44

Атанасов

преди 2 години

Всеки заек си има опашка. Има си голяма подкрепа човека, която постоянно го надъхва.

43

И още

преди 2 години

До аа1830: И друго е интересно: най-големите българофоби в РСМ са точно тези, които издигат като знаме Гоце Делчев - македонски революционер, но и българин по произход. Чудна държава е това.

42

От бореца

преди 2 години

Никола Димитров от мЪкидония и илхан кючек от България, преговарящите - объркали сте си държавите, ГЮБРЕТА.!.

41

аа1830

преди 2 години

Най-голямото доказателство за общите корени е това че най-големите българофоби в Македония са българи.

40

Анонимен

преди 2 години

Зайо някаква доста добра трева хрупа...

39

Анонимен

преди 2 години

Демек или има информация че тия наще новите дато променят ще клекнат, а президентчето ще се прави че неиска ама неможе нищо да направи, или Зайо пак е спал на течение.

38

ognyanz

преди 2 години

Учудвам се на оптимизма на Заев и Димитров, а също и на това, че според тях Европейският съюз не може без РСМ. Трябва им време, за да се върнат на полето на реализма.

37

Анонимен

преди 2 години

Да направиш грандомански ужасно грозен паметник на Самуил, който си е български цар? Какво е това? Василий II, който го побеждава защо се нарича "***"? Нещо не е маке-мега-убиец, нали? Да говориш на местно наречие от западен говор на шопския диалект какво е? Ей, че ви забухам маке-кратуните с един учебник по историческа граматика! Само половината Столипиново ако ги пишем "репресирани македонци" и искат политическо убежище после камък върху камък няма да остане от тая нагла държавица!

36

Нищо ново

преди 2 години

До българин: Проблема ти е, че очакваш такъв отговор, какъвто на теб ти се иска. Затова ще има доста да чакаш. Но не губи надежда.

35

Анонимен

преди 2 години

Зайо Байо на опашката. Има още сол да ядете докато ви светне под шапките, че без България няма македония.

34

българин

преди 2 години

Аз още нямам отговор на въпроса си, какъвто очаквам. Само минуси от комплексирани националистченцета...

33

aa1830

преди 2 години

Ако се признае самостоятелен македонски език не произлизащ от българския, един ден ще претендират че българския е диалект на македонския. Същото е с малцинството и територията, т.к. цяла Северна Гърция е Македония, от Благоевград на юг е Пиринска. Това е все едно да има държава Тракия, език тракийски, 20 века ги няма като народ и изведнъж ооо чудо ние сме най най-древни на света.

32

Анонимен

преди 2 години

Като ви изгори още някой друг автобус у нас съвсем ще смекчите тонът

31

Анонимен

преди 2 години

Напротив, съвсем в началото сте. Остават ви още 20-30 години чакане.

30

българин

преди 2 години

До: номер 30 Човече, ти като си такъв виден лингвист може ли да ми кажеш, каква е разликата между сръбския и хърватския език? И реват ли сърбите срещу хърватите, че са им откраднали езика и го наричат хърватски? Помощ от приятел: По времето на югославия имаше един - сърбохърватски език. Сега го разделиха на сръбски и хърватски. Да ти кажа, ако между сръбския и хърватския има разлика, то между българския и македонския разликата е оттук до Луната!!!

29

Анонимен

преди 2 години

До 29И Заико смени си фамилията ,че е много сръбска ,до няколко дена))))Напротив фамилията си му е българска ,на сръбски щеше да е Зецич ,защото на сръбски заек е зец!

28

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да подскачат САЩ и ЕС да избират или ще испълняват това което са подписали по нашите правила или губят България като съюзник независимо кои са политиците. Достстъчно е да видим що за стока са като ни насилват да приемеме нещо което е очевадно грешно и в ущърб за държавата ни

27

До 30

преди 2 години

До 30:...и от Русия - всяка от изброените държави си има интереси в района и намира начин да ги прокарва независимо кое правителство е на власт. Понякога интересите съвпадат между големите държави, друг път се преразпределят или отлагат....Геополитиката е сложно нещо, дипломацията е само фасада, а инструментите за влияние са много различни.

26

Анонимен

преди 2 години

Не е прилично да предизвикваш съседа си с въпроси, които са дълбоко вътрешни и интимни, какъвто е езикът. Не е полезно да жертваме нашето бъдеще за миналото и историята..'ами сам си е отговорил каква е позицията на България значи - предизвикват ни с езика, наричайки го с измислено име; искат да си жертваме бъдещето за тяхната измсилена история :)

25

aa1830

преди 2 години

Искаме гаранции по договор и от държава, която 5 години не е изпълнила нищо по същия договор, който е подписала. Някой да ми обясни, че нещо не схващам какво искаме....