39

РАДЕВ Е УБИЕЦ

преди 2 години

...ТУК ПОЛА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ .....НЕ СЕ ЛИГАВЕТЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ!ПОГЛЕДНЕТЕ СМЪРТТА В ОЧИТЕ , АКО ВИ СТИСКА ...!!!

38

Словянин

преди 2 години

Нека да припомня, че пръв се обяви против ИК Волен Сидеров. Като усетиха, че електоратът не ще ИК, към Волен се присъединиха Каракачанката, Валерката след кратко колебание, а Нинова също разбра, че народът ще накаже всеки, който иска извращения.

37

РАДЕВ Е УБИЕЦ ...

преди 2 години

...НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ --ВСЕКИДЕН ТОЙ И КАЦАРОВ ИЗПРАЩАТ ПО ЕДИН САМОЛЕТ БЪЛГАРИ НА ГРОБИЩАТА !В СРАВНЕНИЕ С ХИТЛЕРИСТКИТЕ ЛАГЕРИ , РАДЕВ И КАЦАРОВ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР НА СМЪРТТА В ЕВРОПА , С НАЙ-МНОГО УМРЕЛИ И ЗАРАЗЕНИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!....РАДЕВ Е ЗА ТРИБУНАЛ В ХАГА --НЕ ЗА ПРОКУРОР!!!

36

Анонимен

преди 2 години

доказано лява партия с леви членова, дори председателят им е с почитания към мъжкия пол. Иска да се разбира като мъже с някои опоненти

35

Калеко Алеко

преди 2 години

Истанбулската конвинция е въпрос на време да я приемем и не, там думата *** означава "Пол" и основно е замислена за защита най-вече на "слабият пол" т.е. на жените, тя няма нищо общи с озаконяване на еднополови бракове и възможността им да осиновяват деца, а и нашият Съд вече се произнесе, че България не признава еднополиви бракове ... този въпрос не се разбира от народонаселението и вина за това има най-вече популизма и демагогията на такива като Импексова и бузлуджанската и кохорта ... !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Браво Корни! Поляците както винаги бяха първи, но и ние показахме характер с тези ненормалници! Само натиск и диктат напоследък! Вижда се как ще накарат Източна Европа да се обедини за нормалността и против двойните стандарти. Не може холандските мошеници да ни спират за шенеген ей така за кеф, а за еврото вероятно ни залъгват. Стотици милиони губим от шенген от денгуби и граници- това не се компенсира със субсидии! Малко топки трябват и Корни се справя!

33

минувач

преди 2 години

Айде викай Бойко да се разберете като мъже!

32

голем натиск

преди 2 години

и кой я пита ?! ако го немаше фейсо кво ли щяхме да праим ?

31

Ак47

преди 2 години

Най - голям натиск от нещо друго е било, по добре се скрии.

30

Дд

преди 2 години

Корни не сме вече комунизъм. В 21 век сме. Ще гласувам за партията която признава и подкрепя и различните хора в България. Това е най-нормалното нещо. Навсякъде на запад и в нормалните държави е така. Стига вече тази омраза. Засега най-много индикации за това дават от ДБ и в по-малка част от Изправи се. Така че ще гласувам за ДБ най-вероятно.

29

Анонимен

преди 2 години

Конституционният съд е просто жалък. Как ще се процедира ако еднополова двойка от Холандия дойде да живее у нас? Или ще сме като Русия - ще се съешаваме със сАбаки, а ще плюем по различните хора!?

28

Анонимен

преди 2 години

***, ЗАПОВЯДАЙ НА РАМБО РАДЕВ ДА МАХА СЕРТИФИКАТИТЕ, ЧЕ НА 14.11 ЩЕ ГЛЕДАТЕ КАТО ЖИВКОВ НА 10.11...

27

Забрана

преди 2 години

Нека се изработи закон за наказание на всеки, който рекламира еднополовите бракове, хомосексуализма, *** образованието при децата.Нека партии като ДБ, ИБГНП, Кирил Петков и др бъдат забранени заради промоцията на античовешките идеологии на хомосексуализма!

26

Анонимен

преди 2 години

ЦЕНИТЕ? ЧЕРВЕНА ПААЧАВРО?

25

"Ужас"ът,

преди 2 години

май много "ваксина" ти "бият" в задния двор, ама ти не си "ваксър", ами чист ****елвайс!!!

24

анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова е един истенкски полити и истенски лидер Тя ще бъде следващия министър на България Защотото тя един от опитнтите политици в България .

23

ГРОБ никога,

преди 2 години

АМА НИКОГА не били за ИК? Интересно, от коя партия са кметуващите в София и Бургас, дето едни ***(автоцензура) "парадират"???

22

Нормален

преди 2 години

До Анонимен 17Защо не вземеш да се гръмнеш точно ЕС командван за всичко от САЩ задължава страните да приемаат *** идеологията и да я налагат в училище от най ранна възраст. Само Орбан в Унгария яростно се противопостави на джендърите със закон който забранява проповядване на джендърство в Унгария.

21

каквиобединители

преди 2 години

КС се изказа!Сега за изборите.Един мазен съдия иска да е обединител на нацията и неговата вице се изказа за разрешаване на еднополовите бракове в България!Защо ли никой не коментира?12,13 давайте....

20

xaxsasбв

преди 2 години

От кога мъжко момиче е метафора с негативен смисъл? Нинова е по-внушителна дори от малкия танк на лейтенант Грубер. ;}