107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен110Бойко Борисов и ГЕРБ - говорят много правилен и разбираем български език. Много ми е трудно с тези шуменски, кърджалийски и какви ли не диалекти. Не е нормално след толкова години в Парламента, да се говори на диалект !!!!

106

Анонимен

преди 2 години

До валПЛАЩАТ ТИ НА ТЕБ ! РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ, ЗА ДА СИ СВОБОДЕН И ДА МОЖЕШ ДА КАЖЕШ НА ***, ЧЕ Е *** ! ИНАЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ще мрънкаш по форумите !!!Аз много отдавна съм този, който плаща и ръководи екип....И този човек, който им бръкна в чекмеджета, задни части и къде ли не Е НОРМАЛНО ДА ГО ПЛЮЯТ...Ами той Бойко само това може, мъчи се с плюнки да убие Радев и Петков...

105

Анонимен

преди 2 години

"ПравимЕ, ходимЕ, ......МЕЕЕ". Не му е от двойното гражданство.

104

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ВАКСИНИ И ПРАВОРАЗДАВАНЕ. АКО ВСЕКИ ПИШЕШЕ ЗА ТОВА ОТ КОЕТО РАЗБИРА, НЯМА ДА СЕ ПИШАТ ТОЛКОВА ГЛУПОСТИ ! СПЕЦИАЛНО ВИЗИРАМ ГЕРБ-драскачите...КИРИЛ ПЕТКОВ МУ Е ОТКАЗАНО ПРАВОТО ДА СЕ ЗАЩИТИ И СЕГА ЩЕ ГИ ОСЪДИ В СТРАСБУРГ ! НЕ СЕ ПЪНЕТЕ ПОВЕЧЕ!!! Освен това и здравеопазването в България е безплатно, но никой не спазва този закон и няма осъден...Освен това Кирил Петков е извършил всичко след консултация с юрист...В МОМЕНТА ЩЕ ПОЛЗВАМ НА БОЙКО ФРАЗАТА, ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА заяждане

103

Shark

преди 2 години

До 78. Именно затова задавам въпроса за неговото гражданство. Пак повтарям, не твърдя нищо, просто искам да знам ИМА ЛИ КАРАДАЙЪ ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО, ИЛИ НЕ! По документи, не по самосъзнание!

102

Анонимен

преди 2 години

МИНИСТЪРЪТ НА ПРАВОСЪДИЕТО, ЯНАКИ СТОИЛОВ Е ИЗПРАТИЛ НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ПО КАЗУСА НА ГРАЖДАНСТВОТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СОФИЙСКИЯ ГРАДСКИ СЪД АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ< ТОЙ НЯМА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО !!!

101

Двойно гражданство

преди 2 години

Проявих любопитство и прегледах профилите на обикновените хора, които ще гласуват за Герб. За мен лично това е много странно, не виждат ли, не усещат ли, въобще знаят ли къде се намират??? Да защитаваш една организирана престъпност и същевременно да се оплакваш от живота си и от сметките си......Да позволиш някой по-глупав от теб, но на хранилка да ти вменява, че трябва да се примириш с живота си само защото не мислиш сам....Профилите се оказаха в болшинство на зрели дами, самотни и нещастни.

100

Заключение

преди 2 години

Ако на Петков му се размине, приемам, че вече не се наказва да попълниш декларация с невярно съдържание. Почвайте смело да лъжете!

99

вал

преди 2 години

До Анонимен 93 Я по спокойно с троленето.Нищо вярно няма в това което пишеш.Външният дълг към 31.03.2021г. е 28.5 млрд. а в краят на 2009 г. е 23.4млрд. ката през това време БВП Е НАРАСНАЛ над 45 процента.ЛЪЖЕШ ама те затова ти плащат.

98

Леле мале

преди 2 години

Каква каша ни чака!Тези многознайковци хептен объркаха нещата!Какви Пандораи,какви Магнитски ,тези "оцапаа пофчата"!

97

Анонимен

преди 2 години

ПОВЕЧЕ МЕ ВЪЛНУВА, ЧЕ МАГНИТСКИ ОТВОРИ кутията на ПАНДОРА ! Повече ме вълнува как Делян Пеевски влиза в Парламента с жълти стотинки и стара кола, а излиза МУЛТИМИЛИАРДЕР, интересува ме къде са отишли нашите пари, протестите го доказват, веднъж сме платили за МАЙБАСИ ( техните собственици затова не харесват Петков и Василев ), сега втори път ще плащаме откраднатите заплати, повече ме интересуват ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА БОЙКО и не на последно място КАРАДАЙЪ - ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЕДНАТА СИ РОДИНА

96

Има как

преди 2 години

Всеки засегнат с основание може да се обърне към съда и лъжата ще лъсне.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 "Канадския паспорт не е проблем, проблема е, че е фалшив челяка, дори мисля Радев го разбра това :)))" Радев е знаел от самото начало. Той го докара.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 "Герб откраднаха минимум 50 милиарда лв" Рашков защо още не може да намери НИЩО, м?

93

Анонимен

преди 2 години

Кой каза, че вече е само български гражданин?

92

Анонимен

преди 2 години

От Изборите няма как да отпадне, защото ВЕЧЕ е само български гражданин, но прокуратурата трябва да го подведе по наказателна отговорност за това че е лъгал Президента. Хайде нека не е ефективна присъда, но условна може да му дадат. А голяма част от уволненията му стават невалидни.

91

Анонимен

преди 2 години

За 11 г. Герб откраднаха минимум 50 милиарда лв. и ако днес не ги унищожим политически, утре ще откраднат и живота на децата ни !!!Към 2009 г. държавен дълг на България е малко над 11 милиарда лева!Днес 10,10,2020 г. дългът прехвърли 63 милиарда лв.ЗА 11 години БОРИСОВ - Герб УВЕЛИЧИХА ДЪРЖ. ДЪЛГ С ПОЧТИ 600 %...

90

Анонимен

преди 2 години

кат човек с Двойно гражданство според Българската конституция Кирил Петков не е имал право да заема пост министър, министър-председател, президент, и пр. Навремето и Пирински го "сецнаха" за кандидат- президент на БСП заради двойно гражданство.Кирил Петков е попълнил невярна декларалиция, че е български гражданин и НЯМА ДРУГО ГРАЖДАНСТВО, само за да стане министър. Тя не е вярна .Представете си да попълните невярна декларация пред НАП?

89

Анонимен

преди 2 години

Този трябва изобщо да отпадне от изборите. Да не говорим за вината на Президента, който си е затворил очите. Същото се случи навремето с посещението му в Латвия - знаел е правилника, но отиде в Латвия, въпреки че е трябвало да бъде карантиниран. Но за разлика от нашите при латвийците няма шес пет - изгониха го. Това беше единственият случай държаваен глава да бъде помолен да напусне. Неадекватен и арогантен.

88

1

преди 2 години

До Анонимен 79 "Проблемът е, че има ЗАКОНИ. може да са остарели, но за закони" Законите ни по отношение на двойното гражданство ВЪОБЩЕ НЕ СА ОСТАРЕЛИ. Това са внушения на Кирчо Лъжеца, защото така му изнася. Всъщност, в световен мащаб се върви към ИЗБЯГВАНЕТО на двойното гражданство. В това отношение разпоредбите по този въпрос в България са си даже много модерни.