13

Анонимен

преди 2 години

Един депутат е Народен представител, а не детски представител, пенсионерски представител, женски представител, мъжки представител или джендърски представител ! Защо замениха думите "български Народ" с "граждани", "електорат", "данъкоплатци", "почтени", "достойни", "протестиращи",...!?

12

аз

преди 2 години

Народа да решава кой иска да го управлява - инфуенсъри или хора с някаква професия (каквато и да било)

11

Анонимен

преди 2 години

Този кривогледия Живко, отново ли е в листите на oмpaзната партия?

10

Преди години

преди 2 години

в автобуса един партиен функционер ме заговори, приятен дядка, къде осемдесеттака. И ми разправя - Вие сте симпатична, млада, говорите интелигентно, имате висше образование, искате ли да бъдете кандидат за кмет от нашата листа... ХМ, даже не го питах от коя партия е, макар да се досетих, че сигурно е от столетницата. Та му казвам - Поласкана съм, обаче имам голям недостатък - не мога да крада и да лъжа - не ставам за полтик.

9

Алекс

преди 2 години

Не разбрах какво точно работят инфлуенсърите.

8

Taню

преди 2 години

опг откъде го извадиха тоя кayн... За откачалката с пиянския глас даже не ми се коментира... Но, факт е, че ивохристовците се влияят от социалките...

7

Анонимен

преди 2 години

Защото в политиката е келипиря. Още Алеко Константиновия балкански мустакат герой го е казал навремето

6

Анонимен

преди 2 години

Скоро четох нещо от Белобрадова Мпул. Общо взето баналности и вайкания, които не знам на кой са интересни. Тя е шампион на локалното мрънкане и нито знае как е по Европата за да сравни, нито разбира от конкретни професионални въпроси. Доста повърхностно- ставаше дума за ваксинацията. Христо е обзет от мания за съдебна реформа, а не разбира и от това дори и документите не може да си подаде коректно с ел подпис, че се налага да го спасява провинциален съд като редник Райън... Като Козилата.

5

Анонимен

преди 2 години

Всеки път когато видя чекмеджето в спалнята си все едно виждам инфлуенсър на бате Бойко, а щом го отворя проговаря инфлуенсърната празнота на Радевото социалистическо управление.

4

Фрактал

преди 2 години

Цирка в зоопарка, трябва да продължи до Официален Крах!

3

Калкан

преди 2 години

Летящата козила Ерато - едно изключително превзето и тъпо същество, със самочувствието на Савската царица, но със знанието и квалификациите на продавачка на китайски сутиени от четвъртък пазара в Асеновград.

2

Анонимен

преди 2 години

Инфлуенснах са от всички инфуенсъри и сега съм тотално объркан за кого да гласувам.

1

Анонимен

преди 2 години

инфлуенсур = манипулатор