60

Анонимен

преди 2 години

Четейки коментарите, окончателно се убеждавам, че икономист означава икономичен ум и неикономичен ***.

59

анонимен

преди 2 години

Трябва ли да съм доволен от ситуацията в момента, като с моя дребен семеен бизнес имам някакви спестявания , които виждам как се стопяват и тези темпове за няколко месеца надвишават инфлацията от сбора инфлация за няколко години. Жалко , че толкова много ид+и"оти се нароиха в България да ни докарат до тук . Успокоява ме това , че за всяко зло има възмездие и както се казва ще дойде Видов ден.

58

Анонимен

преди 2 години

Хора става много лошо за в бъдеще ще ни управлява некомпетентен и неадекватен човек! Господ да ни е на помощ....

57

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е защото САЩ напечатаха 5 трилиона долара, а ЕЦБ напечата почти толкова евро. Това доведе до повишаване на цените на петрол, газ, метали и суровини, което пък доведе до насърчаване на инфлацията навсякъде по света включително и тук. Като се вдигнат лихвите, нещата ще се оправят.

56

SS

преди 2 години

Купувайте валута и злато ! Купете си и консерви като краен резерв ! Не харчете пари за глупости !

55

Когато

преди 2 години

Управляват комунисти в България винаги има убийствена инфлация. По това се познава , че са комунисти, дори с вратовръзка и балтон. Вълкът кожата си мени - нрава не.

54

Анонимен

преди 2 години

Просто вдигнете лихвите и всичко ще се оправи.

53

Анонимен

преди 2 години

Понеже всички сте много груби и само обиждате на гроб, герберунгел, и т.н. Да ви питам на гербераст какво съответства за партията ПП което завършва на "раст"? Вие такива ли сте, че сте ги подкрепили (може и да не сте разбрали) за истанбулската конвенция? Нясно ли сте, че примерно ДБ са за, ИТН бяха против и те и затова се скараха, но не само хд сега всички изведнъш се (завършва на "ращиха").

52

пенсионер

преди 2 години

купувайте яйца до като ги има ! след няколко месеца ше ви трябват за да изразите любовта си към фигуранта , кирчо и асенчо .

51

Анонимен

преди 2 години

Във Фигурантска България не се интересуваме от такива неща. Важно е, че има морал и промяна и меверето тараши в неморалните СУ и УНСС. Инфлацията е за балами, виж ми морала и промяната, живеем за велики неизмерими идеи, кога цената на олиото ще е по-важна от мечтите. Никога.

50

Анонимен

преди 2 години

Инфлация сме преживели 1000% и оцеляхме, но от българското лечение на този вирус може и да не оцелеем.

49

Анонимен

преди 2 години

Олиото е субсидирано в Западна Европа. Струва много повече, но на бедния народец на Западна Европа се предлага евтино олио, за да преживява и да не гладува, както е гладувал през 18-19-началото на 20 век.

48

izh

преди 2 години

Те комунистите вече го играха номера с инфлацията и много им се услади. На края се оказаха със 70% от държавното имущество в свои ръце. Сега е ред и на останалите 30%. Вече няма кой да ги сритва да не крадат толкова. На Главния Прокурор му вързаха ръцете да не посяга на милионерите, даже и на дребните като Бобоковчето. Изобщо идилия. Дечицата на близачите им се скъсват да плючт по форумите и когато утре държавата остане без приходи кого ще дирят гладните? Тези в Москва?, или тези на Малдивите?

47

Анонимен

преди 2 години

Левът не се е обезценил, олиото е поскъпнало. Поскъпването на стоката е пазарна икономика. Скъпата кола не обезценява лева или долара. Ламборджинито не обезценява долара, защото било скъпо.

46

Анонимен

преди 2 години

Днес бех до пазара са си купя голем сак оти Кирчо и Кокорчо казаха, че спрат кражбите за 8 млрд. евро + 12 млрд. от ЕС по плана за възстановяванеТова са 40 млрд. лева за раздаване на народата да има къде да си събера паритекато Кирчо Харварда вземи да ги раздава

45

Анонимен

преди 2 години

До CriticusMagnus, с 1000 евро в нормална държава от ЕС. Доуточнявам за да не се хващаате за подробности и да изопачавате докато се опитвате да оправдаете собствената си тъпота.

44

Анонимен

преди 2 години

До CriticusMagnus, явно не разбираш от обезценяване не валута. Лева се обезцени щото със 1000 лева вече можеш да си купиш 250 бутилки олио, а преди 2 години с 1000 лева можеше да си купиш над 500 бутилки олио. Това е обезценяване, а факта че едно евро все още струва 2 лева не означава че лева не се е обезценил. Със 1000 евро можеш да си купиш горе долу същия брой бутилки олио както и преди 2 години. Тъпппчо, разбираш ли за какво иде реч или в празната ти глава блъска само чалгията на Славчо?

43

CriticusMagnus

преди 2 години

Този е толкова икономист колкото Рашков е полицай... Инфлацията е обезценяване на валута, в случая лева... Тя не е пито моя нито твоя, защото с моя лев може да се купят абсолютно същите неща както и с твоя....Какви са тия манипулации тука

42

Анонимен

преди 2 години

Във Фигурантска България дори живота е лукс.

41

Анонимен

преди 2 години

Този още плаче за Каролев.