17

Анонимен

преди 2 години

Иде царството на Антихриста и разни геронтолози и футуристи са просто негови неосъзнати слуги.

16

след Потопа

преди 2 години

До ПроСоТоДните на живота ни са естествено седемдесет годиниИли даже, гдето има сила, осемдесет години;Но и най-добрите от тях са труд и скръб,Защото скоро прехождат и ние отлитаме.89 Псалом ДавидовИначе рептилите ги помпат с нещо, но повече от 100 години не могат да им докарат. Справка: Рокфелер с 6-те сърца и английският принц.

15

Анонимен

преди 2 години

Много скоро до 10-15 години дълголетие ще бъде не само желателно, но и задължително. Всичките тези идеи за колонизиране за добиване на ресурси от други планети, за развитието на нови науки и технологии изисква продължителен опит и труд които с текущата продължителност на живот и технологии невъзможен. има прекалено много загуба и изкривяване на информацията и наука

14

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...абе не е много сигурно..Аз имам "обосновано предположение" да смятам,че световете,в които човек се озовава след като напусне нашия,са безкрайно много и "предлагат" безкрайно много варианти за.."връщане в материалното"..Та МОЖЕ и да не попаднеш в "по-светъл" свят...Нямаш си представа колко "джипсисайтове" има в "Отвъдното"...

13

Анонимен

преди 2 години

Природата е по-силна от човека. Затова се появяват вируси и болести. Природата иска да пречисти планетата и да създаде по-качествен живот чрез еволюция. Силните и здравите индивиди ще оцелеят, за да създадат силно потомство. Сухите съчки ще изгорят. Ако си суха пръчка, уви умираш. На природата не й пука за теб..

12

Анонимен

преди 2 години

Природата го е измислила. Никой не може да победи смъртта и стареенето. И това е за добро. Щото представяте ли си Бил Гейтс да беше безсмъртен. Тоя щеше да унищожи човечеството. А така след няколко години ще си отиде и той. Ще дойдат други гадове на негово място, но и те ще си отидат. Обаче колкото си по-богат, толкова повече не ти се мре. Това е предимството да си беден.

11

Анонимен

преди 2 години

Стараенето се забавя със бавен и спокоен живот.Хората в момента не живеят такъв живот.

10

123

преди 2 години

Много по-важно е да се легализира евтаназията по собствено желание от колкото това "безсмъртие".Като те налегнат дузина болети, и си непотребен за обществото и тежест за семейството ти, защо ти е да караш до 100 години?

9

Естествено

преди 2 години

Населението решително го намаляват !

8

Асан

преди 2 години

Английската къртица на 100 години смуче кръв като вампир :)))

7

АнонимеН

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО! СЛАДОЛЕДА, МОРКОВИТЕ, БОРОВИНКИТЕ И РИБАТА ИМАТ ПОДМЛАДЯВАЩ ЕФЕКТ НО Е ПРЕКАЛЕНО СЛАБ! АКО СЕ КОНЦЕНТРИРА НЕЩОТО В ТЯХ КОЕТО ПОДМЛАДЯВА ОРГАНИЗМА ЩЕ ИМА И ХАПЧЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ!

6

ПроСоТо

преди 2 години

...та:-"Понеже в блуждаенето си човек е пръст,дните му ще бъдат..120 години"...Това ,според Писанията,е заявил Сам Господ ,след като е предизвикал Потопа..Е,ако това са "фантазии" на древните,защо при 40-години продължителност на живота тогава /средно/,им е "дошло на ум" да споменат 120?..Но,да се върнем в съвремието...както се изрази "Двойникът",.."Човек старее така,както живее"

5

Анонимен

преди 2 години

Кат не става с хапче, да пробват с ваксина.

4

ПроСоТо

преди 2 години

хм...Стареенето и смъртта са В ОСНОВАТА на "Кръговрата на Природата"!!!..НЯМА физическо тяло,било животно или растение на Земята,което да няма своето раждане,младост,РАЗМНОЖАВАНЕ и смърт!!!!...Що се отнася до дълголетието:..-СЕГА теории може да има всякакви,защото "Съвременния човек" започва да надзъртва,макар и плахо,в Правилата на Вселената..Но ми е интересно друго:..-Защо древните,при ТОГАВАШНА продължителност на живота 40 год.,са написали:.."Понеже в блуждаенето си човек е пръст,дните му ще

3

Анонимен

преди 2 години

И слава Богу!

2

В.Узунов

преди 2 години

Мюсюлманите за това водим праведен живот и не ядем свинско. Ще живея дълго за да изпратя всички съседи .

1

Анонимен

преди 2 години

Бог ако е трябвало щеше да ни направи безсмъртни. Но е решил че земята няма да ни издържи защото ще станеме презаселване. Затова на земята сме с временни визи. Човек се ражда живее старее и накрая тялото му става купчина кокали безполезни. В този момент идва смърта и си свършва работата. Щом Бог е ришил така човека е бизсилен да промени нещата.