603

Реалност

преди 2 години

Май наистина суверенът е решил да си сложи примката на врата и да скочи в блатото на Радев !!!!!!!! Честита "промяна" , мЪдурковци ! Хайде сега проституирайте!

602

Анонимен

преди 2 години

Добрите програмисти на Прокопиев ще проконтролират машинния вот. Затова е този плач на ДБ, *** и ПП за броене на разписките.

601

Анонимен

преди 2 години

Ще запомним Радев със злобните поздравления за Нова година. Чудехме се на нас ли съска или на Борисов...Този човек е обсебен от натрапчиви мисли за бившия премиер, които не може да контролира.

600

Анонимен

преди 2 години

Напротив - хунтата на Радев приспа Народа, а сега направ го мори - по 1000 души български на седмица умират заради престъпното нехайство на Радев и хунта. Позор - Съд и Затвор !

599

МЕЧ

преди 2 години

От това народно юмручно събуждане много хора заспаха вечен сън!!!

598

ПРЕЗИДЕНТ-МЕНТЕ..

преди 2 години

ИЗБОРИ МЕНТЕ..... НО УМРЕЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ КОВИД-НЕ СА, НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ-МЕНТЕ.....

597

Радев жаалък

преди 2 години

Радев, остави закачките с Борисов и кажи защо се изплю върху Контитуцията?

596

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

АКО НЕ СЕ БРОЯТ ИЗБОРНИТЕ КВИТАНЦИИ И НЕ СЕ СЪПОСТАВЯТ С ДАННИТЕ ОТ МАШИНАТА ---ТО И САМАТА ИЗБОРНА КОМИСИЯ , ПОДЛЕЖИ НА СЪДЕБНО ДИРЕНЕ И ОБВИНЕНИЕ ВЪВ "ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС"!ВСЕКИ ПРЕТЕНДЕНТ ЗА "ПРЕЗИДЕНТ" И "ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ"---МОЖЕ ДА ЗАВЕДЕ ИСК ЗА "КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ"----СЛЕД , КАТО НЯМА ДОКУМЕНТ , ЗА "ИСТИННОСТТА НА МАШИННИЯ ВОТ"----И НЯМА БРОЯ НА БЮЛЕТИНИТЕ В ИЗБОРНИЯ ПРОТОКОЛ!!!!!!

595

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТАК!

преди 2 години

ТЕ СА "ЧЕРНАТА КУТИЯ" --ОТ КОЯТО ДОРИ ИЗБОРНАТА КОМИСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ ГАРАНЦИЯ ЗА "ИСТИННОСТТА НА ВОТА" , ПРИ УСЛОВИЕ ,ЧЕ НЕ СЕ БРОЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ ИЗБОРНИЯ ДЕН И НЕ СЕ ВПИСВАТ В ПРОТОКОЛА!

594

?

преди 2 години

Имам ли право да питам, след като предпочетох да гласувам за Радев вместо за Цачева?Какво е направил за държавата и гражданите през първия си мандат, за да иска втори? За мен "нищо" позитивно, нито във вътрешнополитически, нито във външнополитически аспект! Не мога и няма да гледам на Радев, като Президент на България, защото просто изпълнява тясно партийни и външни поръчки / визирам държането му пред Патриарх Кирил/. А и този човек, вместо обединител на нацията се явява разединител и в момента

593

Бай Тошко

преди 2 години

Умручко: "Миналата година доживяхме голямото народно събуждане, а пък тази година видяхме голямото народно измиране от коронавирус." Доставено до вас с любезното съдействие на Юмручко и правителствата му.

592

Зоро

преди 2 години

Никога в цялата история на България не е имало по-жалко еднолично управление. Имали сме ханове, царе, съвет на боилите, възрожденци, революционери, но никога не сме имали такъв долен червен популист, увиснал като използван презеррватив на Дондуков 2!!!

591

Случаен минувач

преди 2 години

А на Радев му пожелавам да доживее голямата прокурорска проверка! За нарушаване на Конституцията!

590

Случаен минувач

преди 2 години

Инициативният комитет, който издигна Радев за президент, са ченге до ченгето.

589

Стамат

преди 2 години

Адски нагъл популист. Много хора загубиха живота си заради съремежа му към нов президентски мандат.

588

ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ

преди 2 години

ТЕ СА "ЧЕРНА КУТИЯ" -----ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ И СЕ КОНТРОЛИРА ЕДИНСТВЕНО ОТ НЕИЗВЕСТНИ ТЕХНИЦИ!---БРОЙТЕ КВИТАНЦИИТЕ ОТ ВОТА , АКО ИСКАТЕ "ЧЕСТНИ ИЗБОРИ"!!!!

587

след 14 ноември

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

586

Гумен

преди 2 години

Първо място в Европа по смъртност!Трето място в света!Ето резултата от Радевото Пробуждане !Вън ХУНТАТА РАДЕВА !

585

ГЪДЮ

преди 2 години

Извадка от приказките на Радев:"Миналата година доживяхме голямото народно събуждане."Става дума за 5 -6 хиляди,хайде-нека са 10 000 викачи по площадите на София. Те не са целия народ,бе Радев! Къде са 10 000,къде са 6-7 милиона?Къде е на камилата..... и на магарето...

584

ПРОФЕСОРКИТЕ

преди 2 години

Ние професорките- Кожухарова,Ива Христова и Гломб- Пломб поздравяваме машия здр.министър д-р Каруцаров за резултатът вчера- цели 310 починали от ковид19!?!? Та това е повече от починалите в Англия,Германия,Франция,Испания и Италия ВЗЕТИ ЗАЕДНО! Ще почерчим следобед д-р Мрън Мрън Каручков с три сладкиша- Гараш,Тирамису и Сахер! Продължаваме промяната,планът работи!! Няма да има локдаун!