58

Сандо

преди 2 години

държавата да им купи? ... социализма си отиде преди 32г. и някои хора все още са на мнение че държавата е длъжна да ни гледа и отглежда

57

Анонимен

преди 2 години

Министъра: Добре, няма проблем. Ще получите адекватна помощ за фотоволтаици под формата на кредит с фиксирана лихва под пазарната за определен период от време и като обезщетение ще си заложите хотелите. В замяна на това ще трябва да спазите ей онова тесте списък с неща, които трябва да направите...като например да спрете да криете ддс, да плащате осигуровките на служителите си, да спрете да плащате в брой, съотношение заплата камериерка/управител 1:10 и тн. Грантовете пардон подаръците свършиха.

56

Анонимен

преди 2 години

То и аз искам,и аз плащам данъци,и не печеля от иматите си като хотелиерите.

55

Земята свещена на

преди 2 години

Ботев и Левски, е рай за крадци и корумпета!

54

SHEFA

преди 2 години

А МОЖЕ И ПЕРДЕТА ДА ВИ КУПИ-ДЪРЖАВАТА ДАВА ПО 35 ЛЕВА ДЕТСКИ НА МЕСЕЦ ЗА ДЕТЕ-6 ЛИТРА ОЛИО.ПА ЩА Е ОВА БЕ?

53

Ами

преди 2 години

Ами и аз искам държавата да ми сложи един фотоволтаик на терасата. По какво те са по различни от нас работещите? А, да те си построиха хотелите с крадени от държавата пари и не са свикнали да плащат от джоба си.

52

да бе да

преди 2 години

АМИ НАЛИ СА ЧАСТНИЦИ - ТЕ КАТО ДЕРЯХА КОЖИ ПРЕДИ КОВИД, ДЕЛЯХА ЛИ С ДЪРЖАВАТА ПЕЧАЛБИТЕ??? СЪЩОТО Е И С ПАРАДОКСА "ЧАСТНИ БОЛНИЦИ" НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА! ЕЙ ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ, ЧАСТНИ СОБСТВЕНИЦИ ИЗДЪРЖАНИ С НАШИТЕ ПАРИ! ДА ФАЛИРАТ ВСИЧКИ - ТАМ ПОЧТИ СА САМО МУТРИ И КРАДЦИ НА СОЦАКТИВИТЕ НА НАРОДА! А ИНАЧЕ , И НАШИТЕ СМЕТКИ СА ВИСОКИ - ДА КУПЯТ И НА НАС ИНАЧЕ Е ДИСКРИМИНИРАНЕ!

51

Ами,

преди 2 години

Държавата им направи хотелите,те ги взеха за жълти стотинки (а някои и без стотинка),бетонираха всичко и да Ами си съсипаха бизнеса.Като са ***-да фалират.

50

Кокорчо

преди 2 години

Ще ви купя, ама друг път!

49

червен ДС феодализъм

преди 2 години

Ами мафиоДСка е държавата, на ДС мафията.И малките деца го знаят.А чарбаджиите-изедници са много често поДСтавени лица-перачи на пари, знаете какви.

48

Селянин

преди 2 години

Не съм хотелиер, но и аз искам.........така като се е започнало с исканията!

47

Анонимен

преди 2 години

КУПУВАТ СИ ГАЗОВИ ЛАМБЕТА И СВЕЩИ И ЩЕ ИКОНОМИСВАТ ТОК. Та нима в 19 век са си светели с ток. Не тогава не е имало електричество имало е професия фенержия който е палел уличните фенери. Домакинствата са си светели със свещи и газови лампи. Нали не искахте социализъм защо сега ревете при капитализма.А честита ви демоникрация и слобода другари.

46

Анонимен

преди 2 години

Борисов и седесарите нали спряха АЕЦ Белене с ликуване. Борисов даже се хвалеше как бил спрял три големи енергийни проекта в България с "руско" участие. Сега яжте трева и шума.

45

Кой ще ми помогне?!

преди 2 години

Съседът ми хотелиер е надстроил незаконно цял етаж с инсталирани соларни панели.Така ми спира нормалния достъп на за слънчева светлина, по утвърдените законни планове на града ни.И да сложа слънчеви панели, няма да работят с добър КПД, заради алчния печалбар.И така е от години...БЕЗЗАКОНИЕ!

44

Анонимен

преди 2 години

Значи, повечето хотели са на мутри-политици, построени с наши пари. Искаха помощи за кризата, от нашите пари. Сега искат фотоволтаици, отново, от нашите пари.Накрая- печелбата, само за тях. Данъци- почти никакви.

43

Смях

преди 2 години

А защо на вас да ви купи, а на мене - не? И аз искам фотофолтаици за моята панелка :)

42

морски

преди 2 години

Мутрите плащат наем за апартаментите на мутресите си.Не им дреме за цени и данъци!

41

.

преди 2 години

"Хотелиерството е един от най-енергоемките сектори" - закривай тая държава!

40

Анонимен

преди 2 години

"...Другата опция е да се пострят още атомни мощности. Те също са еко." ___________________ Не е еко изобщо.Чернобил, Фукушима и др. се случиха вече, възможно е и в бъдеще. А отпадъкът е много и радиоактивен - стотици години! Стои в земята и чака да излезе отгоре при земетресения или д.уги бедствия!

39

Анонимен

преди 2 години

държавата трябва редовно духа на бизнеса, а не както е сега - само да ги стриже.