35

до 22

преди 2 години

Има си начини за подготовка на необорудвани помещения за морги. Изискванията за хладилници, гладки повърхности и други няма как да се спазват по време на масов мор, като този. Всъщност хладилници имаме от средата на 20 век в масова употреба. Пандемията от инфлуенца през 1918 г да не мислиш, че е имало хладилници в моргите тогава или пък през Втората Световна война? Може да е имало няколко хладилника в моргите на университетите но масово са приемали хората в помещения без хладилници

34

Нормален

преди 2 години

Няма здравна система която да издържина това прогресивно увеличение на болните.Защото колкото и да са големи и яки държави,ако 10,000 се разболеят наведнъж,няма как да им се обърне внимание.*** е имало отпървобитният човек до днесВаксините са спасили света БЦЖ се прилага от самото и начало,Маларията е изкорененаВаксината е унищожила едрата шарка.Туберкулозата е убила толкова народ в почти всяко българско семейство Дет.паралич беше бич до 50тегодини.Милиони животи са спасени с ваксините!

33

Анонимен

преди 2 години

А с акъл някой да им помогне, защото и на нас ще ни трябва.

32

До 35

преди 2 години

Да не си жив да видищ!

31

Анонимен

преди 2 години

Умните са разбрали сериозноста на проблема и съдействат за решението му. Другите само *** за права свобода геноцид фашизъм и т.н Не се ваксинират и измират като мухи. Явно наистина има чистка която ще прочисти невежеството. Плюйте колкото искате. Факте е че тъпите умират повече

30

Taню

преди 2 години

С румънците почнахме да си прехвърляме дарвиновата награда за най-смoтан народ, оставаме удивително сходни в идиoтизмa си...

29

Анонимен

преди 2 години

Румънците са ненадминати в сгрешената статистика. Уточнете и че сигурно има процедура корона и храмовете се мотаят с погребенията.

28

Свобода

преди 2 години

При нас е по-зле, румънците са почти 3 пъти повече, като населние. Доказваме, че сме най-простото племе в Европа, нашето развитие е ниво бедна африканска страна.

27

Анонимен

преди 2 години

Спрете да игнорирате естественият имунитет!

26

Анонимен

преди 2 години

Малко са. 5000 на ден дано.

25

Доцента

преди 2 години

До 19: Ами не, не са умирали толкова хора на ден. Точно това ти казва статията. Ето, започва да ви просветва лека полека *** такива.

24

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКъде 60 милиона ги видя. Румъния е под 20 милиона, при това по официални данни.

23

тъпчо

преди 2 години

До АнонименКакви 60 млн , льольо - 19.2 млн

22

До 9

преди 2 години

Фармацевтите ще спечелят от теб, като се назобаш с антибиотици и кортикостероиди понеже си решил гордо да се пребориш с вируса без ваксина - стискаме палци

21

Анонимен

преди 2 години

Ковид е 16 пъти по-смъртоносен от грип. Доказано е.

20

Анонимен

преди 2 години

Румъния е 60 млн. Ако сметнеш по брой население България е в пъти по-зле.

19

Ние глупави ли сме?

преди 2 години

Много ми е чудно как една църква ще се трансформира в морга при положение че няма хладилни камери които трябва да поддържат максимум температура от +2 градуса?Това е минималното изискване за морга, иначе дълбоко замразяване се прави под -10 до -50 градуса, за което се използват хладилни камиони в най-добрия случай! Иначе знаете ли какви зарази ще плъзнат ако започне декомпозиция на биологичен материал само за няколко часа?!Повече бих повярвал как вълкът изял бабата на Червената Шапчица!!!

18

Demonaz

преди 2 години

Айде-айде знаеме ги тия статии. В индия уж са хвърляли в ганг трупове от ковид,а то там си е редовна практика уау. Имаше едно клипче от дрон и това е. Градинките тук готови ли са, а чувалите феат камионите ?

17

Анонимен

преди 2 години

Ковида е с 2 % смъртност. Значи става дума за масови екзекуции...

16

Анонимен

преди 2 години

Какво се опитва да каже това текстче? Че моргите в Румъния са с толкова нисък капацитет ли? Преди не са ли умирали по толкова хора на ден?