50

Хмм

преди 2 години

В интерес на истината в Белград кв.м. струва 3000 Евро и то на зелено! Само да ви кажа, че стандарта им е с една идея по нисък от нашият. А там примерно нямат метро. Ако тръгнеш от Нови Белград до центъра то ще ви отнеме 1-1:30 часа. Луда работа... та се чудя кой е по луд- ние или те

49

До 56

преди 2 години

Много филми си гледал. Това е нещо като историиките в реддит, където в софтуерните компании няма хора над 29 годишна възраст, и след това вече никой не те взима на работа. Само където 65% от програмистите в тези компании са над 40 годишна възраст.

48

Анонимен

преди 2 години

По добре да се живее под наем отколкото назаем. На тези цени години наред не може да изплатите лихвите, а какво остава за главницата..

47

Хмм

преди 2 години

Сега се търсят южни квартали съответно слагаме даже и Люлин и Надежда в южния сектор. След това ще се търси център и само заради това, че с метрото от Люлин за 10 мин си на Сердика съответно ще стане Център. Тия се ненаихраха

46

Пламен

преди 2 години

Работя в кол център и заплатата ми след данъци е 4800 лева на месец. Съжалявам, че не учих като един мой приятел и не станах програмист. Човекът е на 26 години и получава 16000 лева на месец.

45

До 52

преди 2 години

Абе ***, интересно ми е ти каква заплата взимаш!? 20 хиляди кой взима бе!!? В кол център съм работил и не ми обяснявай каква е заплатата и какво е текучеството там. Правиш ли сметка, че тези 200к евро след 30 години ще станат 500-600к евро. Ето ти го един милион. Обричаш децата си на робство заради някаква болна амбиция породена от глупава суета. Тези фирми които плащат високите заплати те изцеждат за 3-5 години и после те изплюват на някоя бензиностанция или хипермаркет на ми нимална заплата

44

Анонимен

преди 2 години

До До 48 В кол център - ако знаеш само английски заплатите не минават 2000 лева. Ако знаеш английски и друг език - отиваш на 2500. Мениджърите са на 4000. Дори младшите програмисти не започват с 4000 заплата.

43

програмист

преди 2 години

До ХристоАз съм програмист с 6хил лева заплата. Жена ми е със заплата 3хил лева. И тия цени на апартаментите са ни непосилни. Не знам колко семейства изкарват повече пари ама едва ли са много. За сега сме се ориентирали за ново жилище в кв. Овча Купел където все още може да се намерят жилища около 1000 евро за квадрат. Моето мнение е ,че балон има.

42

хеха

преди 2 години

Лудите пари и накрая една тясна кутийка до битака. На това също ще му се види края, лакомиики ! Тогава ще пишете *шок* в заглавията на статиите, но само за вас ще е неочаквано.

41

До 48

преди 2 години

Дефинирай висока заплата. Защото 4 хиляди лева не е висока, при положение, че на 18 години ученици в кол център с 5 обаждания на ден получават толкова пари. Висока заплата в София е над 20 хиляди лева. Сега ако си е купил имот за 10 милиона и кола за 500 хиляди, може и да няма пари за хляб.

40

Анонимен

преди 2 години

в Германия 5 000 евро на квадрат

39

Анонимен

преди 2 години

Имам приятелче което се набълбука с такъв апартамент, че и кола на изплащане взе. Заплатата му е висока за софийските стандарти. Жена му също взима много добра заплата. Едвам свързват двата края. Каза ми, че най-щастлив е бил когато е живял под наем. Шегувайки се (или не) ми каза, че мечтата му е един ден да си купи един шпеков салам и един хлаб и да си ги изяде сам.

38

Рентиер, София

преди 2 години

Разполагам с имоти за милиони, жалки неплатежоспособни програмистчета да не се правят на големи плащачи, защото са пълни спреляци.

37

Йух Пслескан

преди 2 години

Аз 1500 евро ги изкарвам за половин час от биткойни. Отделно съм програмист и заплатата ми е петцифрена. Да се качват цените още.

36

Христо

преди 2 години

Няма драма, а цените все още са ниски. Едно младо семейство в София няма проблем да вземе ипотека, при положение, че средният им нетен доход на месец е около 7 хиляди лева. Тук говоря за хора без особена квалификация и работещи на средни заплати. Не включвам семейства на програмисти, които разполагат с месечен доход от рода на 15-20 хиляди лева.

35

Анонимен

преди 2 години

Себестойност на строителството в Красно село 400-500 ойро а искат по 1500-2000........ХА-ХА-ХА

34

Анонимен

преди 2 години

Медиите се превърнаха в рекламни стенвестници с ПРОПАГАНДНА ЦЕЛ !!!..........и не се чудете защо хората не искат и да чуят за ваксини и не ви вярват............Приказката за лъжливото овчарче знете ли я?!?!?!?...........медиите, политиците, бизнИсмИенитИ тук са в ролята на "лъжливото овчарче".

33

Анонимен

преди 2 години

На тези цени не 30 год. а 50 год. не можеш да го изплатиш. Спрямо заплати и надути цени на стоки и услуги. Затова ако не искате банката да си вземе апартамента, не рискувайте.

32

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте,че е понеделник и трябва задължително да се пусне една статийка за будали за поредния бум,скок,полет на цените на имотите.

31

Анонимен

преди 2 години

брокерът на недвижими имоти Ивайло Стоименов откровенно лъже , съвсем малко остава до спукване на Балона