65

Анонимен

преди 2 години

Призовава за ваксинация,ама той изчаквал...Ти да видиш.Европа се връщала към нормалният живот???Да ходиш навсякъде и да си показваш сертификата нормален живот ли е?Нямало да дойдат туристи от ЕвропаЗащо?Нали са ваксинирани и ваксините ги пазят?

64

hahahahahahah

преди 2 години

бизнесът защо не беше активен? да популяризира? да промотира? само иска да ***. и ***. ниЗко качество. тази година вече бях 2 пъти на ресторант. догодина по-рядко.

63

Анонимен

преди 2 години

Този кога ще влезе в затвора за неплатени данъци?

62

Чичко

преди 2 години

БегиБеАли и се скрий, че додея вече с твойте натегачески истории. Те това е да цепиш стотинката. Тоя и една стотинка не може да прежали, 100% съм убеден че е укрил милиони данъци от същата държава която в момента рекетира.

61

Анонимен

преди 2 години

75 е женски пропагандатор.

60

Тера Нова

преди 2 години

"Но така са ги лъгали евреите че ще ги водят на баня, после от душовете са им пускали газ "Циклон-Б" Tова се е случило основно в холивудските, еврейски кинопродукции, както и в някои съветски.

59

Анонимен

преди 2 години

Тоя се включи да *** от кацата с меда. Ще му преседне.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Много си заблЮден/а!

57

Анонимен

преди 2 години

Не знаем как е в Кавказ, но в целия ЕС с изключение на БГ и Румъния правителствата и хората решиха да си свършат работата и до края на септември границата 80% беше достигната, което гарантира min пандемия, а ние от април сме в ситуация на непрекъснати избори и влизаме в зимния сезон с голям брой заразени, а смъртта си коси... Това е основният проблем,по който трябва да имаме съгласие и да се реши и с него да започнем.А нашите политици си поставят червени граници.ЕС да реши: пари с/у 80% ваксини

56

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, че туристите ще напират да почиват в тъмночервена България и държавата с най-висока смъртност в ЕС

55

До 64

преди 2 години

Ами то има. Описано е в НАРЕДБА 53 ЗА МЕДИЦИНСКИТЕ ПРЕГЛЕДИ НА ПОСТЪПВАЩИТЕ И РАБОТЕЩИТЕ В ХРАНИТЕЛНИТЕ, КОМУНАЛНИТЕ ОБЕКТИ И ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ (ЗАГЛ. ИЗМ. - ДВ, БР. 99 ОТ 1995 Г.)Колко се спазва и дали някой контролира вече е друг въпрос.

54

Талибан

преди 2 години

Колко е жалко да видиш, когато "бунтарите" се превръщат в колаборационисти! Фалит за колаборационистите! Бойкотирайте заведенията, които си дадоха гз и ще налагат жълтата звезда!

53

Анонимен

преди 2 години

Ричи сгази лука.

52

Рамадан Алибабанъ

преди 2 години

Алибегов спомена че той не се бил ваксинирал.

51

Анонимен

преди 2 години

Споко то туристи няма да има щото за ваксинираните от догодина ще е опасно да лятят със самолет щото може да пукнат от тромби :)

50

проста мутра

преди 2 години

алибегов, след тия приказки ще ви бойкотирам, дори да не искате сертификати.

49

Анонимен

преди 2 години

СПИН има от 50 години, защо още няма вкарани задължителни сертификати и тестове за работещите в туризма за СПИН? Защо не ревеш за това?

48

Анонимен

преди 2 години

А сертификат за СПИН, сифилис и тн. за работещите в туризма защо няма? От къде да знаеш дали някой спинозен не се порязал докато ти е правил салатата? А тест всеки ден н продуктите в хладилника на заведенията? А тест за качество на алкохола които се сервира и дали отговаря на поръчаното? Първо това вкарайте и тогава изисквайте от клиентите си! Клиентите ти не са заритали да са при теб! Кръчми бол, в краен случай домашно, даже е в пъти по добре у дома пред долна кръчма!

47

Дедо

преди 2 години

Две години от живота ми пропиляхте , да ме занимавате навсякъде с вируси . А стига вече с тия вируси !

46

Анонимен

преди 2 години

До 58, На кой му пука дали ще се бодеш - ще си стоиш в БГ, няма да идва никой тук и ще е такъв як купон!