17

П.К.инк.

преди 2 години

Щом и един ПРЕЗИДЕНТ поставя като първо условие ДА БЪДЕ ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА, ДА ГЛАСУВАМЕ И ДА ИЗБЕРЕМ ОБЕДИНИТЕЛЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.

16

Антипод на рундьо

преди 2 години

Президентът трябва да е обединител и посредник. Всичко, което рундьо не е и няма как да бъде. Той е военен, търсещ враг. Ако няма, си създава.

15

Анонимен

преди 2 години

Гоце, стига дава акъл, България извади късмет с Радев, какъвто нямаше когато ти стана президент.

14

Смехурко

преди 2 години

Щатски агент, руски агент .Искам да обвиняваме, че президента е Български агент, ама .

13

Конституцията

преди 2 години

"Чл. 92. (1) Президентът е държавен глава. Той ОЛИЦЕТВОРЯВА единството на нацията и представлява Република България в международните отношения." Струва ми се, че е необходимо Конституционният съд да реши какво означава "олицетворява единството на нацията", за да не се упражнява този и онзи със собствени - и често тенденциозни - тълкувания.

12

евакуация

преди 2 години

Нашията е Щатски МКутра агент. Оня ден го активираха и днес вече е различен човек. Нищо чудно да вкара и чужда армия скоро време да ви ваксинират.

11

Анонимен

преди 2 години

Обединяващ Мишо Бирата с митничарите, а?Обединяващ Бойко Борисов с окрадените избиратели?Обединяващ мутрите с жертвите им?Глупости приказваш. Трябва ни прочистване, а не дружба между овце и вълци. Настанало е време разделно.

10

someone

преди 2 години

Президента трябва да казва истината ,а не да е обединител на лапачите и мафията и когато има проблем ясно да го назовава, само разбитите нации имат нужда от обединители. А ние сме такава заради бедността и мафията ,която ни е натрапена отгоре.С тях обединение не може да има както и компромис, ако искаме да оцелеем като нация въобще.

9

Професионалист

преди 2 години

Гошо,не плямпай клишета,Радев е достоен президент, просто времената са тежки,но въпреки всичко той полага неимоверни усилия да се справи с огромните проблеми,стоящи пред държавата и народа.

8

ИСТИНАТА

преди 2 години

Първанка Как е СИНЕЦА НА 23г.Си КУПИ 5 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ.КАК Е ПЪРВАНКА

7

истина

преди 2 години

Всички президенти преди Радев бяха нормални президенти и хора. Радев не е.

6

Това Шериат ли е

преди 2 години

Извинете МВР и ДАНС имат ли права над гражданите защото шефовете на тези служби безкруполно заповядват изтезания и убийства срещу неудобни на политици!? За черната работа използват банди от наркомани, пример:Пернишките главорези

5

Анонимен

преди 2 години

Гоце ги разбира тези неща той доста време но обединява и със сигурност е посредниил тук таме, за някой леф.

4

...

преди 2 години

Айде ти нали живееш добре

3

Анонимен

преди 2 години

И тоз архар запя песента на герберите. Значи Радев е на прав път. Защото всички останали са като свински черва.

2

СРАМ НЯМАШ ЛИ

преди 2 години

Съжелявам че навремето гласувах за теб....всички сте пасивни продажници.България досега не е имала президент като Радев, всички някой Ви потупваше по челото и ви дърпаше ушичките.Вижда се вече 30 години България на последно място по всичко.СРАМ МЕ Е ВАС.

1

Анонимен

преди 2 години

За ген Радев и спирането на порочния модел на управление на ДСП сътворен от Гоце.