36

ЕВРОПЕЙЦИ.-ВИНАГИ..!

преди 2 години

*** - НИКОГА...!!........ ПРЕДАТЕЛИ - НИКОГА...!!

35

За един приятел пита

преди 2 години

СДС що не се яви самостоятелно избори, па после да се вземат с тикво4а в парламента.

34

Анонимен

преди 2 години

Седесарите да стават на бунт срещу герберските колаборационисти в СДС.

33

Алекс

преди 2 години

Румен Христов-верният *** на ББ отива в канала заедно с господаря си.

32

Руми, не се оплаквай

преди 2 години

Не си представяй, че ще бъдеш само опозиция,, защото през април с Бойко ще съставите кабинет, а червените крадци ще изпратите зад решетките.

31

Бою Тиквочето

преди 2 години

Дианче, изтриха ме, но аз пак те каня - ела да ме уважих в Банкя и да ми помогнеш за мъжките потребности. Вярвам че няма да ме предададеш и да почнеш да щракаш с фотоапарат докато хъркам.

30

Менчо Шаша

преди 2 години

Интересно *** колко депутатски места е отпуснал на шедишету и на какъв принцип?

29

Румбата Христов

преди 2 години

Разберете ме правилно, без бащицата Бойко ще трябва да кисна в някоя канцеларийка за 1200 кинта заплата, а сега съм депутата вземам 5 пъти повече, а и някоя длаверка ако изпадне работата отива ехе-ее-е...

28

Дедо Цървулан

преди 2 години

Ха-ха, Бокича си взе СДС за домашни любимци , а те се вземат на сериозно.

27

Анонимен

преди 2 години

Диана, писалаа си пълни глупости! Няма СДС вече. Това е едно изпразнено от смисъл ***, което върши някакви функции, които не е ясно за кого може да са полезни, но във всеки случай, не и за населението. Тези са потънали в зависимости, кражби, далавери... Нищо не могат да покажат, защото ще ги размажат с убийствени факти. Започвам да си мисля, че ОПГ ГРОБ ги взеха единствено и само за да се научат от тях на подлости, предателство на национални интереси и далавери.

26

Анонимен

преди 2 години

Щели да са тежка опозиция?!? Абе вие сте файтон крадци и вредители, съсипали България, които американското посолство ви ашладиса в ОПГ ГРОБ, защото сте по-малко от минимума за партия. И колко тежка може да е една патерица или употребен памперс след като сте обслужили Тиквата и американското посолство?

25

Диана

преди 2 години

До Анонимен27 Когато отвориш кутията на Пандора, никога не знаеш какво ще последва! БСП създаде и съсипа СДС, но то не само е още живо, но е и в парламента! И...представи си какво може да се очаква от това, значи...Много неприятни неща за БСП със сигурност!

24

Иво

преди 2 години

Знаем опозицията на Биков Манев и Деса. Мерси

23

Анонимен

преди 2 години

Как ще я напуснат като герб ги носи на гръб в замяна на това ги използваха за демократичен имидж но хората не са абдали

22

Анонимен

преди 2 години

Противни и нагли хора

21

Диана

преди 2 години

До Анонимен19 Не той съсипа ДПС, а Костов...Аз си мислех, че СДС вече никога няма да се възстанови, но ето го тук отново! Друг път мислете повече, когато избирате лидер. Интересно е защо в СДС сега са се появили вопли срещу Бойко?! Дали това е комформизъм или БСПарска атака отвътре - сигурно там работят агенти на БСП! Те няма да оставят такава партия без интрига!...

20

Диана

преди 2 години

До Диана21 Странно, че някои хора не са съгласни с мнението ми! Кажете защо не сте съгласни, защото явно сте много зле информирани за ситуацията! Всичко, което съм написала е 100% истина и ако някой не е съгласен или е лъган и манипулиран от БСП, или нищо не е разбрал, или не му се иска да знае истината...Та...Нека видим кой крив, кой прав, значи...

19

Диана

преди 2 години

До Много си проста *** Без общи приказки БСП! Кажи конкретно какво ми е много простото, че да те светна колко си *** ти, значи...Така и баба знае! Ха-ха-ха..

18

Диана

преди 2 години

До Ей сатанисти Ти май нещо се поувлече, значи! Убийствата и терора у нас са програмирани и изпълнени по програмата на БСП прехода - не бъркай жертвите с изпълнителите! Нещата са различни, а когато и БСП е замесена - много, много различни!

17

БАНко

преди 2 години

ТАКА, ТАКА !!! ПОВЛЕЧЕТЕ В ПРОПАСТТА И СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , НО ДА ОТЛЕЖАВА В ЗАТВОРА !!!