44

Обезлюдяването

преди 2 години

Бойко, виж си резулата от управлението - Население България 2021 - 5 043 186...За десет години населението намалява с 2,3 милиона. ... От тези 5 043 186 , едва около 2 милиона са активно население, предимно чиновници, шапкари, на държавна ясла! ...... Къде е българския среден и дребен бизнес и помощта за него? От 10 милиона, са останали едва 2 милиона активно население, като ви казах, че през твоето управление се извършва геноцид, не ми вярваше, стискаше властта, не я даваше на БСП или на друг,

43

Анонимен

преди 2 години

Население България 2011 г. - 7,348 милиона.. Население България 2021 - 5 043 186...Брой по избирателни списъци 2011 - 6, 9 милиона. Брой по избирателни списъци - 6, 6 милиона. За десет години населението намалява с 2,3 милиона. А избирателните списъци със 300 хиляди..По тях излиза, ние нямаме население под 18 години...Дали избирателната ни активност е била 33%?Бойко виж си резултата, като ви казвах, че масово умират хора през вашето управление, ноне ми вярвахте и се натискахте за власт,взим

42

Анонимен

преди 2 години

До Само си представетеНе само църкви, но и манастири трябва да има, когато някой има нужда от усамотение и да събере мислите си или да излезе от дадена затруднена ситуация или от бърн аут и т.н., манастирите трябва да помагат на такива хора да стъпят на краката си, да им дават кураж, да ги превъзпитат , да ги обучават в професии и след време, отново да се върнат в обществото като пълноценни граждани.

41

Пак повтарям:

преди 2 години

За какво сте дошли тука?Търсите отмъщение за нещо дето не съм направил, а вие? Не щото е така минирано, че няма да ги намерите всичките и квото и да направите, ще си тръгнете много по-малко отколкото сте!Ако сте дошли без лоши намерения и заповеди нищо лошо няма да ви се случи!Но ако сте дошли пак да ми приказвате глупостииии от сорта на пари няма, изкуството е маловажно ...почвам да пускам тухлите!

40

За к'во сте дош

преди 2 години

Да ме търсите за съвет или да ми сградните още положението и да ви се случат трудови инциденти?Или ще помагате и ще забравите последните 30 години и ще се отърсите като арктически планински патенца от преживяното или си чупете вратовете, защото как е тръгнало нема да прокопсате!

39

Идеята е нали:

преди 2 години

Че в Специален отряд 2 има едно интересно изречение ... Много хора изпратих в затвора през онези дни ... Но системата ако не я създадеш недвусмислена винаги се преражда и изражда. То затова е логиката не е сигурно, че Древните цивилизации са били по-глупави от нас, но е явно, че правим техните грешки! А за да не ги правим ... Има нещо наречено науки и изкуства и има специален член в Конституцията за тях? И кво викаш мене със здравия ми разум не слушате! Ама келепира си винаги!

38

Как да ти кажа:

преди 2 години

Гледал ли си "Рамбо:,Последна кръв"?Трябва да го гледаш, много образователен продукт е!На въпроса "Как?" отговор нали знаеш, че няма да получиш, а на въпроса защо : Нали знаеш вица за тухлата и новобранеца! Когато траекторията на падащата тухла съвпадне в точният момент с траекторията на главата ви колега, това е трудов инцидент!На теория разбра ли го? Не. А на практика? Не?Излиза!Пускайте тухлата!

37

Само си представете

преди 2 години

Тези манастири дето някога са били крепости на българските държавници и владетели и армия са превърнати в хотели в тези прекрасни места на българската природа .... И от тях и БПЦ и Симеон 2 и годишната му лепта от БПЦ са изцоцали толкова много пари от вас ... Само си го представете ... И искат и държавна помощ, която по Конституция бившият премиер само трябваше да каже едно Не! Награда от тях? НЕ пак по конституция. Чл.13.Държавата и църквата са разделени. Но по тоя въпрос има и

36

???

преди 2 години

КОГА - с всички дългове и фондове , които сме взели и гербаджиите завлякоха ?! Не можем да гъкнем има - няма поне 200/250 години , и специално пък с нашата икономика и военна мощ !!

35

Анонимен

преди 2 години

"Този дипломатически провал ака ветото е и причината да се зароди силна антибългарска реторика в Северна Македония"++++++++++++++

34

То на война:

преди 2 години

Чуждото е десет пъти, колко твоето нали владико!Или как казва Син Дзъ в Изкуството на войната: на бойното поле всяка еднакрини жито дето може да свиеш от врага, незаконно по чл. 13 от КРБ е колкото десет твой!

33

Мисълта ми е...

преди 2 години

Ама тънката ми мисъл е ... Че за цивилизационно условие владико трябва да се дават пари нали ме разбираш, за триците и маймуните ....и че твърде дълго някак си към материална база сме доста недофинансирани - Ние, а не вие. Хората гледат новините гледат БПЦ прави концерт песнопения за реставрацията на манастир, всъщност трябва да чуват:Корпорация БПЦ събира пари да реновира хотел, а не да харчи от своите!

32

Мотивите ми?

преди 2 години

Може ли на богатите още богатства да даваш, а на училищата по изкуства йок - трябва ни звукозаписно студио, поне три студия за светата троица - Тринити- рисуване-графика, живопис, скулптура... Дигитални изкуства ...да не обяснявам...

31

Разбирате ли?

преди 2 години

Българска православна църква е вторият най- голям земевладелец на територията на Република България и голяма част от техните имоти за на хотелски принцип. Белииите манастири са нещо като Българските митници преди време ...Тоест БПЦ е прилично финансово обезпечена - и тия четири милиона дето им ги даде бившият премиер Борисов да кацнат ама веднага в МК - Министерство на културата, че сега нагло ще питат какво е МК - а МК е хубаво да си помисли за тези общински училища по изкуствата? Че някой са

30

Анонимен

преди 2 години

Провинциалистите тропнаха хоро , хванали шлифера на Херо

29

Анонимен

преди 2 години

Хахаха

28

Анонимен

преди 2 години

Доктор Гълъбова. Шефката на психиатрията в инициативната групировка на Радев

27

Анонимен

преди 2 години

Ама вие на тази фатмашка военна диктатура национален интерес ли й викате? За какви се мислите вие,за Прусия ли се мислите? Минали сте покрай Прусия с тази ваша африканска военна хунта от Третия свят.

26

Долният цитат:

преди 2 години

Е на Леонардо да Винчи - копилето дето баща му не го признал, но го пратил да учи при големите майстори на времето си.А този цитат е мой:"Докато Сакскобурготски диша или негов наследник България е мъртва и няма собствено мнение, изкуство и образование!Защото скритото копиленце на Фердинант Симеон 2 е злият гений на 20 век!

25

Има сигурно:

преди 2 години

Хиляда манастири, църкви и т.н с много хубави позиции - туристически говорим а парите от тях къде ли отиват за заплати на свешенници- и около десетина училища за изкуство обаче само четири са под държавна шапка София, Казанлък, Троян, Кунино.Останалите са общински и безхаберието на общините за тях и отказаните им СТЕМ и други е много обезпокоително, мирише ми на Сакскобургот!"Изкуството е царицата на всички науки - комуникираща знание на всички поколения на света - минали, настоящи, бъдещи"