81

Анонимен

преди 2 години

Некои харчат и купуват.... Ние, у наше село, не знаем даже че се продава и таквоз

80

Зевзек

преди 2 години

Не ви ща мета земята що не мога да я копам и да си садя домати за салатката. Утре като ви спрат тока от енергото само едни очила ще ви останат.

79

Анонимен

преди 2 години

Кога ще започнат войните те ще бъдат ли също виртуални или ще са си съвсем натурални.

78

Анонимен

преди 2 години

В метавселената ще си бият ли виртуални ваксини?

77

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че не сме луди да харчим милиони за виртуални недвижими имоти в Метавселената. Харчат милиони за виртуални недвижими имоти в Метавселената рептилите, които за да спечелят тези същите милиони, ни експлоатират безмилостно, откровено ни грабят и цинично ни пият кръвта.

76

До Анонимен

преди 2 години

Преди 5 години няма как да си купил биткоин за 20$, защото тогава вече струваха 6000 лева. Преди 8 години струваше 20$.

75

Анонимен

преди 2 години

Добре де, ама етериума се срина миналата седмица, а NFT-тата са пряко свързани с цената му. Да, сега се е възстановил, ама тези хора дали си представят инвестиция, която всяка седмица е нагоре/надолу?

74

Маке-ариец

преди 2 години

Продавам Мета-бутилки с олио на едро - 3 мета-левчета на бутилка, а мета-палета се състои от 100 000 000 мета-бутилки. Ще бъдат доставени с мета-чартъра във всяка една точка на мета-вселената.Вземете си мета-номерче за да се наредите на мета-опашката

73

Муахаха

преди 2 години

Кунчев пърни си Купи, даже и Аватар за Дийп Фейк изяви по ТВ-то, след 3-та доза Бустер се пренасяте в МетаВселената!

72

Мета-ф

преди 2 години

Това, уважаеми, се нарича скрита хипер-инфʌациа на доʌара!!!

71

Иви

преди 2 години

До 78 - Купил си си биткойни за 20 долара - Добре :) Сега стрували - еди колко си ... Пак добре. А ако спре тока , нета , сървъра .... имаш - какво? Дедовия! Да някой печели много пари на гърба на такива като теб , но в огромни мащаби - 20 долара не са фактор! В един момент някой , ще монетизира всичко - а другите шаранчета - ще апат голата кука!

70

Иви

преди 2 години

Дикато има баламурници, ще има и тарикати! Които ще правят пари на гърба на недоучени , недообразивани ***! Има и *** , кито имат купени имоти на луната!??? Алоууу - колко да си *** , че никой не я притежава , че да я продава - но тези - плащат !!!

69

ми не

преди 2 години

ххахахахахаНЕ

68

Анонимен

преди 2 години

Тия там яко се друсат! Нямат какво да си правят парите. Идиотщини без край!

67

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото, следва 3Д МЕТА свят. Ще се строят къщи, които ще променят интериорния дизайн по каталог виртуално без да носите очила. Може да щъкат хле барки и плъхове, вие ще виждате дебели персийски килими и балдахини, имаше го в стаите за релакс на Стар Гейтс, където попадаш в МЕТА 3 Д горичка с поточе, например. Най -добре ще са аборигените далече от цивилизацията, а каква виртуална храна ще се яде?- ЗД пържола от белтък от насекоми, аз се чудих на какво ми мирише Гурмето на котката

66

Анонимен

преди 2 години

Гепили са от стар проект second llife където е много по развит свят

65

1984

преди 2 години

Оруел: Ако искате да си представите бъдещето, представете си ботуш, който затиска човешко лице. Как да не се случи ли? Единственият начин това да не се случи е, да не го допуснем.

64

Онлайн имоти

преди 2 години

Това ни очаква в бъдеще. Всеки апартамент ще е затвор с малки прозорци и ще работим през VR очила, получавайки дневна дажба протеини и най-полезни храни. Всеки ще е задължен да прави сутрешна, обедна и следобедна загрявка. Ще си купуваме виртуални имоти, а който се осмели да излезе от апартамента си, в търсене на различна храна - ще бъде разстрелван и показван за назидание. Ако случайно искате да се ожените - попълвате онлайн формуляр, където ще отбелязвате какво искате. Гадно, но ще ви харесва.

63

До 79

преди 2 години

Да с част от заплатата съм купувал биткойн. Това лошо ли е според теб?

62

Анонимен

преди 2 години

До 77 А ти какво правиш със заплатата си? .................... купувам си биткойни. А ти с биткойните? Купуваш ли си заплата?