25

Петя

преди 2 години

Искам седма доза ,къде да ми я набучат.

24

Анонимен

преди 2 години

Лъжат пак. Не се отказват лесно. Тотален фашизъм.

23

Карловец

преди 2 години

До 26Много ви благодаря за пожеланията! Знаем че в българските села нещата не са много добре. Но неслучайно много чужденци си купуват имоти по селата. Англичани, Немци... Много е важно че България е слънчева и плодородна. Цените в България са много по-ниски от европейските селища. И на Вас ви пожелавам успех и да Ви се сбъднат мечтите!

22

До карловец

преди 2 години

Хубаво си мечтаеш. Лошото е, че реалността по българските села е друга. Не е като село в цивилизована държава. Все пак ти желая успех, дано нещата ти се случат както си ги представяш.

21

17

преди 2 години

И още има да се случва, ама ти нали не си ***, кво те бърка....пукай си иглата и носи маска

20

Карловец

преди 2 години

Да аз живея в Прага. Ще се връщаме в България с жена ми, която е чехкиня. Ще си купим къща на село с голям двор. И нека които искат да живеят в градовете да си останат в тях никой не им ги взима. На нас лично ми писна от синдрома на големият град... Горко на тези които нямат села където да са върнат и жалко за тези които имат да плащат хипотеки и кредити...

19

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви спира! Които сте от село, върнете се! И за вас и за нас ще е по-добре!

18

Анонимен

преди 2 години

До Карловец Що говориш в множествено число?

17

Карловец

преди 2 години

Абсолютно същото искаме да го направим да се върнем в селото и да се препитаваме с даровете на родната земя, кокошки, пуйки, яйца, сиренца...и много по-добре ще се чувстваме без този отвратителен начин на живот в градове. Да сме роби на новото време. Някакви изисквания. Забрани. Глупости.

16

Карловец

преди 2 години

Всеки месец ще имат новмутации и така до края, докато хората се озлобят и престанат да слушат за каквито и да е ваксини. Няма да се ходи на ресторанти, кина... Ще почнат да банкрутират. Електричество, земният газ, вода, парно... се вдигат. Нищо добро не чака Нас. Които граждани имат села ще се връщат в селата си от градовете. Ще се препитават по селски начин и много по-добре ще им е. Ще се отглеждат животни, плодове и зеленчуци. Ще са в консенсус с природата без стрес депресия.

15

Анонимен

преди 2 години

> Горките ваксъри вече нямат имунна система, а вирусите ги дебнатПростотията на Facebook културата край няма!!!!!

14

Математик

преди 2 години

Всичко което преди близо 2 години уж беше КОНСПИРАЦИЯ, се случи....

13

Анонимен

преди 2 години

с първите 2 игли на Пфайзер не получих дискомфорт.3-ата игла обаче ме втресе за 1 ден.защо така нали е бустерна доза. не мога да не се боцна. 80кг.съм и на 56г.хване ли ме Ковид ще умра.наоколо само простаци които не са ваксинирани и никой не ги озаптява тези антиваксери.голяма работа че не ходя по кръчмиот 2г.

12

Анонимен

преди 2 години

Разбира се,че ще открият .Вируса е ,като златна кокошчица .На доячите пари им трябват.

11

Анонимен

преди 2 години

Горките ваксъри вече нямат имунна система, а вирусите ги дебнат

10

Талибанн

преди 2 години

До славянин ... но както вече се видя, целият този цирк в момента се управлява от една алчна и жадна за власт група хора! Липсва всякаква медицинска логика във взиманите решения на световно ниво. Решения, които после биват насилствено налагани на всяка една държава в някаква зависимост (било то финансова или политическа). Тепърва ще има да гледаме как ще се развива този цирк.. но освен, че ще гледаме, ще имаме и "удоволствието" да участваме в него! Но тока ще е, когато е пълно с блеещи офтсе!

9

Талибанн

преди 2 години

До славянин защото вирусът е тъnо... дори не е и същество. В природата му е да еволюира и да се приспособява. В среда от ваксани, най-много ще оцелеят мутациите, които успяват да заобиколят защитата на ваксината. Един вид "естествен" подбор на мутациите. Ето защо и цялото ваксане е тотално грешна тактика! Няма как да се ваксинира целият свят за 1 денонощие, съответно ваксините трябваше да се прилагат само на уязвимите групи, така че по-трудно да се селектират вакс.-устойчивите мутации.

8

славянин

преди 2 години

Защо там където най-много се бодат се пръкват тези разновидности!?

7

До 4

преди 2 години

Извинявай, натиснах плюсчето без да искам.Исках да натисна минуса

6

Анонимен

преди 2 години

Вдигайте ръкавите, зомбита! Нов щам-нов бустер.