141

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо "Тоя пА!!! Не се топим, а емигрираме и почерняваме, и това е основния проблем!!!" Според антиваксърите това не е никакъв проблем. Както написа един такъв: "ТОПИМ СЕ Е И?"

140

Анонимен

преди 2 години

Ромите не се ваксинират. В селото на починалата от ковид родилка около 5000 човека не са ваксинирани и само кмета имунизиран. Предполагам и в Румъния е така не само в България.Трябва да се насочат усилия и медиаторите в ромските общности и села.

139

Доценте

преди 2 години

Колкото и да се напъваш най - много да стане всичко в кафяво !

138

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тоя пА!!! Не се топим, а емигрираме и почерняваме, и това е основния проблем!!!Щото българин на 40г. има две деца, а братА ром на тия години има 5-6 деца и поне 14 15се внуци. Плодят се като мишшшшки - в геометрична прогресия. Защо братята роми не щАт ваксина?!? Нали сме за човешките ИМ права?!? Ами ако е така първо да ваксинират тях!!! За тях ще има ли глоби, че нямат зелен фалшификат?!? Или данъците и глобите са само за тия дето работят?!?

137

Анонимен

преди 2 години

Хинков, защо не кажеш, че през 2020 година от сърдечно съдови заболявания са починали 75 000 души, а от ковид 8 000. Вярно се топим, но от стреса, който ни причинявате.

136

Анонимен

преди 2 години

Ние се топим вече почти век, от най-многобройния народ на балканите, вече изчезваме, тая червена миджетурка сега ли се притесни?!?

135

Анонимен

преди 2 години

Прав е доктор хинков!

134

diamobg

преди 2 години

До АнонименНяма да се разберем. Фактът, че при липсата на ваксини в началото, в Израел смъртността е в пъти по - ниска от другите държави, за теб не е достатъчен, не знам какво друго да покажа. Ако чакаш официална информация от "медицински журнал", няма да се случи, докато изследванията са с цел промотиране на ваксините. Не е добре да даваш квалификации на хора, които НЕ познаваш. Жив и здрав да си ти пожелавам. И то най - искрено. Всичко добро!

133

Уточнение

преди 2 години

Всичко много хубаво, само накрая се е пообъркал доц. Хинков: Политическата класа отговаря НАПЪЛНО на населението.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 За глобалистите няма, но все още Бог решава кой да живее и кой да умре, т.,р.о,.,.ле

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 След като признаха, че имат лекарство и са лекували с него, много ясно, че не ваксината е причината.

130

заразявайте

преди 2 години

зарязявайте повече хора с корона. и без това има малко ваксинирани , а ако сте млад ще го изкарате леко. така ще измрат по-възрастни и ще се освободят много жилища на пазара и цените ще паднат. ако сте млад това ви е шанса за собствено евтино жилище

129

Анонимен

преди 2 години

До diamobg Продължаваш да не представяш никакви доказателства за твърдението си, че в Израел не ваксината е причина за ниската смъртност, като ми драскаш вече за ТРЕТИ съвсем друг въпрос. А мейл мога да направя за 5 секунди и да се регистрирам ако искам. Регистрацията не е заместител за акъл и морал, а на теб и двете са ти дефицитни. Следващия път когато ми пишеш гледай да е за това, което твърдиш, иначе въобще няма да те отразявам ...

128

славянин

преди 2 години

Докато в болниците убиват хора ще е така!

127

Анонимен

преди 2 години

има ли някаква полза за света от този народ изобщо?

126

diamobg

преди 2 години

До АнонименСамият факт, че моят e-mail го има в системата, а ти си АНОНИМЕН, показва, кой го е страх и кой го е СРАМ!!! DW в Германия има 68 000 ваксинирани са с "ПРОБИВ В ИМУНИТЕТА". Пак DW ефективността на ваксиниране е 83 %, при промотирана 95 %. Не знам дали мога да посоча линк.

125

Анонимен

преди 2 години

До diamobg "На теб не ти е достатъчно. Добре" Не е "добре". ОТговора ти показва, че не можеш да обясниш откъде имаш информация за да твърдиш това, което си написал. Злопупотребяваш, защото "опасността от васкинациите" и високата смъртност от Ковид, са два различни проблема. И не те е срам!

124

Анонимен

преди 2 години

"И най-светли чувства, и най-тежки проблеми се експлоатират по политически начин. Това е отвратително, каза доц Хинков. - И по паричен начин ,другарю Хинков - за смрадливите европейски парички си готов да ни плашиш до откат ! Вместо да ни шашкаш с глуnocmume cu , що не направиш едно изследване и тогава ни представиш причините за това "топене" - дали не са в здравната ни система , защото докторите и те като тебе ,обичат паричките и(пак като тебе) за готови на всякакви мер3ости за да ги получат

123

Йоана

преди 2 години

На фона на покачващите се случай на эараэа, хоспиталиэация и смъртност - българските политици се държат беэотговорно и цинично!!! Също така останалите партии мълчат по темата эа ваксините с иэключение на някои маргиналиэирани иэвънпарламентарни групи, опитващи се да яхнат вълната на антиваксърството!!! Шах Мат !!!Эа това сме и първи по смъртност!!! Оцеляват само най-силните, най-годните и най-приспособимите - Дарвин!!!

122

Анонимен

преди 2 години

Пълен профан е този. Какви глупости говори.