90

Анонимен

преди 2 години

Когато човек почине умира и вируса.Вируса е жив докато има живи клетки.Аутопсиите на починалите от вирус се правят,когато са сигурни,че вече всички вируси са починали.Та за какви аутопсии говорите.А в патоанатомите при такава висока смъртност от Ковид ,ще са ни необходими поне още 400 патоанатома(лекари за аутопсии)Ако го намерите някъде в Европа ги докарайте.Починалите заради ковида са над два пъти повече от обикновено починалите.

89

Ваксани Овце

преди 2 години

Слаба Държава

88

Анонимен

преди 2 години

Има някаква надежда, че нещата ще се подобрят. От известно време доста ударно се ваксинират хората на възратс 40-49 години и скоро ще изкочат на първо място по брой на ваксинираните по възрастови групи, а те са едни от най-голямите заразоразпространители.

87

Анонимен

преди 2 години

Че то всички са със сърдечни заболявания, ако имат ваксина просто не се брои че умират от ковид

86

Анонимен

преди 2 години

Ворусът заще не ги пита неваксинираните дали вярват или не вярват в ползата от ваксинирането, ами направо ги мори?

85

Анонимен

преди 2 години

Трима ваксинирани и 101 неваксинирани според данните на Единния информационен портал, са починали вчера от Ковид-19. Май неваксинираните не искат да отсъпваме първото място в света по смъртност при тази вълна на вируса.

84

Анонимен

преди 2 години

Вируса не се доказва с аутопсия.С аутопсията ще се открият усложненията които вируса е предизвикал и от които са починали хората.Когато,човек направи инфаркт на сърцето,той не умира от инфаркта,а от това,че недостига кръв до органите и умира от това,че мозъка спира да работи поради тази причина.На вас хората без медицинско образование ,за какво Ви е аутопсия,какво ще разберете от аутопсията.А може и да е направена,но на вас за какво Ви е информацията?

83

Анонимен

преди 2 години

Вчера си отидоха 39 човека на възраст под 70 години, всичките невакинирани.

82

Анонимен

преди 2 години

Вчера средната възраст на починалите е необичайно висока - 73,4 години. Обикновено при тази вълна беше 71 години.

81

Факт

преди 2 години

Поредното разминаване в данните. В списъка са 104 човека, а казват че починалите са 103. 104 са и на страницата, в която показват броя на починалите по възраст и ваксинационен статус. Един-два пъти седмично има подобно разминаване.

80

Анонимен

преди 2 години

Първо съболезнования на близките. Второ точно за такива случаи трябва аутопсия за да се разбере от какво точно са починали.

79

За 80% от българите

преди 2 години

В системата нама данни за заболявания. Значи ли това, че сме най-здравата нация?

78

Ваксините заразяват

преди 2 години

Средна възраст 90 години. Лъжете повече и от циг*ани

77

Еееедеее

преди 2 години

Знам поне 5 човека,които се ваксаха и след не повече от месец хвърлиха топа,знам и поне 10,които влезнаха с инсулт или инфаркт и ги изкараха с ковид в затворен ковчег,така *** тая статистика си я наврете в дебелото черво!

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96То и с просто око се вижда без да е нужно да се прави статистика със софтуер

75

Ало списващия,

преди 2 години

има нещо сбъркано в разбиранията. Как здрави хора могат да бъдат жертва?!! Още повече, не говорим за инцидент/авария/катастрофа, а за заболяване, заради което въпросните хора са се нуждаели и са постъпили за лечение в болница. Преди много години в прованса, чаках в една болница, в която имаше потрошени от бой сватбари от едната рода. С фатален изход. След като се разбра за него, половината етнос налетя да бие докторите, защото всичките докарани били здрави като джелезо...

74

Анонимен

преди 2 години

Ако няма утопсии то може да са починали от нещо друго.

73

Анонимен

преди 2 години

Че то същата бройка възрастни се мреха и без вируса. Това го знам когато работех в крематориума. Защо ни лъжат най нагло.

72

Ямболски цървул

преди 2 години

Вервайте ми!

71

Анонимен

преди 2 години

31 от 39-имата "здрави" жертви на ковид са на 65+ години.