14

Анонимен

преди 2 години

Ама бива ли такова отношение на Русия към бившите си ... колониални републики. Как няма да се изостря русофоията в световен мащаб.

13

Бау Ганьо

преди 2 години

Газ няма, но ваксини за сметка на това - бол

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Тази зима ще стане ясно дали евро-атлантическите цености топлят и пълнят хладилник !

11

хп

преди 2 години

Ммм..., "демокрацията" шъ въ топли и шъ ви свети в дългите студени зимни нощи! А, да не забравим и Екологичната "Зелена" енергия и ежегодно повишаващата се цена на електричеството по няколко пъти в годината! Целувки и привет от Грета Бла-бла-бла...! -))))

10

Анонимен

преди 2 години

На преговорите с Газпром Молдова поиска цена на газа под 300 долара за кубик и това да не се обвързва със старите й задължения към него от 700 милиона долара, поради което преговорите бяха прекъснати. Дори да намери газ от друга страна той ще бъде пак руски, но с надценка.

9

Rrr

преди 2 години

Газ по рыночной цене 790 долларов, сами хотели. Болгария тоже хотела рыночную цену. Вот она

8

Анонимен

преди 2 години

До 1-н - "съседна Украйна руски газ не купува от години- имат си"--------------------------- Украйна едностранно ликвидира отношенията си с Газпром, но ползва руски газ. Как? Украйна е сключила договори с няколко ес страни, който получават руски газ по украинската ГТС. Украйна плаща на тези страни 20-30% по-скъпо, отколкото би плащала на Газпром. Руският газ за ЕС минава транзитно през украинската територия и Нафтогаз си точи такова количество, каквото е заплатил на ес страните по договор.

7

Анонимен

преди 2 години

извънредните пълномощия ще позволят на Молдова да внесе синьо гориво от други европейски държави. От кои други? Дефицитът на природен газ към днешна дата в Еесовската Зона е около 70 млрд куб м. Еесовската Зона е богата. Пари има бол и може да напечата още. Каквато и да е цената на газа, тя ще го купи, Но ... Липсват физически количества газ. Не можеш да го купиш на никаква цена. И какво прави богатата Еесовската Зона? Мая Санду войнствено заплашваше Москва, а сега Газпром й е виновен.

6

Лекарства за нос

преди 2 години

навсякъде, където на власт са проруски партии - криза с газта. чиста случайност. горе доле като факта че в германия се появи криза с газта, след като на мъжа на меркел му отмениха договора с бундесвера за нови автомати.

5

Анонимен

преди 2 години

А в България глупави зелени сертификати, защото всичко друго цъфти и връзва.

4

Кацаров

преди 2 години

Локдаун за ваксинирани и неваксинирани !Много пари ми даде ЕС и с Радев ги взехме

3

Що"Да"Вида

преди 2 години

12-те звезди на Давид няма ли да помагат?

2

1-н

преди 2 години

на холандската борса газ има много...що не си купят от там? съседна Украйна руски газ не купува от години- имат си...що Молдова не купува газ от Украйна...?

1

Кацаров

преди 2 години

Ще им дам ваксини