101

Шах и мат

преди 2 години

Този психопат си мисли, че ще живее вечно ама нещо се объркал. Много си вре *** където не му е работа и накрая ще се надене! Докара държавата почти до фалит, хората гладуват, не смее да се махне от Сирия защото кюрдите са му трън в ***. А имо много хора демократично затворени защото видиш ли участвали в преврата, пардон сценария за преврат.

100

Олелеее

преди 2 години

Да се ежиш на най силните световни икономики си е симптом. 1970-та година Турция произвеждаше само дини. После се намесиха щатите че нещата се пооправиха ама сега става сложно. Самите турци в Истанбул в повечето случаи са завършили на запад, в християнски колежи. Бе сложна става ситуацията.

99

Осман

преди 2 години

ЗА ДА БЪДА ПО ЯСЕН ЩЕ ПРЕВЕДА НА БЪЛГАРСКИ...... ..ХАЙ СИКТИР ОТ ТУКА ПОСЛАННИЦИ СОРОСКИ...ХАХАХАХА....

98

dogan

преди 2 години

Съвсем скоро ще се върнем в родината майка и заслужено ще се гордеем, че гоним всеки, който не показва достатъчно уважение към нашият Президент и Държава!

97

Осман

преди 2 години

ТИЯ МАЙ НЕ СА РАЗБРАЛИ В КОЯ ДЪРЖАВА СА БИЛИ ПОСЛАННИЦИ ,НАРЕДИХ НА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР ЧАВУШОГЛУ ДА ИМ ОБЯСНИ ! Р.Т.ЕРДОГАН....КАКВО ЩАСТИЕ Е ДА СЕ НАРИЧАШ ТУРЧИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96

Лошо

преди 2 години

Значи за турците по принцип е лошо. От много време няма - ама аз съм си в държавата, ще правя каквото си искам. Света е прекалено оплетен във взаимоотношения. Бъдете убедени, че подобен сценарий е разработван като модел от разни мозъчни тръстове и се знае какво трябва да се предприеме. Дано не е крайния вариант - признаване на независим Кюрдистан от щатите, че тогава и ние ще го ядем квадратен. Турция ще се разпокъса и пълчища от турци с български корени ще се наредят на границата ни.

95

Хюго Бос

преди 2 години

Ами то това да не им е източноевропейска колония, да й се бъркат във вътрешните работи, да нареждат кой да е министър или съдия...Правилно им е казал.

94

ем

преди 2 години

До АнонименОт цяла източна Европа само нас са ни изпреварили, другите държави са си ОК. Но то това не е от вчера....

93

Баце

преди 2 години

Моя приятел Тайпи го е закъсал. Шиши, давай да помагаме, че иначе по-лошо!

92

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Много...отомански *** се е събрал по...темата.Нормално е...прародината ги...тегли.

91

АнонимеН

преди 2 години

ЗА ДА СЕ ОБЕЗЦЕНЯВА ВАЛУТАТА ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА ПРИЧИНА! НАЙ-ВЕРОЯТНО ЕРДОГАН Е ПУСНАЛ ПЕЧАТНИЦАТА И ПЕЧАТА ЛИ ПЕЧАТА НОВИЧКИ ТУРСКИ ЛИРИ!

90

Анонимен

преди 2 години

Този ердо е шизофреник. Утре ще каже че е бил подведен и не имал на предвид това.

89

Из'' съжде

преди 2 години

'Диктатура се сваля само с военен преврат.'

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, нормално е Турция да изпревари Източна Европа. В Турция няма орди русофили които работят срещу страната си, както в България.

87

Анонимен

преди 2 години

Нашият Чорап не може да стъпи на малкото пръстче на турчина..

86

Анонимен

преди 2 години

Турция изпревари Източна Европа по производство и технологии. Имат развитие! Всички мултинационали са там и правят от коли до самолети.

85

Хоров

преди 2 години

До бай ***. Моля те, върни се в училище, всеки ден дистанционно обучение е пагубен за теб. То не може забравих, но ходи на частни уроци по Български, определено имаш огромна нужда.

84

ПроСоТо

преди 2 години

е,така действа "Най-добрия приятел на Тиквата"...Карадайъто също май са кефи,зер в "прародината" му "силната ръка" въдворява ред..

83

АнонимеН

преди 2 години

И АЗ ИСКАМ ТУРЦИЯ ДА ВРЪТНЕ ГАЗОВОТО КРАНЧЕ! ТАКА ВМИРИСАНИЯ ГАЗОПРОВОД ПРЕЗ УКРАЙНА ЩЕ ЗАРАБОТИ ОТНОВО! И БЕЗ ТОВА КОМУНИСТА РАДЕВ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ КУПУВАМЕ ГАЗ ОТ ПУТЛЕРОВИЯ ДОРИ ДА Е С 20% ПО-СКЪП ОТ АЗЕРБЕЙДЖАНСКИЯ!

82

Анонимен

преди 2 години

Сега русофилите станаха и туркофили. Толкова много мразят ЕС и България, чак ги боли.