218

Анонимен

преди 2 години

Сега вземете да публикувате и статистика колко са умрели след преболедуване и последващо ваксиниране. Сигурно са поне два пъти по толкова. Като му натъпчеш и без това разнебитеният от вируса организъм с великата "панацея", като се образуват поредните тромби и му спрат органите- до три седмици е цъфнал и вързал. Ама не е политкоректно да се отчитат тези случаи офизиално, нали ? Пишем ги просто умрели. Два пъти повече умрели според статистиката.

217

само???

преди 2 години

нали ваксинираните са безсмъртни, що ***?

216

Анонимен

преди 2 години

Статистиката действително се води от Май за ваксинирани и смъртноста е 5 % от случаите , при 17 % средно ваксинирани за периода Май Октомври .

215

Анонимен

преди 2 години

Странно . Всеки ден починалите ваксинирани е около 5% от починалите . Би трябвало на 5000 починали да са 250 . Може би статистиката е такава понеже до Март 2021 година почти нямаше ваксинирани . Не се ли опитвате да ни правите на будали ?

214

Реалист

преди 2 години

Много умират всяка седмица от векове, много се и раждат, по принцип

213

Иван

преди 2 години

Искам да обвиня болниците в дискриминация.Как така 87% от леглата са заети от неваксинирани.Това си е дискриминация.Трябва да е 50 на 50

212

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли що се подписват на декларация ....... в щатите *** межди 250/300 на седмица това официялна и информация всека седмица CDC обявява общия брой на на починалите и подтрадалите от ваксинацията

211

Не се знае

преди 2 години

250 са били със сертификати! Не се знае дали са били с ваксини.

210

Анонимен

преди 2 години

Няма да ме уплашите с тази смъртност. Повечето от починалите са над средната продължителност на живота в България и преди ковид. Няма да се дам до последно да ме ваксинират.

209

Забравили сте

преди 2 години

да споменете, че това е броят на починалите от март 2020 досега, а ваксините влязоха в употреба доста по-късно. И също никога не споменавате факта, че в статистиката като ваксинирани се отчитат само тези, които са получили 2 дози ваксина, т.е. имат завършен ваксинационен цикъл. Та не е ясно колко от починалите са с 1 доза и при колко от тях има връзка между ваксината и смъртта.

208

Анонимен

преди 2 години

Днес минах покрай РЗИ опашка 50-60 човека - млади здрави момчета антиваксърчета. Сертификата вдига IQ-то на нацията.

207

гогич

преди 2 години

До Анонимен 226Починали са от заболяванията, които имат, не се знае колко са наистина от ковид. И понеже никой не може да каже кой колко е щял да живее с това или онова заболяване без ковида, на запад спряха да ги водят за жертви на ковида,

206

Анонимен

преди 2 години

Срамота е толкова хора да умират при наличие на ваксини, но от друга страна почти 100% от починалите са антиваксъри, което омекотява удара.

205

гогич

преди 2 години

До 111Абсолютно точно. Вижте в Австрия с почти 75% набодени (orf.at/corona/daten) - инциденти на 7дневна база - почти 30% ваксинирани на възраст до 59год, почти 45% на възраст над 60год. А и там вече за починал от ковид се води този, който е починал само и единствено от ковид, а не като в БГ - с 5 "съпътстващи" заболявания.

204

Анонимен

преди 2 години

Голямото антиваксърско мране ще продължи, защото антиваксърите искат да добият естествен имунитет, но една част изобщо няма да ги огрее. Иначе си имат рецептата на Мангъров - чайчета, супички и аспиринчета. Сухите съчки първо на вентилатор, после интубирани и накрая ... в статистиката на починалите. Покрай сухите съчки ще изгорят и някои мокри, но това не се брои за голяма щета.

203

Анонимен

преди 2 години

1% От починалите от Ковид са били ваксинирани. Все възрастни хора и такива с много заболявания. 100 пъти по-вероятно е да умрете ,ако не сте ваксинирани. Това са числата. Изборът е ваш. Имате право да умрете с чиста кръв . Вероятността е 99 %

202

Анонимен

преди 2 години

Сказки.

201

111

преди 2 години

акто се ваксинира 80 % от населението, тези данни ще спрете да ги изкарвате, защото тогава 80 % ще са починали от ваксинираните. Ама както ви изнася, нали?

200

Анонимен

преди 2 години

Много достоверна стъкмистика. Броим умрелите от Март миналата година, когато започна всичко, а ваксините влязоха у нас в началото на тази.

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 212 Ама не получавате, ваксаджия, защо така :) По цял ден висите и четете и не получавате :)