100

БГ?

преди 2 години

Абе на някой не му ли направи впечатление че като откриваха парламента харварда едвам четеше на български? Тоя как ще подписва укази и наредби като нивото му на български е долу горе като на Карадайъ.

99

Ганчо

преди 2 години

Честито, мъдри народе! 20 години по-късно отново си сложи чужди чучела на власт! Пак лустросани юпита, в които наивните бабишкери са влюбени! И пак ще псувате след няколко години! Халал да са ви - и Кирчу, и крадеца на интелектуална собственост, и техния ментор Радев - и тримата пряко подчинени на ънкъл джо от белия дом.

98

Анонимен

преди 2 години

Брадев ,Макс ,Мориц и Минчееее :) САЩ ще кажат, кога да се слага и Тигана и Рибата

97

Анонимен

преди 2 години

На тоя са му зялепили усмивката с тиксо и така си седи. Цените растат, безработицата е вече 25%, нито закони подзнава нито Конституция, тпите протестъри дето се търкаляха по центъра го подкрепят, а властта взеха с помощта на машините.

96

Сатир

преди 2 години

"Една от първите задачи е КПКОНПИ да получи разследващи функции", допълни Петков."Петков заяви още, че коалицията няма да се откажат от смяната на главния прокурор и това ще бъде дългосрочен приоритет." "Казусът с ДКК се случи в последните три месеца, но видях, че моментът, в който това излезе гръмко, беше като част от политическата атака", Кирчо, май се обърка. Знаеш ли какво си?

95

анализатор

преди 2 години

Още нищо не сте виделе,г-да герберасти.Като започнат арестите,и простоватия човек,гласувал за вас,ще се отврати от вашата пресъпна същност.Само затвора може да бъде нармално за престъпната ***.

94

анонимен

преди 2 години

Нидал Алгафари има изнесени данни от парл.избори: На машина 244606022 в 24 район в София са отчетени за ПП-103 гласа, а в урната-23 гласа. Втора машина отчита за ПП-80 гласа, а в контролния талон 0 гласа. Трета машина за ПП-85 гласа,в контролния талон 25гласа. Направете груба сметка за примерно още 1000 секции. Изнесените резултати стоят на сайта на ЦИК.Защо ГЕРБ не реагираха на тези данни. Според мен защото в създалата се ситуация няма значение дали си първи или втори. Честност на изборите?????

93

4к заплати кога?

преди 2 години

беше му увиснал носа, явно вече схваща че сега лъжите му ще излязат наяве. Гласувахме за Киро и против крадеца бойко и сега си чакаме увеличението на заплатите и връщане на старите цени!

92

Анонимен

преди 2 години

Първата им работа - да вдигат данъци! Аш колсум! Толко ви е акълът!

91

да са ви честити

преди 2 години

Кирчо май се гласи за абсолютен монарх - коли, беси, уволнява кметове, прокурори. Кой ще е следващият. Струва ми се , че при този човек има интелектуален недоимък, иначе не мога да си обясня арогантността и безочието на този млад човек. Или силата му идва от друго място, чиито заповеди изпълнява. Май ще го употребят, ще го използват и ще го захвърлят. натам вървят нещата. Тежко на България. пенсионерите могат да пият една студена вода, това, което им обещаваха, май няма да стане. След тях и всич

90

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Да напомня един ФАКТ - Президента Първанов имаше 6 Мечти - две от тях реализира - ЕС и НАТО . Другите 4 бяха спрени от ГЕРБ - АЕЦ Белене , Южен Поток , Бургас - Александруполис , Македония в съюз с България .Заявката на Радев е да се случи това и Престъпниците да влязат в Затвора .

89

Starship Trooper

преди 2 години

До гневен мъжДо никакъв затвор не може да докара никой тоя пияница. Ако посмее да се прави на отворен най много да докара България да плаща обезщетения за недоказани и скалъпени обвинения.

88

Анонимен

преди 2 години

До ДО 92 -- а бсп къде ги остави? два фалита на държавата, един долар се купуваше за 3 000 лева! масовата "приватизация", сребърния фонд с пенсията на цял един народ?!

87

анонимен

преди 2 години

Голяма мистерия! Борисов крал всяка година по 2-3 милиарда,а имаше пари за всичко,инфлация 1-2%,висок кредитен рейтинг на БГ, 25% външен дълг( третия най-нисък в ЕС), обещани пари на лекари и сестри на първа линия се изплащаха за разлика от сега, пътища се строяха ,а сега не. Борисов вече не може да краде и освободените пари плюс новите заеми не могат да запушат дупките в бюджета. Очакват се нови заеми и външен дълг вече надхвърлящ 40% от БВП. Парите не стигат а при ББ стигаха. Голяма мистерия !

86

ДО 92

преди 2 години

Аз съм Бащата - разказвам на сина си как СДС , Подкрепа и КНСБ ограбиха България в Мутренските Времена - подведоха простите работници че ги чака светло бъдеще , после дойде НДСВ , после ГЕРБ - Трябва Сурови Присъди за тези Престъпници , Затвор и Отнемане на Незаконните Имоти и Апартаменти в Центъра на София .

85

Анонимен

преди 2 години

Понеже съм малко по навътре в нещата, мога да ви кажа само, че малко над 4% са гласували за ПП, другото е работа на службите :)))

84

Анонимен

преди 2 години

До ПП "ПП"----по скоро означава "продуктово позициониране"! освен това кокорчо щял да "управлява" 12 000 000 000 /дванадесет милиарда/! познайте кой ще намаже?!

83

гневен мъж

преди 2 години

Боже-е-е-е,герберасти злобни,колко пъти изрекохте"Бойко Рашков"?Това име ви докарва до полуда,но това име ще докара шебека и неговите приближени до затвора.Затова ревете като магарета.

82

Анонимен

преди 2 години

тоя, ако си накъдри косата и си пусне мустак, ще стане като две капки вода с Борат Сагдиев!

81

Очаквам да видя

преди 2 години

Обещанието на Бойкикев и да видя събарянето на сарая!