13

Върбан

преди 2 години

До 1234 - Не съм алпинист, но по нашите планини съм ходил. И като физиология и като психология там не ти е до това. Всяка калория е ценна, даже животоспасяваща. Лафа: "да ти се дръпне ***" е точно за такива ситуации. Не говоря за базовите лагери, Там животът е пълноценен - хаха.

12

1234

преди 2 години

Де акат тея хора алпинистите? Върху главите на тея дето качват след тях ли?

11

Върбан

преди 2 години

До В.Узунов. Ти сигурно искаш и да натупаш Кобрата на ринга, за да не се хвали чак толкова агресивно.

10

Мъск

преди 2 години

Ще направи летище на Еверест.

9

кунчев

преди 2 години

До ОлеМале Сертификат да ти трябва. Веднага ти издавам.

8

Върбан

преди 2 години

Ох, най-после. Вече си мислех че този сайт е специално създаден за безмислици, абсурди и пропаганда. Този път няма с какво да не се съглася, даже бих казал че статията изразява реална загриженост за реален проблем. Преводът е на гугъл, но се преживява, нека не бъдем максималисти.

7

бай Хольо

преди 2 години

До 5 Я барам нещо. Познай кое.

6

Нели

преди 2 години

Кое не разбра Гунчо?

5

Анонимен

преди 2 години

Честно не ми пука ако ще да се сринат Хималаи. Ние тука гласувахме за Киро Харвардо и сега си пиеме ракията и чакаме да ни дигне заплатите иначе не бараме нищо.

4

Хм

преди 2 години

Ако си се качвал на Еверест, оцелял си, а някаква част от твоята група е загинала, това само усилва постижението ти. Та ако всичко беше безопасно и всички се връщат живи, какво постижение е?

3

Анонимен

преди 2 години

Не знам на еверест какво става ама спрете да нагнетявате напрежение и да говорите за воини и за ядрени бомби не злоупотребяваите с тези работи не са полезни за здравето воините не са хубаво нещо ще има милярди бедстващи и гладуващи хора а ния може да изчезнем гледаите си пандемията има една бългърска поговорка които си играе с огънят може да се упари.

2

Света се обърка

преди 2 години

Точно заради тази комерсиализация на Еверест и възможноста всеки с пари да бъде занесен почти на ръце до върха от шерпите, днес по данни на природозащитните организации в подножието на Еверест има НАД 120 ТОНА ббоклуци оставени от мераклиите да се изкачат до Върха ... Съвсем скоро тази част на Хималаите ще се превърне в едно огромно и трудно за почистване буунище ... А ако трябва да обобщим - НЯМА кътче на изстрадалата ни планета която да не сме оссвинили с присъствието си ..... За жалост.

1

Гунчо

преди 2 години

@*** Христова , може ли да пуснеш статията в оригинал, че с тоя Гугъл Транслейт нищо не се разбира?