13

До Глупака

преди 2 години

Инфлацията и краха на здравеопазването, икономиката са последствията от самите МЕРКИ и ПОЛИТИКА за борба с Ковид. Не е самият Ковид. Ваксините за бизнес за милиарди и струват ПАРИ и ТЕ СЪЩО УДРЯТ Държавните бюджети.

12

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Както е казал Айнщайн, глупаво е да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат. Ваксинациите и локдауните очевидно не вършат много работа и в най-добрия случай имат само временен ефект, като отлагат неизбежното за няколко месеца. Само удължават агонията. Отваряйте всичко и да приключваме с простотиите. 80-90% от хората с тоя вирус проблем нямаме. Изкарахме го като обикновена настинка и не виждам причина да го караме по-тежко, дори и да ни повтори.

11

Отлична идея

преди 2 години

До хмм В тази държава не може да се живее или в чужбина или тук в България евтаназия. ДА СЕ НАПРАВЯТ ПУНКТОВЕ за самоубийства може и във вид на телефонни кабини влиза вътре човека ако има с кого да си поговори по телефона и после кабината го самоубива.

10

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията и краха на здравеопазването са последствията от ковид кризата и неваксинирането.

9

Протести кога?

преди 2 години

Кога хората ще реагират на скачащите цени на битови сметки данъци, цената на хляба, новите билети още по-скъпи билети, новите зони за паркиране еко стикерите с които ще удрят всички хора които не могат да си позволят нови и скъпи коли. ДО КОГА? Това? Инфлацията и държавата ще убива хората НЕ вируса.

8

Анонимен

преди 2 години

В едно съм сигурен,че по *** от един атакист е втори атакист

7

Анонимен

преди 2 години

Вече не разбраха ли,че ваксиние не спират вируса.До кога в този омагьосан кръг, протести навсякъде,тук тепърва ли да се ваксинираме,да повтаряме грешките на тези от Западна Европа..

6

Анонимен

преди 2 години

До Darth shadowвсяка течност, която съдържа поне 1 процент графен или графенов оксид, е тъмнокафява или черна. Нема да даваш да ти бият от черните ваксини ей. Ако видиш някоя специално забъркана за тебе ще бегаш. И задължително със станиолена шапка против 5G.

5

Вакс

преди 2 години

Аз ще ви ваксинирам с кожената спринцовка! Ще получите и бонус към ваксината - баварски крем. НЕ се блъскайте, моля - има за всички!

4

Защо

преди 2 години

А защо не почнем и срещу Ковид да събираме капачки и да пращаме СМС - и ,след като медицината ни досега св крепеше само на тия два фактора- ако съберем 1 милион капачки- ще се купи един кувьоз,а ако изпратим СМС-и ще има пари 1-2 деца да се оперират в чужбина? Явно тия велики методи действат,защо да ги променяме?

3

Анонимен

преди 2 години

То повече хора измряха чакащи пред болниците от други болести отколкото от Ковид

2

Анонимен

преди 2 години

Вдигат ти цените по два даже и три пъти инфлацията расте с всеки час а те загрижени за здравето ти интересна работа

1

х

преди 2 години

Вместо да си почивам, да ходя да ме бодат срещу нещо от което умират 1.6% от заразените?? Ще пропусна.