75

Мобуту Сесе Секо

преди 2 години

Тоя па кой е?

74

Анонимен

преди 2 години

Лошо Седвларов лошо много лошо е когато дърт комунист си отвори устата. Смърди та се не трае. Иска да им каже на момчетат да започват да си правят каквото им е кеф. Изборите минаха.

73

Илиев

преди 2 години

Някой да каже на този,че хората го забравиха. 10-ет години нищо неправи за държавата си.Разцепи партията която го храни и до днес, него и богатите му наследници.Колкото остана нещо от АБВ,толкова е останало в съзнанието на българите за него.

72

Анонимен

преди 2 години

Много мазно и обтекаемо говори този Първанов. Ами неговата партия никой не я и забелязва дори. Що не вземе да разтури АБВ-то и да си гледа старините. Народа се произнесе по въпроса кой да го управлява. Ама емоционални били младите. А старците в политиката като неглижират корупционните практики и се правят на ударени какво да се каже. Абе Първанов да си гледа работата. видяхме го колко може. Младоците може да са по-добри.

71

доА333

преди 2 години

Ох, в обещанията и лъжите са много добри, надминаха всички - и дивана на слаФчу, и госпожа Лъжа и всички пЪртнИорчета. Не чакайте нищо реално да се подобри.

70

do72

преди 2 години

"Мислят за хората?" -добре ли си? канадци, евреи, май ти не мислиш. И по цял свят думата "проект" е свързана с пари.

69

ОПА

преди 2 години

МРЪСЕН ***-ДУХАЙ СУПАТА

68

Анонимен

преди 2 години

Тези момчета са по умни от теб и то в светлинни години мислят за хората а не за кражби

67

Анонимен

преди 2 години

Първанов май много захлеби семейството ти от Боку. Защо толкова ти е тъжно и ревеш?

66

Alek

преди 2 години

Този експерт също трябва да се провери обстойно с оглед това, че много разбира как се правят разни коалиции с доста добавена стойност към семейното богатство.

65

Реалист

преди 2 години

Солар пауър, с това разполагаме. 80% не ставали, ами не може да очакваш всички да са академици, а и работни места единствено само за академици няма.

64

Тъжен факт

преди 2 години

ПП президентска партия.

63

Алекс

преди 2 години

Гоцко,гледай си хотелчето и не се показвай.Нямаме нужда от "мъдрите" ти съвети.

62

Радев за смях

преди 2 години

Никой не поздрави Радеф за преизбирането му, но Кирил Петков като министър-председател всички го поздравиха още на 5-тата минута...

61

Агент Гоце!!!

преди 2 години

Ти откъде изпълзя,гнусна твар!? Гледай си хотелчетата и фабриките за утилизация,които си накупува по мафиотски като Президент! Агент Гоце,Агент Буда и Агент Сава са най лошото,което се е случило в България през последните 100 години!

60

АБВ щото знае

преди 2 години

та не ги виждам в класацията от изборите..ха.ха

59

Анонимен

преди 2 години

От няколко дни са активирани *** на мафията да ни обясняват, как нищо няма да стане и нищо няма да излезе. Ние пък вярваме в младостта и стремежа към по-добро. Нашето поколение не успя, дано тези момчета и момичета успеят. Никакво отказване

58

ПЪРВАН ГЕОРГИЕВ

преди 2 години

ГЕОРГИ, ТИ КАЖИ КОГА ЩЕ ОСЪДИМ БОРИСОВ, ЧЕ НА НАРОДА МУ ОМРЪЗНА ДА ЧАКА

57

аззз

преди 2 години

Тоя и той нищо не направи по въпроса за просперитета на държавата и подобряване живота на БЪЛГАРИТЕ В България.Сега ще се присмиваме на тези момчета,че полагат неимоверни усилия да направят нещо от ОБРАН БУСТАН!

56

Анонимен

преди 2 години

Дедо Гого ги нахрани