152

анонимен

преди 2 години

Стига сте раздавали пари на тоз - оня, това се отнася и за детските! който може да ги гледа сам,само той трябва да има деца, а не всякаква па....ач! да не си мислите, че сме стигнали до някакво супер научно развитие и всеки може да си живее ей така? Всички знаем, че някой ги храни тези, независимо от етност и пол, прекалявате с тези права, имайте малко мисъл и зачитайте работещия, а не да му смъквате десет ризи! Лошо ще стане......

151

анти-герб

преди 2 години

Нинова купи ИМПЕКСА , а Цветанов и Цачева си купиха апартаменти-менти-менти , мноО скъпи , налЕ !Има ли разлика ?

150

.

преди 2 години

Щели да накарат тези с големите заплати,главно програмисти да плащат големите осигуровки.Сега точат закони и лиги в очакване да одрусат балъците.Но програмистите и компютърджиите са интелигентни и са граждани на света.Или ще избягат в чужбина,или ще намерят вратички в закона.Такива важни за обществото проблеми се решават разумно,публично и справедливо.Всеки друг подход няма да работи,както сегашния.А този некадърник нейков,да копа градината на село и да не дрънка глу пости

149

Анонимен

преди 2 години

Виновен е точно този КАПАЦИТЕТ! ОВЧАРОВ ЗА ЕНЕРГИТИКАТА! ЦЯЛАТА ВЪРХУШКА НА БСП!КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИОНИТЕ ФОНДОВЕ!ЗАЩО ПРОДАДОХА НА ДРУГАРИТЕ АКТИВИ ЗА МИЛИОНИ СРЕЩУ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! НИНОВА КУПИ ЗА ЦЕНАТА НА 1 АПАРТАМЕНТ ТЕХНОИМПЕКС С НАЛИЧНИТЕ В БАНКА 1 МИЛИОН ДОЛАРА! СЕГА ПЛАЧАТ С КЪРВАВИ СЪЛЗИ ЗА БЕДНИТЕ !БЕЗОЧИИ!

148

.

преди 2 години

Точно факта,че държавните служители не плащат осигуровки е в основата на дефицита на НОИ и така никога няма да има пари за пенсии и здраве.Кирчо и кокорчо са решили да одрусат здраво,тези които взимат по високи заплати.Така служител с 5000 заплата ще плаща 2000 осигуровки.При тази скапана система,само много т.ъп човек би плащал толкова за нищо.А тези с високите заплати съвсем не са *** и номера няма да мине.

147

Фактите !

преди 2 години

Пенсионната система беше ОБЪРКАНА при И.Й.Костов! От ДПС , г-н Адемов бе предложил ''швейцарското правило '' , но не беше прието от НС , сега жънем плодовете му !

146

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Шофьори и пенсионери, най лесните за обиране "касти"

145

1

преди 2 години

Не ББ, ами Аллах да слезе при тези закони и при този модел,нормални пенсии няма ка да имаме.Защото точно държавните сужители с най-големите пенсии не плащат и лев осигуровки.Милиони военни,милиционери,съдии,прокурори,министри,дупетати и всякакви там калинки окопали се на държавната трапеза осигуровки не плащат,но получават и по 20 заплати накуп при пенсиониране.При толкова много тлъсти маймуни няма как клона да не се счупи.И дефицита в здравеопазването се дължи пак на тези хрантутници

144

Анонимен

преди 2 години

пенсионните фондове ,от които се изплащат пенсиите са празни,вече почваме да теглим заеми за да плащаме пенсии,много добра стратегия ,браво обещавайте,пък после ще му мислим!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Тоя скръндза пак с любимата му песен за скапания им модел на пенсионна система!!! Ми сменете модела бе! Ликвидирахте нацията. Кой е луд да влага пари в тези трудни времена във вашата пенсионна система, след като значителни групи получават пенсии без един ден работа, а внеслия никога няма да си получи парите. Ясно е, че няма как да продължите с пиниза на Тиквата - да вдигате възрастта за пенсиониране, значи трябва да направите нещата работещи по честен начин.

142

Анонимен

преди 2 години

ПРИНОС в системата на учителка в ДЪРЖАВНА детска градина с пълен ТРУДОВ стаж и възраст, пенсионирана преди 2000 година ,пенсия 300 лв.Учителка пенсионирана 2020 година с пълен ТРУДОВ стаж и възраст, пенсия 800 лв.ДЪРЖАВАТА Е ОСИГУРЯВАЛА И ДВЕТЕ.ТОЗИ *** И МАСЛАРОВА НАПРАВИХА ТАЗИ СБЪРКАНА СИСТЕМА И ОЩЕ ХОДИ ДА ОБЯСНЯВА !ТЕЗИ КАПАЦИТЕТИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА И ЖИВОТА НА ХОРАТА!

141

Анонимен

преди 2 години

До 1944 - 4 години - Ти трябва да си наистина непопраим ОПТИМИСТ !!

140

до 143

преди 2 години

а имаш ли идея колко от тях ги взимат тия пари , колко от тях наистина са самотни и неработещи ? смятай каква сума излиза за месец .

139

1944

преди 2 години

Народ ,който краде 100% в държавата........Трудно е да го превъзпиташ.Бъркането в меда започва от чистачката доооооооо директора.Още поне 4 годинки требва да минат, за да се опраааааиииим....

138

Анонимен

преди 2 години

Каква пенсия бе? Вие верно ли мислите, че ще доживеете до 67? Успех!

137

Ямболски цървул

преди 2 години

Прегазващите Конституцията за мен са престъпници.

136

Точно това е проблем

преди 2 години

До Другарю 5С тези вдигания само на минималната пенсия, тези които не са работили се приравняват с такива като майка Ви! Ако процента на вдигане на минималната пенсия изпреварва процента на вдигане на останалите пенсии в един момент всички независимо от трудовия стаж и приноса към системата ще получават еднакви пенсии!

135

Анонимен

преди 2 години

До реалист Ама ти не си ли разбрал, че увеличение на пенсиите и сега няма да има?

134

Ямболски цървул

преди 2 години

По-вурховен закон от КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - НЯМА!

133

Анонимен

преди 2 години

До факти Какви пари дават на ромките? За 3 деца се дават по 135лв на месец. Това са фактите.