98

Случаен минувач

преди 2 години

Вчера сутринта новина, че е изолиран в Африка... Следобед - че е открит в Европа... Днес - Янсен разработва ваксина. Надявам се поне да изглажда бръчки.

97

дд

преди 2 години

Мдаааааа,помните ли когато теоритиците на конспирацията и Бил Гейтс казваха,че ще идват нови и нови зарази и нови и нови ваксини.Добре че не познаха!

96

Баце ви Билчо

преди 2 години

НАПРЕД НАУКАТА Е СЛЪНЦЕ,КОЕТО В ДУШИТЕ ГРЕЙ.Оно пък взе,че слънцето залезе на ЗАПАД.Пандемията трябва да е към своя край.На пролет очаквам да я обявят за приключила щото инфлацията много се увеличи,парите се обезцениха,а европейските обещани ФОНДОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДАДАТ.

95

I'm-дрти-ВАЙТ-Б

преди 2 години

Eх, Петя, Ех, Славова и така не успя да донаучиш родния си БГ-язык, млада уж журналистка, хитрушо такава... Цитирам те: обезСпокоителен и то на цели 2 места; споко, бъдещето е твое, тъй да се каже... Та молим те, вземи се в ръце и се кУригирай!

94

СПОКО

преди 2 години

СПОКОЙНО, науката, пардон - фарма бизнесът, ще се погрижи. Нови "Ваксини" ще има за всички от сърце, а за новата година и нов щам!

93

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ГЕЙТ/С: ИМАМ ГРАФИК И ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СПАЗЕН! ДО 2030-ТА ГОДИНА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ОКОЛО 1 МИЛИАРД ,ПО ЕДИН ИЛИ ПО-ДРУГ НАЧИН! ЗА СЕГА ПЛАНА ВЪРВИ ПЕРФЕКТНО, УРЕДИХ ПО 4 ДОЗИ НА ГОДИНА ЗА ЧОВЕК! 2 ЗА СТАРИЯ ЩАМ И 2 ЗА НОВИЯ :D ВИНАГИ МОГА ДА СТАНА И ПО-ЛОШ ,АКО НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ!

92

114

преди 2 години

Мъжете са с репродуктивни проблеми от пушене и пиене и дрога. Как се ваксинираха, мина една година и разбраха, че имат проблеми? Значи пиеш по половин кило ракия и после ваксината виновна. Всяко второ 20 годишно е на амфетиобаче ваксината виновна.

91

До 109

преди 2 години

Явно на света са му нужни необразовани, неуправляеми и бедни неандерталци, щом с ваксината убиец са ваксинирани останалите. Ще се завръща към *** :)

90

Анонимен

преди 2 години

Масово мъжете са с репродуктивни проблеми след тези ваксини-еректилна дисфункция и лоши спермограми

89

Нинов

преди 2 години

Медицината е напреднала, но хората още не могат да произведат кръв, на клетъчно ниво разработките са все още само на хартия.

88

Анонимен

преди 2 години

Разработвайте ваксини още и още. Моя позната се разбиля от рак на гърдата след един куп ваксинации. Дали е случайно? Мей би.

87

Анонимен

преди 2 години

Това е графена, технилогия добре позната. Малки количества не е проблем, но като не спазят дозата и се получава тромб и умираш

86

Анонимен

преди 2 години

Супермутанта излезе вчера ,а те вече разработвали ваксини срещу него .Много бързи бе .хахахахаааа.Нека разработят ваксина и за мутанта "зелен чорап" причиняващ много повече жертви от делтата .

85

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯ

преди 2 години

ЗА ТЕЗИ КОИТО ВСЕ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ,ЕВРОПЕЙСКАТА ВАКСИНА Е ОТРОВНА,СЪЗДАДЕНА Е ТАКА ЧЕ СЛЕД ТРИ ГОДИНИ ВСЕКИ ВАКСИНИРАЛ СЕ ДА УМРЕ ОТ РАК,ВАКСИНАТА ПО ПРИНЦИП Е НАПЪЛНО НЕЕФЕКТИВНА А С НЕЯ СЕ ЦЕЛИ НАМАЛЯВАНЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА,СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ВАКСИНИРАНИ СА УМРЕЛИ ОТ КОВИД,ТАКА ЧЕ ОЧЕБИЙНО Е,НА ВАКСИНИРАНИТЕ ЩЕ КАЖА МИР НА ПРАХА ИМ,ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ОТВЪДНИЯ СИ ЖИВОТ

84

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще продължи на половината на Втората световна война. Значи 3 години, но после виновниците ще бъдат жестоко наказани.

83

Анонимен

преди 2 години

Едно време нортън вадеше дефиниции за вируси преди да се появят. Сега и тия. Майко мило.

82

Пешо

преди 2 години

Е значи не е от вчера ,засечен щом се тества ваксина.Пак нещо не се връзват събитията.

81

Анонимен

преди 2 години

Много е жалко и смешно, когато тотално неграмотни мангъропитеци започнат да измъчват клавиатурата, за да напишат поредната дивотия ...

80

Моника

преди 2 години

Здравейте, по италианската телевизия гледах репортаж от една лаборатория в която жена занесе разтвора от ваксината и го гледаха под много силен микроскоп. Казаха, че се виждат миниатюрни метални остри частици. И после разсъждаваха какво се случва ако този метал попадне в организма и как тялото го капсулова, защото го приема за чуждо тяло и се образуват тромби. Е какво е това?

79

Анонимен

преди 2 години

102 те вече ни развяват лозунга на концлагера на смъртта в Аушвиц, само дето арбайт, т.е. работата е заменен с ваксината. Помниш как ни облъчваха с Ваксината те прави свободен. Това е новата версия над вратата на Аушвиц. Едно към едно.