312

аз

преди 2 години

До Щщщ - колко скоро ГРОБ ще стигне 50% като сега са в апогея си и не могат да стигнат и половината?

311

-

преди 2 години

ГербераЗи, прахосвате си гласа давайки подкрепа за обречена партия! Вместо да се приключи бързо и ефективно , вие допринасяте за бавното и мъчително възстановяване на държавността! Герб и вожда нямат политическо бъдеще - проумейте го и си намерете отдушник в някоя нормална партия!

310

Анонимен

преди 2 години

С хазарта По скоро ще оберат чалгарите на пъ..пеща слави

309

хаха

преди 2 години

ПП ще изгубят доста гласове с такива кандидати като Ицо хазарта.

308

do Anonimen319

преди 2 години

Бре, все герб им е виновен, даже киро язовиро и той бил с герб. Киро има да изпуска над 110 прясно ремонтирани язорира и язовирета. А Герб трябва да ги изчака хууубаво да се на**к*т, ако трябва 1-2 години и всички да излязат на жълтите павета, то май за там още отсега стана опашка от чакащи... Червените мутри пак ще викат Танковете да дойдат... като 1989 г.

307

Анонимен

преди 2 години

в Русия имаше електронно гласуване и партията на путEн спечели със 60% при 10% реална подкрепа.

306

не сме будали

преди 2 години

до Анонимен 328 -Няма нужда от руски хакери, всеки пишман нает програмист може да напише един ред код IF .., then ..., else..., с което гласувалия за "А" се заменя с "Б". 1 ред код. Абсолютно лесно за манипулиране. Затова никъде в Европа, нито в САЩ и пр. няма машинки за гласуване. Анадънму?

305

Анонимен

преди 2 години

Машините вече са настроени от руските хакери

304

Анонимен

преди 2 години

От огромно значение за Герб е да ПОКАЖЕ диалогичност, като не изключва никой от преговорите априори. Точно това мрази българския народ, тази високомерност, затова и Слави отива на бунището.

303

Анонимен

преди 2 години

'' Герб първи Радев също първи ??? Логиката ич я няма '' ............................. логиката си е там - всички, които ще гласуват за Герджиков, ще гласуват и за Герб, докато тези, които ще гласуват за Радев, ще гласуват за много различни партии.

302

Наблюдател

преди 2 години

Герб първи Радев също първи ??? Нещо понамирисва май ! Логиката ич я няма ! Ама от флашките на машините всичко може да се очаква ! Не случайно беше тоя зор за машинно гласуване на *** ! И Чалгаря го курдисаха първа сила...не е важно как се гласува важно е кой и къде носи чувалалите с флашките !

301

само ГЕРБ

преди 2 години

г-н Борисов най-великия държавник на новото време трябва да се върне и да направи следните неща: 1- поставяне на всеки един антиваксер извън закона и започване излавянето им и пращането им на съд за геноцид и съботаж, 2- забрана на русофилски *** и всеки който възвеличава путин като опасен за националната ни сигурност, 3 - съд за радев и неговите генерали от дс, 4 - примене на евото и забрана за износ на пари от БГ банки извън еврозоната, 5 - забрана да се гласува от чужбина на БГ избори

300

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

ГЕРБ БСП скоро ще изчезнат, другите няма какво и да ги коментирам

299

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Социопрофесорите взели едни пари , а на изборите народа няма да гласува за никой, все още не съм създал партията на безпартийните за да гласува така,че отново ще пропуснем тия избори

298

Анонимен

преди 2 години

Хората ще гласуват пак за Герб не защото толкова ги харесват, а защото настоящия хаос в държавата започва да става ужасяващ, а и оправданията на Радев вече не минават.

297

Слави Трифонов

преди 2 години

бойко върне ли се идва локдаун затворени работи и задължителна ваксина

296

Анонимен

преди 2 години

При положение, че ИТН пожела сама да състави кабинет, а другите опозиционни партии безпрекословно да й помагат, тя се срина, но не вярвам чак до такъв нисък %, както и ГЕРБ да скочи до 23%. Част от привържениците на БСП са се върнали при Нинова. Мисля, че ПП тепърва ще отнема привърженици от ГЕРБ, БСП и ДБ. Би следвало ПП да се разбере с ИБГНИ за коалиция, така че да престане да й отнема електорат. Боце уверено тича към коалиция само с ДПС. Карадайъ ефенди ще осигури на електората на ББ фесове.

295

анонимен

преди 2 години

ГЕРБ--Спасителите на България !!!

294

Васил

преди 2 години

Абе защо ме забравихте

293

....

преди 2 години

На 14 ноември ще стане ясно, дали България ще получи шанс да се измъкне от блатото в което я вкара един пpocт шапкар... Всичко зависи от броя на глyпаците, които ще гласуват за него......