55

Анонимен

преди 2 години

То тук си е социализъм все още.Има монопол!Щом има монопол и всичко е разпределено на определени хора,значи капитализъм няма!

54

хаха

преди 2 години

ГЕРБ няма да дойде на власт след месец и това е най хубавото, защото след Радевата зима Кирчо , кокорчо, чорапи и фуражки ще се чудят къде да се скрият. ГЕРБ ще е опозиция и ще гледа сеира до новите избори май месец.

53

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще оправи всичко като дойде на власт след 2 седмици. Първо ще спре ковида, после цената на тока ще стане минус 20 стотинки, демек ще ви се плаща като харчите ток.

52

Анонимен

преди 2 години

Винаги когато комунистите обират държавата цените растат чудовищно!

51

Анонимен

преди 2 години

Тогава който и да е на власт ще се радва на народната обич,но този път истински.

50

Изеж ми лайната

преди 2 години

До по доле

49

Анонимен

преди 2 години

Миналата година бензина беше 1-60 и с заплатата си можех да си купя около 800 литра гориво. В момента е 2-40 и мога да си купя около 550 литра, а ако стане 3.80 от януари 2023 трябва да ходя пеш, няма да си купувам и литър

48

Анонимен

преди 2 години

Бъди образован и интелигентен колкото средния европеец и заплатата ти ще се увеличи.

47

Тц,тц

преди 2 години

Е, щом ще се радваме до 1 януари, поредната траурна реч на Радев за Нова година ще е тъкмо на място по случая.

46

Анонимен

преди 2 години

Този христофф е типичен червен чугунн . Нямаме нищо против бензина да стане 4 лева, да , но искаме и заплатите ни да са същите като в европейските страни. Чорапът да сметне , че с една средна заплата в Австрия се купуват 3 хиляди литра бензин, а в България се купуват 500 . Има ли разлика.

45

аУУ

преди 2 години

Как се радвам...

44

Анонимен

преди 2 години

Домакинствата ще се радват на регулирана цена на тока до 1 януари. След 01.01.2022 г. на газената лампа или на железният светилник. Всички управление на страната след 1090 г. докараха страната и народа и до там. Един век назад. Шепа забогатели са доволни.

43

Анонимен

преди 2 години

За дървения материал и аз знам, че цяло лято яко са изнасяли с кораби от пристанищата в Бургас и Варна, защото имало търсене и затова станаха дефицитни и им скочи цената с 80% за една година.

42

Я, па Я

преди 2 години

До Христо ХристовНещастник, виж ми IPто ако можеш за да разбереш какво ти казвам. Такива простотии с цените на ток, вода и др, тук в зап. европа няма и не се случват. Единствено се усети цената на горивата. Дизела (аз карам дизел) се качи от 1,40 на 1,60 евро за литър. Тока също се вдигна с много малко но хората са масово на газ и не го усетиха. Газа обаче си седи на една и съща цена. От 75 г. управлява една проруска шайка и докато не я разритате ще си седите в мизерирата, също като в Русия.

41

Анонимен

преди 2 години

Прод.41.Така се получава сумата 400 000 лева чиста аванта за доставчика на услугата.Та затова и КЕВЕР определя цената на киловат с четири знака след десетичната запетая,за да има аванта и за дъртия Иван Иванов,шефа на КЕВЕР-ра и на цялата nanлaч покрай него.Не се чудете от къде им идва богатството.От вашите джобчета за премиалните им,всяка година.И на всичкото отгоре твърдят ,че това било законно а не казват кой закон озаконява кражбата?Затова цената трябва да е върху най-малката мерна единица

40

Анонимен

преди 2 години

И как горивата средно в ЕС са поскъпнали с 22% според евростат, а в България 28% пак чорапчо е невинен, международните пазари нали ...

39

Анонимен

преди 2 години

До 46 . . .Троловеете на кутев и чорапа да не се правят на интересни, а да видят какво направи Мицотакис за гърците. Следващите 6 месеца , тоест зимния сезон ще плащат на всяка едно домакинство добавка от 10 евро от сметката за тока. Ако сметката им е 50 евро, плащат 40 и 10 държавата.Чорапът нещо ще направи ли , за да ограничи поскъпването на тока.

38

Анонимен

преди 2 години

Прод.41.Така се получава сумата 400 000 лева чиста аванта за доставчика на услугата.Та затова и КЕВЕР определя цената на киловат с четири знака след десетичната запетая,за да има аванта и за дъртия Иван Иванов,шефа на КЕВЕР-ра и на цялата *** покрай него.Не се чудете от къде им идва богатството.От вашите джобчета за премиалните им,всяка година.

37

До 33

преди 2 години

Драги бокопитек, няма значение кой е на власт сега, а КОЙ разписа Зелената сделка, КОЙ спря Южен Поток, КОЙ спря АЕЦ Белене, КОЙ реши, че от 01.01.2022 трябва да се спре регулирания пазар за домакинствата! Това, че днес на власт е служебно правителство, без действащ парламент няма как да прехвърли вината върху тях за действия на предишното правителство с Действащ Парламент в Парламентарна Република! Ясно ли ти е тиквички? Вината е изцяло и само на тоя дето теб те продава за 20 стотинки!

36

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов . . .Другарю Христов. *** червен. Откога внасяме дърва за огрев от ЕС. Не ние изнасяме и за цената на дървата единствения виновен е чорапа. Корнелия Нинова миналата седмица го каза и поиска правителството на чорапа да забрани износа , докато се задоволят нуждите на вътрешния пазар.