподавателите му? Кой и как подстрекава в Монтана да гласува за ДПС?Ами да преброим турците които са по ЕСГРАОН живещи в Монтана!За Истамбул не говоря. Нека видим и кой защитава Д.Пеевски!Кой и как се облагодетелства от ,,обръчите от фирми,,Иначе според ДПС, Пеевски и компания са проверени и всичко е O.K.Затова ДПС извън власта

40

Анонимен

преди 2 години

Май някои хора забравиха за правителството на Любен Беров, което е единственото с мандат на ДПС, освен това е и единственото с вот на доверие, при което се подариха държавните предприятия на определени лица. ДПС е възможно най-вредните нещо за България. ДПС=КОРУПЦИЯ

39

Тъщата на Карадайъ

преди 2 години

Ашколсун алъш-вериш!

38

Анонимен

преди 2 години

Без ДПС явно не можете, ама и без Турция не можете. Видяхме го на изборите!

37

Омбре

преди 2 години

Струва ми се , че не се знае, кой от кого има нужда. И днес, когато Одрин е превзет отново но този път с парите ни, а не с войни. Хората ще кажат , че нито ДПС нито БСП и останалите партии са им нужни.

36

Сата НАТО

преди 2 години

Може всичко да е, но Карадайъ никога нямаше да сбърка Шумен с Видин и нямаше да каже "ЧеститА БъднИ вечер". А освен това не е мамил Конституцията.

35

wakashimitsu

преди 2 години

Тоя защо не спре да яде гъби и да си ходи в Турция ?! Само разделя хората !

34

До "Turchin&qu

преди 2 години

Ти май забравяш жертвите на гара Буново! Бомбата е трябвало да гръмне в тунела. Ами другите жертви - при другите бомби? Защо пренебрегваш "Активното мероприятие" - когато тайните служби на "родината ви майка - Турция" са ви подкокоросвали да искате автономия?Не се ли самисляш, че самите вие сте пионки ведна много по-голяма игра - замислена, финансирана и осъществена от външни сили? Май гледаш само външността, а не се замисляш върху съдържанието!